Ο καφές είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της καθημερινότητας. Εμείς στα Coffee Island πάμε την αγαπημένη σου συνήθεια ένα βήμα πιο πέρα προσφέροντας μια νέα εμπειρία, άκρως απολαυστική, που κάνει καλό και στο περιβάλλον.

Τα γκοφρετένια μας ποτήρια βρίσκονται ήδη στο πιο κοντινό σου Coffee Island και είναι έτοιμα να γεμίσουν με το αγαπημένο σου ρόφημα. Τραγανά, λαχταριστά, vegan και με λίγες θερμίδες αυτά τα Gofretti Cups θα γίνουν το νέο σου κόλλημα! Πάντα δεν ήθελες ένα μπισκοτάκι μαζί με τον καφέ σου; Μια μικρή νοστιμιά που ταιριάζει τέλεια με το αγαπημένο σου blend και σου αφήνει μια αίσθηση παιδικής ευχαρίστησης.

Τα Goffretti Bevarages συνδυάζουν όλες τις γευστικές επιθυμίες σε μια εμπειρία που προσφέρεται αποκλειστικά σε take away και σου φτιάχνει τη διάθεση. Διάλεξε ανάμεσα σε ένα ζεστό flat white, macchiato, cappuccino ή espresso και συνδύασε κάθε γουλιά με μια μπουκιά. Αν είσαι λάτρης των κρύων ροφημάτων τα Gofretti Cups φιλοξενούν δύο μοναδικά, λαχταριστά cold beverages, το Gofretti fraoulito και το Gofretti Chocobellito. Τραγανά και καφεδένια ροφήματα που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Για την ακρίβεια είναι τόσο τραγανοgofrettένια που δε θα μείνει ούτε… ψίχουλο.

Τα νέα μπισκοτένια μας ποτήρια γίνονται μια απολαυστική εναλλακτική για το ρόφημά σου, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν έμπνευση για να δημιουργήσουμε νέες προτάσεις που θα απολαύσεις αποκλειστικά σε Gofretti Cups και θα λατρέψεις από την πρώτη γουλιά – ή μπουκιά! Το Gofretti Milky Choco με το πλούσιο σώμα, τη βελούδινη υφή και τη γεύση γλυκιάς σοκολάτας γάλακτος είναι η απόλυτη έκρηξη απόλαυσης και το Gofretti White Mocha έχει φτιαχτεί για όσους λατρεύουν τον συνδυασμό σοκολάτας και καφέ που ολοκληρώνεται με το τραγανό μπισκότο.

Για όλους εμάς στα Coffee Island, η αξία στον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι σταθερή προτεραιότητα. Γι’ αυτό, το μπισκοτένιο μας ποτήρι δεν είναι απλώς η πιο νόστιμη εκδοχή του καφέ αλλά και η πιο οικολογική, αφού αυτή η συσκευασία είναι zero waste και δεν υπόκειται σε περιβαλλοντικό τέλος. Αν δεν έχεις φάει ποτέ ποτήρι, τώρα είναι η στιγμή να δοκιμάσεις τη νέα, ανατρεπτική, πρωτότυπη και άκρως απολαυστική γευστική εμπειρία που ακούει στο όνομα Gofretti και παραμένει τραγανή για 40 ολόκληρα λεπτά! Όσο χρειάζεσαι δηλαδή για να πιεις και ταυτόχρονα να φας το ρόφημά σου.

Πέρνα από το Coffee Island της γειτονιάς σου, δοκίμασε τον αγαπημένο καφέ ή τη σοκολάτα σου σε ένα ποτήρι επιδόρπιο και να είσαι σίγουρος ότι δε θα μείνει ούτε ψίχουλο!