ΜΠΑΜ
ΜΠΟ
ΛΕΪΟ
atHOME

Οι Απόκριες είναι η γιορτή των χρωμάτων, του κεφιού, της διασκέδασης και του χορού. Φέτος, μια χρονιά πολύ διαφορετική για όλους, αποστολή μας είναι να κρατήσουμε το πνεύμα της Αποκριάς ζωντανό.

Τα καρναβαλικά χρώματα και αρώματα, θα μετατραπούν σε Confetti ροφήματα. Τα party, το ξεφάντωμα και οι μουσικές θα πλημμυρίσουν τα σπίτια μας με τις Spotify καρναβαλικές λίστες της Coffee Island. Και επειδή για να είμαστε σε carnival mood χρειαζόμαστε μάσκες και καπέλα, εδώ θα βρεις τον τρόπο να τα φτιάξεις απλά και γρήγορα.

Έτσι, δημιουργήσαμε μια σειρά από online ενέργειες, events, και φυσικά νέες γεύσεις αφιερωμένες στο καρναβάλι για να απολαύσουμε αποκριάτικες στιγμές με αμείωτο κέφι και φυσικά από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Κάνε scrolling και ανακάλυψε όλα όσα σου υποσχεθήκαμε παραπάνω!

η ΑΠΟΛΑΥΣΗ σε
ένα ΠΟΤΗΡΙ

Η έμπνευση έχει γεύση φουντουκιού! Η δημιουργία 3 λαχταριστών Confetti ροφημάτων, για τους λάτρεις του καφέ και της σοκολάτας συνοδεύονται από σιρόπι φουντούκι, πολύχρωμες τρούφες, τριμμένο φουντούκι και λαχταριστή σαντιγί.

CONFETTI
LATTE
με σαντιγί και χρωματιστή τρούφα
που θα σε γλυκάνει με την πρώτη ματιά!
CONFETTI FREDDO
CAPPUCCINO
με ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ
που θα σου χαρίσει
μια γευστική έκρηξη φουντουκιού!
CONFETTI
CHOCOLATE
με σοκολατοφουντουκένια
γεύση που θα σε συνεπάρει!

Για περισσότερη καρναβαλική διάθεση το Confetti Blend υπόσχεται να σε βάλει στο ρυθμό!

PLAY
and DANCE

3 καρναβαλικές λίστες με μουσικές επιλογές Classics, Beat και Party για να διασκεδάσουμε όλη αυτή την καρναβαλική περίοδο στο σπίτι με τους αγαπημένους μας.

Όπως κατάλαβες, όλα όσα θες να ξέρεις για το φετινό digital, ΜΠΑΜ-ΜΠΟ-ΛΕΪΟ Καρναβάλι της Coffee Island βρίσκονται στο… scroll σου!

Πάτα λοιπόν το PLAY στο Spotify Coffee Island και ξεφάντωσε με την πιο γιορτινή μουσική!

Ακολούθησέ μας στο Spotify

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
@ HOME