ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ FRANCHISE ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ FRANCHISE

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ FRANCHISE

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ

Υψηλής ποιότητας καφές, ανταγωνιστικές τιμές, μοναδική φιλοσοφία καταστημάτων και προϊόντων και συνεχής επένδυση στην τεχνογνωσία του καφέ, που πιστοποιείται από κορυφαίους διεθνείς φορείς στον κλάδο. Έτσι, διευρύνει η Coffee Island την ανάπτυξη του δικτύου franchise της, με κάθε μικρό βήμα να πηγαίνει το brand ακόμα πιο μακριά.

Πιστεύω μας; Το δίκαιο επιχειρείν. Πώς το επιτυγχάνουμε; Προσφέροντας στους συνεργάτες μας franchise ένα επιχειρηματικό μοντέλο απαλλαγμένο από οικονομικές δεσμεύσεις επί του κύκλου εργασιών τους. Επενδύουμε στην Έρευνα & Ανάπτυξη, στην τεχνογνωσία και σωστή εκπαίδευση των franchisees και του προσωπικού τους στα πρότυπα εκπαιδευτήριά μας (Coffee Campus). Έτσι, κάθε κατάστημα Coffee Island είναι ένας χώρος με γερά ερείσματα εμπιστοσύνης.

Παρέχεται το δικαίωμα δικαιόχρησης για 10 + 10 έτη. Η εύρεση ακινήτου φροντίζεται από το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας, με γνώμονα την εμπορική χαρτογράφηση κάθε περιοχής για την καταλληλότητα και τη δυναμικότητα κάθε χώρου.

Τα πλεονεκτήματα της Coffee Island; Η μελέτη, ο εργονομικός σχεδιασμός του καταστήματος από το αρχιτεκτονικό μας τμήμα και η αποκλειστική παροχή προϊόντων μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές λόγω της αυτόνομης παραγωγής.

Η από μεριάς μας αδιαπραγμάτευτη και διαρκής υποστήριξη του καταστήματός σας μετατρέπει τη συνεργασία μας σε σχέση εμπιστοσύνης. Πώς υποστηρίζουμε το ξεκίνημά της επιχείρησής σας; Με εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού και τοποθέτηση των προϊόντων από τα αρμόδια τμήματα της εταιρίας μας. Με πρόσβαση στην πλατφόρμα παραγγελιών της εταιρίας για να προμηθεύεστε προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, χωρίς απαιτήσεις ελάχιστης παραγγελίας. Τέλος, με φυσική παρουσία του τμήματος Υποστήριξης στα πρώτα σας βήματα του νέου καταστήματος. Όλα αυτά καθιστούν την Coffee Island ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Επιπρόσθετα στην αποδεδειγμένα επιτυχημένη επενδυτική μας πρόταση, σχεδιάσαμε το Coffee Little Island ένα νέο μοντέλο καταστήματος που συναντά τις ανάγκες αγορών με εποχικότητα, χαμηλότερα πληθυσμιακά κριτήρια ή ιδιαίτερες συνθήκες (βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων της εκάστοτε περιοχής) ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών του brand της Coffee Island με ένα κόστος το οποίο ξεκινά από 50.000€ συν ΦΠΑ.

Όλα αυτά απολαμβάνουν οι Franchisees μας, από το πρώτο τους βήμα και καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας τους. Θέλετε να κάνετε join;

Για περισσότερες πληροφορίες για το franchise μην διστάσετε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλετε email στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας, ώστε να προχωρήσουμε στην από κοινού αξιολόγηση των προοπτικών συνεργασίας.

ΠΙΣΩ
  • EN
  • |
  • ΕΛ
online ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Cart Το καλάθι μου 0