Για τους coffee lovers καλοκαίρι σημαίνει να ακούς τον πάγο που σπάει καθώς το ποτήρι γεμίζει με τον αγαπημένο σου espresso. Η freddo εκδοχή της καθημερινής σου συνήθειας είναι η επιβεβαίωση ότι πλέον τα μεσημέρια σου τα περνάς στην παραλία.

Στα Coffee Island ξέρουμε ότι ο καφές που προτιμάς λέει πολλά για το ποιος είσαι κι αυτό ισχύει και για τον freddo espresso που έρχεται σε διαφορετικές επιλογές, όλες της γνωστής οικογενείας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη γεύση που σε δροσίζει ευχάριστα! Εμείς σε βοηθάμε να βρεις τον δικό σου τύπο για να απολαύσεις κάθε γουλιά αυτού του καλοκαιριού.

Ο κλασικός

Ο freddo espresso που ξέρεις και εμπιστεύεσαι. Παγωμένος, αγαπημένος, διαχρονικός. Είναι το πρωινό ξύπνημα που σου ταιριάζει, απαλό και ευχάριστο. Αυτός ο καφές είναι η δόση απόλαυσης που θα σου δώσει την ενέργεια να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την ημέρα σου. Διάλειμμα δροσιάς που διαρκεί τόσο όσο σου χρειάζεται μέχρι να επιστρέψεις στο τρέξιμο. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε έναν Single Estate ή τον νέο μας Microfarm Project Haile Gebrselassie για να βάλεις στην καθημερινότητα ένα γευστικό και αρωματικό προφίλ που αλλάζει την εμπειρία σε αυτή την all time classic ευχαρίστηση.

freddo_espresso_coffee_island_2

Ο δυνατός

Παγωμένος καφές με super δυνάμεις! Ο freddo espresso ristretto διαθέτει μεγαλύτερη ένταση στη γεύση, συναρπαστικό άρωμα και πλούσιο σώμα στην πιο μικρή ποσότητα καφέ! Με την πρώτη γουλιά σε παρασύρει στην απόλαυση ristretto και σε σώζει από τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας. Είπαμε, είναι ο freddo υπέρ – ήρωας που ανεμίζει την μπέρτα του στο espresso bar του δικού σου Coffee Island περιμένοντας να τον καλέσεις. Μόλις τον δοκιμάσεις θα καταλάβεις τη διαφορά και δύσκολα θα μείνεις ξανά μακριά του! 

freddo_espresso_coffee_island_3

Ο μακράς διάρκειας

Αυτός ο freddo espresso δημιουργήθηκε για εσένα που θέλεις τη συντροφιά του αγαπημένου σου καφέ όoooση περισσότερη ώρα γίνεται. Η έξτρα δόση κάνει όλη τη διαφορά στην ποσότητα (16oz) και γίνεται must για όλο το καλοκαίρι. Ο freddo espresso extra shot είναι η πρόταση της Coffee Island που σού κάνει παρέα χωρίς να χάνει σε γεύση και άρωμα. Άλλωστε, οι επιλογές σε Single Estate και Microfarm Project σου δίνουν πάντα τη δυνατότητα να εναλλάσσεις την απόλαυση για να μη βαριέσαι ποτέ. Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είναι μεγάλο. Το ίδιο και ο freddo σου!

freddo_espresso_coffee_island_4

Έλα στο πιο κοντινό σου Coffee Island διάλεξε τον freddo espresso που σου ταιριάζει σε ποσότητα, ένταση και διάρκεια, νιώσε τον ήχο από τον πάγο που σπάει και ζήσε το καλοκαίρι με την αγαπημένη σου συνήθεια στο χέρι.