ΕΠΟΧΗ COVID-19 ΕΠΟΧΗ COVID-19

ΕΠΟΧΗ COVID-19

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ... ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, η δική μας προσπάθεια ήταν να αναβαθμίσουμε και να αναπροσαρμόσουμε τις διαδικασίες μας, ώστε να σας παρέχουμε πάνω από όλα ασφάλεια! Και τα καταφέραμε.

Μαζί με τους συνεργάτες μας και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό δημόσιας υγείας, σταθήκαμε στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης εκατοντάδων χιλιάδων καθημερινών ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ
Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή του σχέδιου δράσης, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορονοϊού ολιστικά, δομήθηκε σε τέσσερις βασικούς άξονες και αφορούσε τους εργαζομένους και τους καταναλωτές του δικτύου των καταστημάτων μας, το δίκτυο των προμηθευτών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους εργαζόμενους των κεντρικών εγκαταστάσεων της Coffee Island, αλλά και την βοήθεια της εταιρείας μας στο έργο της πολιτείας.
ΠΡOΣTAΣIA ANΘPΩΠINOY ΔYNAMIKOY KAΦEKOΠTEIΩN KAI KATANAΛΩTΩN
Οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι των περισσότερων από 450 καταστημάτων Coffee Island αποτελούν προτεραιότητα για εμάς. Έτσι, από την έναρξη της πανδημίας και κατά τη διάρκεια των lockdown φροντίσαμε για την καθοδήγηση και την έγκαιρη ενημέρωση, καθώς και την εκπαίδευση μέσω τηλε-εκπαίδευσης του συνόλου των εργαζομένων για τη σωστή αναδιάταξη των χώρων, σήμανση διατήρησης αποστάσεων 2 μέτρων και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων. Παράλληλα, παρείχαμε δωρεάν υλικό προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά, κ.α.) για τους συνεργάτες μας και το προσωπικό τους. Με υπευθυνότητα στην Coffee Island πραγματοποιούμε διαρκώς ενημερώσεις των εργαζομένων και συνεργατών του δικτύου των καταστημάτων για όλες τις αλλαγές στη νομοθεσία και τις Π.Ν.Π (Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου) και εφαρμόζουμε πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και των καταναλωτών μας. Ακόμη, μέσω πιστοποιημένου φορέα και με τη συμβολή μας τα καταστήματα Coffee Island έλαβαν την πιστοποίηση Covid Shield.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ... ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ... ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΔIKTYO ΠΡOMHΘEYTΩN ΣTHN EΛΛAΔA & TO EΞΩTEPIKO
COVID SHIELD
H Coffee Island αποτελεί την πρώτη εταιρεία στον κλάδο της καφεστίασης που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield από την TUV Austria και επομένως την εγγύηση της έμπρακτης εφαρμογής των μέτρων και της μέγιστης ασφάλειας στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19. Τα καφεκοπτεία Coffee Island είναι καθημερινός προορισμός για χιλιάδες λάτρεις του καφέ και θα παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς για να σας προσφέρουμε τον μοναδικό καφέ, τα αγαπημένα σας ροφήματα και τα λαχταριστά σνακ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COVID SHIELD
Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης Covid Shield αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης παγκοσμίως για τη λήψη μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό.
ΕΙΜΑΣΤΕ Η #1 ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗ!

Μέσα από μια διαδικασία επιθεωρήσεων και ελέγχων, πιστοποιήθηκε πως το δίκτυο των καταστημάτων της Coffee Island ακολουθεί πιστά τις παρακάτω διαδικασίες:

 1. Λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζει τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές για την επιστημονική κοινότητα, πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.
 2. Παρέχει τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών και πρακτικών.
 3. Διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιεί τα προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού του, για την τήρηση των διαδικασιών και οδηγιών.
 4. Ενημερώνει και καθοδηγεί κατάλληλα όλους όσοι εισέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους της επιχείρησης, για την αποφυγή της μετάδοσης και διασποράς του ιού.
ΔIKTYO ΠΡOMHΘEYTΩN ΣTHN EΛΛAΔA & TO EΞΩTEPIKO
ΝΕΕΣ ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλο αυτό το διάστημα, προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα δεδομένα, πρώτα απ’ όλα για σένα, αλλά και για εμάς, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση σαν ένα πρωτόγνωρο challenge για την καφεδο-ομάδα μας! Σκεπτόμενοι λοιπόν την κάθε σου ανάγκη, αλλά κυρίως την αγάπη σου για τον καφέ, αντιληφθήκαμε ότι θέλουμε να νιώθεις πως η αγαπημένη σου συνήθεια, συνεχίζει να είναι απολαυστική και εύκολα προσβάσιμη για σένα και τους αγαπημένους σου!

