Η ζέστη δεν υποχωρεί, αλλά ούτε κι εσύ από την προσπάθεια να γίνεις Home Barista! Φτιάξε στο σπίτι σου Iced Filter και Freddo Cappuccino σαν επαγγελματίας, για να απολαμβάνεις καθημερινά ποιοτικό (specialty) καφέ όπως εσύ τον θέλεις, από τα χεράκια σου. Τι θα χρειαστείς; Τον specialty καφέ Coffee Island, τον κατάλληλο εξοπλισμό Home Barista και… τις μυστικές συνταγές μας.

Η ποιότητα στα χέρια σου

Όλα ξεκινούν από την πρώτη ύλη. Είτε είσαι φαν του φίλτρου είτε του espresso, στα καφεκοπτεία μας θα ανακαλύψεις διαφορετικές γεύσεις, αρώματα, ποικιλίες και χαρμάνια για να κάνεις την απόλαυση, καθημερινή σου συνήθεια.

Θέλεις έναν Freddo Cappuccino από καφέ με Κολομβιανές καταβολές και με γευστικό προφίλ Περγαμόντο – Βανίλια – Ψημένο Αμύγδαλο; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις τον Single Estate Colombia Ibague. Θέλεις παγωμένο φίλτρου αλλά όχι την κλασική επιλογή; Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο All Day Blend, το Extra Blend, τον Αμερικάνικο και φυσικά τους αρωματικούς. Η επιλογή είναι δική σου.

Το δεύτερο στοιχείο που χρειάζεσαι για να απελευθερώσεις στον χώρο σου τα μεθυστικά αρώματα του καφέ, είναι ο κατάλληλος εξοπλισμός. Ανακάλυψε το Pour Over Kit V60 για να πλημμυρίσει η κουζίνα σου με αρώματα φίλτρου, αλλά και την εσπρεσσιέρα για τέλεια εκχύλιση espresso. Οι κόκκοι του καφέ συλλέγονται, καβουρδίζονται και αλέθονται με φροντίδα και γνώση. Ο εξοπλισμός V60 φροντίζει ώστε η ποιότητα του καφέ να φτάνει αναλλοίωτη στο ποτήρι σου.

iced_filter_coffee_glass1

Ένα καθημερινό τελετουργικό

Αφού επισκεφτείς τα καφεκοπτεία μας, εξερευνήσεις τις επιλογές σου ανάμεσα σε 100% specialty Arabica καφέδες και βρεις το γευστικό προφίλ που σου ταιριάζει, φτάνει η στιγμή που θα γυρίσεις σπίτι. Τότε, θα σηκώσεις τα μανίκια και θα φτιάξεις τον δικό σου Παγωμένο Φίλτρου και Freddo Cappuccino.

Η συνταγή και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι το εισιτήριό σου για τον κόσμο του καφέ. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά και τα μυστικά που θα ανακαλύψεις θα μετατρέψουν την προσπάθειά σου να γίνεις Home Barista σε μια καθημερινή συνήθεια. Τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις τον δικό σου καφέ και να είναι το ίδιο γευστικός με αυτόν του barista μας;

Κάθε φορά θα γίνεσαι καλύτερος και σιγά σιγά θα ξεκινήσεις να πειραματίζεσαι με τους χρόνους, τις ποσότητες, τις ποικιλίες. Και αν σου αρέσει η διαδικασία της παρασκευής στο σπίτι, αλλά δεν θέλεις καφεΐνη, τότε η λύση είναι… decaf!

Επιλογές έχεις, διάθεση;

iced_filter_coffee_cup

1 εικόνα = 1000 λέξεις

Ακολούθησε τη συνταγή και τα βήματα που θα βρεις στα “How to…” videos για έναν τέλειο σπιτικό Iced Filter και Freddo Cappuccino.

Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις;

Μην ξεχνάς…

Μπορείς να παραγγείλεις τον specialty καφέ σου με delivery ή να επισκεφτείς το καφεκοπτείο μας για να δεις από κοντά τον εξοπλισμό και να πάρεις τον καφέ takeaway. Δες τα βίντεο για μια ολοκληρωμένη εμπειρία και… γίνε ο barista του σπιτιού σου, γιατί ο δικός σου καφές είναι σίγουρα μοναδικός.

iced_filter_coffee_glass