Αυτά τα Χριστούγεννα είπαμε τη δική μας ιστορία μέσα από τα illustrations της Coffee Island

Αυτά τα Χριστούγεννα τα Xmas Illustrations της Coffee Island διηγήθηκαν μια απίθανη ιστορία. Από αυτές που έχουν άρωμα γιορτής, γεύση από specialty coffee και γλύκα από λιχουδιές που μένει στο στόμα για να θυμίζει ότι αυτές τις ημέρες μπορούμε να δείξουμε όλη μας την αγάπη. Στη γωνιά με τα Eats μας και στο Καφεκοπτείο μας «εικονογραφήσαμε» το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και το προσφέραμε σε όλους τους coffee lovers που αυτές τις γιορτές απολαμβάνουν τα ξεχωριστά μας ροφήματα, συνοδεύοντας από τα χριστουγεννιάτικα κεράσματα που ετοιμάσαμε για όλους εσάς.

Η βοήθεια προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ο σεβασμός για το περιβάλλον και φυσικά η ανάγκη να ζήσουμε αυτές τις μέρες ανταλλάσσοντας δώρα και ευχές είναι η έμπνευση πίσω από τα φετινά μας Yummy Xmas Stories.

Παιδιά με τρίγωνα για κάλαντα

Φέτος το χριστουγεννιάτικο πνεύμα είχε πέσει σε χειμερία νάρκη. Μάλλον ήταν πολλοί εκείνοι που είχαν πάψει να πιστεύουν στον Αη Βασίλη και αποφάσισε να μείνει στην άκρη του. Κανένας στολισμός, κανένα τραγούδι, κανένα λαμπιόνι δε θύμιζε ότι έχουμε Χριστούγεννα. Μέχρι που τα παιδιά ανέλαβαν δράση. 

Ξεσήκωσαν τους γονείς τους και μαζί άρχισαν να γυρίζουν τις γειτονιές και να τραγουδούν τα κάλαντα. Ξεκινώντας με τα αγαπημένα τους Χριστουγεννιάτικα ροφήματα σοκολάτας από τα Coffee Ιsland και τα λαχταριστά συνοδευτικά, πήραν όση γιορτινή ενέργεια χρειάζονταν για να φέρουν πίσω τα Χριστούγεννα.

Άνθρωπος αγκαλιά με χιονάνθρωπο βγάζουν φωτογραφία.

Έφτιαξαν τους πιο τέλειους χιονάνθρωπους και μοιράστηκαν χαρούμενες φωτογραφίες για να θυμίσουν σε όλους ότι έχουμε την πιο όμορφη γιορτή του χειμώνα.

Άνθρωποι και κατοικίδια τραγουδάνε

Μαζεύτηκαν όλοι μαζί στις γειτονιές, μικροί και μεγάλοι και τραγούδησαν όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ήξεραν, τόσο δυνατά ώστε να ξεσηκωθούν ακόμα και όσοι δεν πίστευαν ποτέ στη γιορτή.

Άγιος Βασίλης με πατίνι και δώρα στην πλάτη.

Κάποιοι αποφάσισαν μέχρι και να κάνουν το Άη Βασίλη, γέμισαν τον σάκο τους με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από τα Coffee Island, ανέβηκαν στα πατίνια τους -που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον- και μοίρασαν σε όλους όσοι είχαν ανάγκη, όσα περισσότερα δώρα μπορούσαν.

Σκύλος και γάτα αγκαλιά μπροστά από το αναμμένο τζάκι.

Οι μυρωδιές των γλυκών, ο ήχος από τα κάλαντα και το αίσθημα της προσφοράς, ξύπνησαν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Ο Άη Βασίλης αποφάσισε να επισκεφτεί και φέτος όλα τα παιδιά του κόσμου και όλα έγιναν όπως έπρεπε. Τα σπίτια γέμισαν από δώρα και η αγάπη των ημερών πλημμύρισε τις καρδιές όλων. Τα Χριστούγεννα σώθηκαν και εκείνο το βράδυ όλοι αγκαλιασμένοι απόλαυσαν ακόμα μια φορά την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.