 1. Η υπηρεσία Take Away>>Skip the Line έδωσε λύση σε όσους δεν θέλουν να κάνουν Skip τον καφέ τους, αλλά να παραλάβουν την παραγγελία τους στο πι και φι.
 2. Coffee Mates για να μη νιώθεις πως είσαι μακριά απ’ όσους αγαπάς! Είναι μοναδικό να απολαμβάνεις τον καφέ σου με τους mates σου. Στέλνεις με 3 clicks τον μοναδικό καφέ και ένα λαχταριστό σνακ σε όποιος επιθυμείς ή ακόμη και ένα ξεχωριστό δώρο για τα γενέθλια ή τη γιορτή του.
 3. Η αποστολή προϊόντων Καφεκοπτείου και Home Barista με courier σε περιοχές που τα καταστήματα ήταν κλειστά ήταν μια επιλογή για να μη στερηθείς ούτε μια μέρα τον καφέ που επιλέγεις. Αλλά και για να στείλεις εύκολα και γρήγορα μοναδικά δώρα σε όσους είναι μακριά σου και δεν έχουν κάποιο κατάστημα Coffee Island κοντά τους.
 4. Επιδιώξαμε τις ανέπαφες συναλλαγές για όλες τις online παραγγελίες μέσω coffeeisland.gr και My Coffee Island APP. Αλλά και τη δυνατότητα να πληρωθεί το tip του διανομέα μέσω κάρτας online, ώστε να περιοριστεί η επαφή καταναλωτή και διανομέα με τα χρήματα.
ΔIKTYO ΠΡOMHΘEYTΩN ΣTHN EΛΛAΔA & TO EΞΩTEPIKO ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ... ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΔIKTYO ΠΡOMHΘEYTΩN ΣTHN EΛΛAΔA & TO EΞΩTEPIKO
ΔIKTYO ΠΡOMHΘEYTΩN ΣTHN EΛΛAΔA & TO EΞΩTEPIKO
Η στήριξη και η φροντίδα των προμηθευτών μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για εμάς. Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε την προπληρωμή των προμηθευτών καφέ σε τρίτες χώρες προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας στις φάρμες και να εξασφαλίσουμε τις ποσότητες που έχουμε ανάγκη. Στην μάχη με τον Covid-19 οι χώρες παραγωγής καφέ δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται ακόμα σε μέγιστο βαθμό με σημαντικές ανθρώπινες απώλειες (π.χ. Βραζιλία).
ΘEΣMOI KAI ΠOΛITEIA

Όπως σε κάθε δύσκολη περίοδο, έτσι και τώρα με την ύπαρξη μιας πανδημίας με σημαντικές επιπτώσεις σε πολλά επίπεδα, η αλληλεγγύη, η υποστήριξη και η ενότητα είναι απαραίτητα στοιχεία για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε και να διαχειριστούμε τις απώλειες συνανθρώπων μας, τον αντίκτυπο στην ψυχολογία των πολιτών και τον κλονισμό των ανθρωπίνων σχέσεων, τις δυσβάσταχτες οικονομικές επιπτώσεις - άμεσες αλλά και μακροπρόθεσμες.

Η Coffee Island παρείχε προϊόντα καφέ στο προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καθώς επίσης και τρόφιμα και καφέ στον Ερυθρό Σταυρό κατά την περίοδο του Πάσχα για ενίσχυση των ευπαθών ομάδων και ασθενών οικονομικά οικογενειών. Τέλος, ενισχύσαμε το ΕΣΥ (Εθνικό Σύστημα Υγείας) με αποστειρωμένες ιατρικές μπλούζες μίας χρήσης, θέλοντας να στηρίξουμε την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής, γιατροί και νοσηλευτές.

OI ANΘPΩΠOI MAΣ
Πιστοί στις αξίες μας και με σεβασμό στον άνθρωπο, από την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων έως και σήμερα, έχουν ληφθεί μέτρα με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων μας και την αποφυγή διασποράς του ιού Covid-19. Έτσι εφαρμόστηκε η τηλεργασία για το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων μας, αλλά και αυξημένα πρόσθετα μέτρα υγιεινής και προστασίας στους χώρους εργασίας, ενώ τροποποιήθηκε ανάλογα και η λειτουργία των Παραγωγικών μονάδων και των μονάδων Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
ΔIKTYO ΠΡOMHΘEYTΩN ΣTHN EΛΛAΔA & TO EΞΩTEPIKO
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
Για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά με την επιλογή σας και σας υποσχόμαστε πως όσο περνά από το χέρι μας, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μαζί... Θα τα καταφέρουμε!
ΠΙΣΩ
 • EN
 • |
 • ΕΛ
online ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Cart Το καλάθι μου 0