Στα Coffee Island έχουμε δημιουργήσει μοναδικά δώρα για να χαρίσεις στους αγαπημένους σου!

Μπορεί ο Αη Βασίλης να μην υπάρχει, αλλά ειλικρινά, δεν εύχεσαι να μην είχες μάθει την αλήθεια και να άφηνες μέχρι σήμερα ζεστό γάλα και φρεσκοψημένα μπισκότα σε ένα τραπεζάκι κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς; Απ’ την άλλη, ο Αη Βασίλης μπορεί να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά είναι σίγουρα ιδέα. Ένα concept που κανένας δεν μπορεί να σου στερήσει – όσο κι αν μεγαλώσεις – το οποίο σε καλεί σε ένα ατελείωτο gift giving που ξεκινά με το που μπαίνει ο Δεκέμβρης.

xmas gifts

Το σερί των ονομαστικών εορτών είναι μια καλή εισαγωγή για τα Χριστούγεννα με καλέσματα – δεν μπορεί να μην ξέρεις έστω έναν κοντινό Νίκο – κεράσματα και φυσικά δώρα! Πολύ καλό intro για να αρχίσεις τις βόλτες στην αγορά, να κάνεις λίστες με όσα θέλεις να αγοράσεις αλλά και όλα εκείνα που θέλεις να προσφέρεις σε συσκευασίες με χρυσές κορδέλες και γκλίτερ. Γιατί, εντάξει, όσο κι αν παλεύεις με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, τα δώρα έρχονται να σε παρασύρουν σε μια ατμόσφαιρα που αντηχεί καμπανάκια και HO HO HO.

xmas

Στα Coffee Island κάθε τέτοια εποχή γινόμαστε κάτι σαν βοηθοί του Αη Βασίλη – ξωτικά που λατρεύουν τον καφέ – και έχουμε να σου προτείνουμε ιδέες που θα θέλεις να χαρίσεις στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. Κι επειδή για εμάς η χαρά δεν είναι απλώς γεύση αλλά και εμπειρία, τα δώρα μας γίνονται αφορμή για ξεχωριστές στιγμές που θα κάνουν αξέχαστες τις φετινές γιορτές.

Τα χριστουγεννιάτικα πρωινά θέλουν ένα εορταστικό πρωινό, δηλαδή ένα Χmas breakfast που κάνει την ημέρα να ξεκινά σα να ακούς γύρω σου παιδικές φωνές να λένε τα κάλαντα. Απόλαυσε τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα που θα βρεις στο Espresso Bar των Coffee Island μόνος ή με τους φίλους σου, αφού μπορείς μέσα από το coffee mates να τους στείλεις ένα λαχταριστό jingle latte ή ένα cappuccino jingle blend, να τους καλέσεις στο Face time ή το What’s up και να ζήσετε παρέα μια γευστική εμπειρία πασπαλισμένη με χρυσόσκονη.

Αν είσαι αυθεντικός coffee lover πρέπει να χαρίσεις στον εαυτό σου τη μοναδική γεύση του Microfarm Jingle Blend ή αν είσαι φαν της σοκολάτας να αφεθείς στη ζεστή γλύκα της Jingle Melody. Και φυσικά θα συνοδεύσεις το αγαπημένο σου εορταστικό ρόφημα με το κατάλληλο συνοδευτικό – όχι οι φρυγανιές και το μέλι δεν είναι ό,τι καλύτερο για χριστουγεννιάτικο πρωινό. Δοκίμασε το λαχταριστό Carrot Cake με γλάσο, το cookie σε σχήμα  χριστουγεννιάτικου αστεριού, αλλά και την Xmas μπάρα βρόμης, όλες συνταγές που ετοιμάσαμε στο εργαστήριό μας –έχει μετατραπεί σε εργαστήριο του Αη Βασίλη αυτές τις μέρες –  ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων. Μην παραλείψεις με τίποτα να γευτείς τη γλυκιά κολοκυθόπιτα και την ταχινόπιτα που δημιουργήσαμε για να φέρουμε λίγη ακόμα μαγεία στα Eats των Coffee Island.

Άλλωστε, η μαγεία είναι που λείπει από την καθημερινότητά μας κι αυτή κάνει τις γιορτές διαφορετικές. Η μαγεία των δώρων χωράει στις εορταστικές συσκευασίες που δημιουργήσαμε συνδυάζοντας λαχταριστές λιχουδιές, αρωματικά blends, αλλά και χριστουγεννιάτικα αντικείμενα. Αρωματικός καφέ φίλτρου μπισκότο Speculoos, κουραμπιεδάκια με αμύγδαλο ή καραμέλα – η παραδοσιακή γεύση αποκτά μια νέα διάσταση – σοκολάτα Jingle Melody, αλλά και η συλλεκτική μας χριστουγεννιάτικη κούπα, το γιορτινό κερί με άρωμα Fig and Sandalwood, η Xmas σοκολάτα με σύκο και μέλι, ο Microfarm Jingle Blend, το λαχταριστό ιταλικό Panettone και το παραδοσιακό γερμανικό Stollen είναι κάποιες μόνο από τις εκπλήξεις που κρύβονται στα gift boxes μας δημιουργώντας συνδυασμούς που θα χαίρεσαι να προσφέρεις.

Μπορείς να παραλάβεις τη συσκευασία που επιθυμείς από το πιο κοντινό σου Coffee Island ή να τη στείλεις μέσω Coffee Mates στους φίλους σου αλλά και σε όποιο μέρος επιθυμείς – η υπηρεσία courier αναλαμβάνει να μοιράσει δώρα κι ας μην τα πετάει από την καμινάδα. Αν είσαι από εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν τους δικούς τους συνδυασμούς μπορείς να επιλέξεις όποιο blend επιθυμείς, την αγαπημένη σου γεύση σε τσάι, σοκολάτα ή κάποιο από τα Home Barista προϊόντα που θα βρεις στο My Coffee Island APP+WEB για να πλημμυρίσουν με τη γεύση τους τις μέρες των γιορτών.

Κι επειδή, θα θέλεις να κάνεις όσα περισσότερα δώρα μπορείς, τα gift boxes ξεκινούν από 8€ ώστε να μπορείς να γεμίσεις τον δικό σου σάκο του Αη Βασίλη μοιράζοντας χαρά, ευχές και αγάπη σε όλους τους δικούς σου ανθρώπους. Κι αυτό είναι το αληθινό χριστουγεννιάτικο πνεύμα που θα βρεις στα Coffee Island αυτές τις μέρες.

Μπες σήμερα στο My Coffee Island APP+WEB και διάλεξε τα δώρα των φετινών Χριστουγέννων.