Καφεκοπτεία Πάτρα Καφεκοπτεία Πάτρα

ΚΑΦΕ - ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΠΑΤΡΑ

ΠΟΥ βρίσκεσαι

Βρίσκεσαι Πάτρα; Μπορείς να απολαύσεις τον specialty Arabica μοναδικό καφέ σου στα 30 Καφεκοπτεία Coffee Island της περιοχής. Ακόμη, μπορείς να βρεις φρεσκοαλεσμένο καφέ για το σπίτι! Άμεση παραλαβή με delivery ή take away, όπου κι αν βρίσκεσαι με παραγγελία Online σε 1’!

Είτε βρίσκεσαι στο Ρίο, είτε στην Πλατεία Γεωργίου, στην Αγυιά ή στα Ζαρουχλέϊκα ένα Καφεκοπτείο Coffee Ιsland κοντά σου εξυπηρετεί delivery. Απόλαυσε έναν specialty καφέ στο σπίτι ή στο γραφείο κάνοντας online παραγγελία από οποιοδήποτε σημείο της Πάτρας.

Μπορείς ακόμα να παραγγείλεις τον καφέ σου για παραλαβή από το κατάστημα, και μόλις φτάσεις να είναι έτοιμος. Παράλαβέ τον και κάνε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Πάρε τον καφέ σου και πήγαινε μια βόλτα στην εξοχή για να απολαύσεις τη θέα της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου ή την Πάτρα από ψηλά όπως φαίνεται από το Παναχαϊκό.

Αν είσαι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών ή στα ΤΕΙ θα χρειαστείς έναν καφέ για τα δύσκολα βράδια της εξεταστικής αλλά και για τα ευχάριστα πρωινά της φοιτητικής ζωής.

Δεν είσαι μόνιμος κάτοικος Πατρών αλλά ταξιδεύεις στην Πελοπόννησο; Θα περάσεις σίγουρα από την πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας και ένας καφές Coffee Island θα είναι η καλύτερη παρέα για το ταξίδι σου. Φεύγεις για Ιταλία από το λιμάνι της Πάτρας; Ένας καφές Coffee Island είναι η καλύτερη ανάμνηση πριν φύγεις.

Μπορείς να παραγγείλεις γρήγορα και εύκολα τον αγαπημένο σου καφέ online πληρώνοντας με μετρητά ή με κάρτα. Θα χρειαστεί μόνο 1’. Απλά βάλε τη διεύθυνσή σου και το πλησιέστερο κατάστημα θα σε εξυπηρετήσει για delivery. Επίλεξε το κατάστημα που επιθυμείς από τον χάρτη και κάνε παραγγελία takeaway.

ΠΙΣΩ
  • EN
  • |
  • ΕΛ
online ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Cart Το καλάθι μου 0