Ξυπνάς το πρωί, θέλεις καφέ πριν τη δουλειά, πατάς το κουμπί και σε λίγα λεπτά απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ρόφημα. Έτσι, ξεκινά δυναμικά μια καινούρια μέρα. Έπειτα, βρίσκεσαι στο γραφείο, νιώθεις κουρασμένος και ζητάς απεγνωσμένα καφέ. Τι κάνεις; Πατάς το κουμπί και είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολο και απαιτητικό task. 

Coffee Island's espresso coffee.

Ίσως να θέλεις να δώσεις γεύση καφέ και στα απογεύματά σου στο σπίτι, καθώς χαλαρώνεις από την ένταση της ημέρας. Πατάς και πάλι το κουμπί, βάζεις λίγο πάγο στο ποτήρι και πίνεις την πρώτη γουλιά, που θα σε γεμίσει ενέργεια για να κάνεις τα πράγματα που αγαπάς. Αυτή είναι η μαγεία που απελευθερώνεται από τις νέες κάψουλες espresso της Coffee Island! 

Coffee Island's new capsules.

Πριν τις δοκιμάσεις, πρέπει να τις γνωρίσεις!

Κάθε τι μοναδικό, θέλει και το κατάλληλο… περιτύλιγμα! Γι’ αυτό οι νέες κάψουλες είναι από αλουμίνιο, για να προστατεύουν ακόμα καλύτερα τον καφέ σου από το οξυγόνο. Έτσι, όχι μόνο διατηρείται το άρωμα και η γεύση του στο έπακρο, αλλά παραμένει φρέσκος για 2 ολόκληρα χρόνια από τη μέρα παραγωγής του. 

Φυσικά, στην προσπάθειά μας να δημιουργούμε προϊόντα που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, φροντίσαμε ώστε οι κάψουλες να είναι 100% ανακυκλώσιμες. Το καλύτερο όμως δεν στο είπαμε ακόμα!

Έφτασαν 5 νέες προτάσεις, κάθε μία τόσο μοναδική που δημιουργεί το δικό της ρόφημα.

Coffee Island's bliss capsule.

Bliss (μπλις): Η ευτυχία στο φλυτζάνι 

Τι θα σου δώσει μεγάλη χαρά; Οι νότες σοκολάτας και φρούτων που θα πλημμυρίσουν την κουζίνα σου. Αυτός ο καφές έχει γλυκιά επίγευση, light καβούρδισμα και είναι ιδανικός για espresso και ristretto. Και η ένταση; Είναι 6.

Coffee Island's euphoria capsule.

Euphoria (γιουφόρια): Η χαρά της πρώτης γουλιάς

Οι ζεστές μέρες χρειάζονται μια ανάσα ευφορίας! Γι’ αυτό, πριν από οποιαδήποτε εξόρμηση κάτω από τον ήλιο, επίλεξε να φτιάξεις έναν freddo espresso που αναδύει νότες ξηρών καρπών και σοκολάτας, έχει γεμάτο σώμα, έντονη επίγευση και ένταση 8/12. Είναι 100% Specialty Arabica με medium καβούρδισμα και γεύση που θα σε ενθουσιάσει.

Coffee Island's affection capsule.

Affection (αφέξιον): Έντονο ξύπνημα των αισθήσεων 

Ο χρόνος που περνάς, απολαμβάνοντας τον καφέ σου, θέλεις να είναι όσο περισσότερος γίνεται. Αυτός ο 100% Specialty Arabica καφές με νότες ξύλου και ξηρών καρπών, καθώς και πλούσιο κρεμώδες σώμα είναι η τέλεια επιλογή για lungo. Μιλάμε για απόλαυση διαρκείας, έντασης 10. 

Coffee Island's colombia capsule.

Colombia (κολόμπια): Πλούσια εμπειρία απόλαυσης 

Έρχεται από την Κολομβία, έχει dark καβούρδισμα και ένταση 6/12. Το προφίλ του; Πλούσιο άρωμα με νότες καραμέλας και ψημένων ξηρών καρπών και ευχάριστη επίγευση. Για τους λάτρεις των εξωτικών προορισμών και του ristretto. 

Coffee Island's peru capsule.

Peru (περού): Γλυκιά γευστική ισορροπία 

Εάν προτιμάς light τον καφέ σου, αυτή η κάψουλα είναι ιδανική για εσένα! Με ένταση 4/12, αξεπέραστη γλυκύτητα από τις νότες σοκολάτας και μεταξένιο σώμα που διατηρεί την ισορροπία, αυτή είναι η ιδανική επιλογή, για να νιώσεις τη γευστική αρμονία αυτού του περουβιανού καφέ που θα σε ταξιδέψει, ακόμα και από το σπίτι. 

Μην ξεχνάς…

Ανακάλυψε τις νέες κάψουλες αλουμινίου στα καφεκοπτεία μας ή στο My Coffee Island app και στο coffeeisland.gr. Πες στον barista τι τύπος coffee drinker είσαι και θα σε καθοδηγήσει, ώστε να διαλέξεις τις τέλειες κάψουλες για εσένα. Έτσι ξεκινά μια απολαυστική μέρα. Cheers!