Έχουν πάει όλοι οι φίλοι σου διακοπές και εσύ καίγεσαι κάπου στην Αθήνα; Ψάχνεις να βρεις απεγνωσμένα καλοκαιρινές γωνιές για να νιώσεις λίγο… καλοκαίρι; Τέλος στα πολύωρα ταξίδια με το λεωφορείο μέχρι τις παραλίες της Αττικής, τέλος το «ψήσιμο» κάτω από τον ήλιο στις πλατείες. Ξεγέλασε τους followers και φίλους σου ανεβάζοντας φωτογραφία από την πιο εξωτική «γωνιά» της Αθήνας με το event «Καλοκαίρι στο νησί».

Πού θα την ανακαλύψεις;

Μα φυσικά, στα Coffee Island, στο νησί του καφέ! Τα καταστήματά μας στη Λεωφόρο Αμφιθέας 155 στο Παλαιό Φάληρο, στη Φιλολάου και Νεοπτολέμου στο Παγκράτι και στον σταθμό μετρό του Αιγάλεω σε περιμένουν. Γιατί; Γιατί εκεί θα βρεις άμμο, θάλασσα, ξαπλώστρες και σανίδες του σερφ. Πώς γίνεται αυτό; Έλα να το ανακαλύψεις! Εδώ, εκτός από το πιο δροσερό spot της Αθήνας σε περιμένει και… ένας μοναδικός διαγωνισμός.

summer_activation_logo

3 τυχεροί, 3 ταξίδια, 6 εισιτήρια!

Δεν πήγες διακοπές φέτος; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για σένα και για ένα ακόμα αγαπημένο σου άτομο! Διάλεξε εσύ ένα από τα 3 πρώτα ΠουΣουΚου του Σεπτέμβρη που σ’ αρέσει και εμείς θα σε στείλουμε Μύκονο, Σκιάθο ή Λέρο. Τι καλύτερο από το να χαλαρώσεις σε μια παραλία με την κολλητή, τον κολλητό, τον αγαπημένο, τη σύζυγο, τη μαμά σου, ακόμα και τη γιαγιά σου! Όποιον κι αν θες στο πλάι σου, εμείς κλείνουμε τα ακτοπλοϊκά και τη διαμονή σου και εσύ απλά απολαμβάνεις τις διακοπές σου.

Τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις;

Πήγαινε σε ένα από τα καταστήματά μας στη Λεωφόρο Αμφιθέας 155 στο Παλαιό Φάληρο, στη Φιλολάου και Νεοπτολέμου στο Παγκράτι και στον σταθμό μετρό του Αιγάλεω φορώντας το… μαγιό σου. Βγάλε selfie μπροστά στο καλοκαιρινό μας photobooth και ανέβασέ τη στο Instagram ή στο Facebook κάνοντας mention ή tag την @coffee_island_official. Τόσο απλά μπορείς να κερδίσεις ένα ταξίδι σε 3 από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας μας και να το μοιραστείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Γίνεται και καλύτερο;

Εννοείται, αφού σε περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις που… θα φέρουν το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας. Συντονίσου και κάνε attend στον πιο καλοκαιρινό διαγωνισμό της πόλης με πολύ καφέ, πολύ γέλιο και πολύ πολύ ωραία διάθεση, γιατί κι εσύ που έμεινες στην πόλη μπορείς να περάσεις τέλεια!

man_drinking_freddo_espresso

Από 6 έως 10 Αυγούστου σε περιμένουμε στα καταστήματά μας σε Παλαιό Φάληρο, Παγκράτι και στον σταθμό μετρό του Αιγάλεω για να βγάλεις selfie με το μαγιό σου στο καλοκαιρινό μας σκηνικό και να την ανεβάσεις στα social media. Και πού ξέρεις; Μπορεί να είσαι ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν ένα ταξίδι για δύο σε Μύκονο, Σκιάθο και Λέρο.

…γιατί το καλοκαίρι είναι η πιο γιορτινή εποχή. Ετοιμάσου να ταξιδέψεις!

vanilla_milkshake_and_freddo_capuccino