ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ XMAS STORIES ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ YUMMY-NESS

Ο πληθωρικός χαρακτήρας των Χριστουγέννων φαίνεται στα γλυκά του και εμείς εμπνευστήκαμε από αυτό!

Χριστουγεννιάτικη Τσάντα Coffee Island

Ας φτιάξουμε μια χριστουγεννιάτικη εικόνα. Μια ζωγραφιά λίγο πιο ενήλικη από εκείνες που φτιάχναμε στο σχολείο για να περιγράψουμε το «τι μου αρέσει στα Χριστούγεννα». Σε αυτή τη σύνθεση θα βάλουμε ένα στολισμένο δέντρο με αναμμένα λαμπάκια, ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή μια κούπα σοκολάτα και ένα κουτάκι με γλυκίσματα των ημερών, αδιαπραγμάτευτο συνοδευτικό που μας κάνει να νιώθουμε τη γεύση των ημερών όπως τους αξίζει. Ναι, τα Χριστούγεννα έχουν γεύση κι εμείς στην Coffee Island την κλείνουμε στις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες των συνοδευτικών μας και σας την προσφέρουμε με όση αγάπη απαιτεί αυτή η περίοδος. Μελομακάρονα – Μια λέξη με mood τόσο γιορτινό!

Μελομακάρονα με σοκολάτα.

Θα μπορούσαν να λείπουν τα δικά μας, ελληνικά, φανταστικά, απολαυστικά μελομακάρονα; Όχι βέβαια! Αν δεν έχεις ζήσει την εμπειρία του πρωινού – άντε και απογευματινού – αγαπημένου σου espresso με ένα μελομακάρονο να τον συνοδεύει, έχεις χάσει ένα μεγάλο κομμάτι της γιορτής. Φαντάσου λοιπόν, την παραδοσιακή συνταγή με το αγνό μέλι και τα αρωματικά μπαχαρικά, λουσμένη σε σοκολάτα και πασπαλισμένη με κροκάν φυστικιού για ένα τραγανό twist. Αυτά είναι τα δικά μας μελομακάρονα που δεν θα χορταίνεις αυτές τις γιορτές. Το καλύτερο γλύκισμα για κέρασμα στο σπίτι – ή στο γραφείο αν προτιμάς – αλλά και το πιο λαχταριστό δώρο που θα εκτιμήσουν οι αγαπημένοι σου.

Stollen –Χριστουγεννιάτικη λιχουδιά από μακριά

Coffee Island κέικ

Τα δικά μας Χριστούγεννα έχουν μυρωδιές από τις παραδόσεις του κόσμου, γι’ αυτό επιλέξαμε και φέτος να δημιουργήσουμε το αυθεντικό Stollen. Το τσουρέκι της γερμανικής παραδοσιακής κουζίνας αποτελεί βάση για το δικό μας twist που περιλαμβάνει μυρωδάτη πάστα αμυγδάλου, κομματάκια πορτοκαλιού, σταφίδες και χριστουγεννιάτικα καρυκεύματα. Πασπαλισμένο με άχνη ζάχαρη στο προσφέρουμε για να το μοιραστείς με τους αγαπημένους σου. Το ιδιαίτερο αυτό γλυκό έχει τη δική του ιστορία, αφού όπως λέει η παράδοση, τα φουσκώματά του συμβολίζουν τις καμπούρες στις καμήλες που μετέφεραν τους σοφούς να δουν τον Ιησού. Εμείς φέρνουμε σε όλους τους coffee lovers τη μοναδική γεύση του που κάνει τις γιορτές ακόμα πιο λαχταριστές.

Μπισκοτοτέλεια Χριστούγεννα

Coffee Island Μπισκότα

Επειδή γιορτινή λαχτάρα για γλυκό θα έχει πάντα μια ανάμνηση από τα παιδικά μας χρόνια, εμείς πλάσαμε με τα
χεράκια μας μυρωδάτα μπισκοτάκια βουτύρου με την tailor συνταγή μας που ξεχωρίζει χάρη στην επίπαση κροκάν αμυγδάλου. Το πιο κλασικό γλύκισμα που μετρά 10.000 χρόνια ζωής – οι νεολιθικοί αγρότες έψηναν πάνω σε καυτές πέτρες μια πάστα με καρπούς και νερό – παραμένει το καλύτερο συνοδευτικό για τον ζεστό καφέ τις χειμωνιάτικες, χριστουγεννιάτικες μέρες. Στο δικό μας Yummy Xmas Stories κουτάκι θα βρεις 6 βουτυρένια μπισκότα για να μοιραστείς με τους φίλους σου, απολαμβάνοντας τις εορταστικές συναντήσεις στο σπίτι.

Το twist στη Χριστουγεννιάτικη καθημερινότητα.

Coffee Island Σοκολάτα

Κι επειδή όλοι δικαιούνται να απολαμβάνουν τις γεύσεις των γιορτών, φροντίσαμε ακόμα και όσους είναι φαν των σνακ για τις καθημερινές λιγούρες. Η χριστουγεννιάτικη εκδοχή της μπάρας μας έχει βρώμη, καραμέλα και σοκολάτα γάλακτος και μοιάζει με ένα μικρό αηβασιλιάτικο δωράκι που βρίσκεις στο ράφι με τα συνοδευτικά μας. Θα την απολαύσεις στο repeat όπως αξίζει σε μια limited edition γεύση η οποία κλείνει στην κατακόκκινη συσκευασία της όλο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Αναζήτησε τα εορταστικά, φανταστικά, απολαυστικά γλυκίσματα των γιορτών που ετοιμάσαμε, στο πιο κοντινό σου Coffee Island ή στο My Coffee Island APP+WEB και απόλαυσε το αγαπημένο σου ρόφημα μαζί με τις πιο yummy  mas stories που κάνουν τα Χριστούγεννα να μοιάζουν με παιδική ζωγραφιά!