Το Athens Coffee Festival, η μεγαλύτερη γιορτή του καφέ, επιστρέφει στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι 23- 25 Σεπτεμβρίου και τα Coffee Island δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό! Σε περιμένουμε στο περίπτερο #49 για να δεις όλα όσα έφεραν μαζί τους.

Απόλαυση στο MAX – Waste στο Zero

Και το εννοούμε! Η απόλαυση είτε επιλέξεις καφέ ή σοκολάτα συνεχίζεται και στο ποτήρι. Με φροντίδα και αφοσίωση στο περιβάλλον, στα Coffee Island, σερβίρουμε τα ροφήματα σε μπισκοτονόστιμο ποτήρι-επιδόρπιο για να μην μείνει ούτε ψίχουλο.

Και αν δεν σου φτάσει…

Σου έχουμε και συνέχεια, καθώς είναι λογικό ένα μπισκοτοπότηρο να σου ανοίξει την όρεξη. Μάφιν, ντόνατς, κρουασάν και κέικ. Η απόφαση είναι δική σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει σίγουρα κάτι να φας καθώς έχουμε πολλά να πούμε!

Να κάνεις και TAP

Σου αρέσει να κερδίζεις με κάθε αγορά, γι’ αυτό το My Rewards TAPME ήρθε σε όλα μας τα καταστήματα και σου προσφέρει έναν καφέ δώρο σε κάθε 10 επισκέψεις. Δοκίμασέ το στο περίπτερό μας και δες πώς είναι να μαζεύεις πόντους και να ανταμοίβεσαι από κάθε σου επίσκεψη ή/και παραγγελία!

Και το απόγευμα

Θα σε περιμένουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας δοκιμάζοντας μικρές εκπλήξεις. Όπως την Cold Brew Beer μας, μία απολαυστική παγωμένη μπύρα από καφέ, και δροσεροσπαρταριστά cocktails, με πλούσια αρώματα από φύλλα μέντας, φλούδες lime και φρούτα, για να κλείσει η μέρα φαντασμαγορικά.

Να μη φύγεις με άδεια χέρια

Μα ποιος πάει σε φεστιβάλ και φεύγει με τα χέρια άδεια; Όλα τα προϊόντα του Καφεκοπτείου θα βρίσκονται και αυτά εκεί. Μαζί με μπλουζάκια, τσάντες από τσουβάλι καφέ, προϊόντα home barista, reusable κούπες, θερμός και ένα προϊόν περιποίησης έκπληξη. Το πρώτο ενυδατικό χειλιών που φτιάχνεται αξιοποιώντας υπολείμματα καφέ. Όλα θα είναι εκεί για να συμπληρώνουν την πιο τέλεια καφεορταστική ατμόσφαιρα.

Share it, or it didn’t happen

Επειδή τέτοια μεγάλα καφεδοπάρτυ, θέλουμε να μένουν χαραγμένα στη μνήμη μας (αλλά και στα social media μας, ψέματα δε λέμε), στο περίπτερο της Coffee Island θα βρεις ένα φανταστικό 360 degree video booth, εξοπλισμένο με όλα τα κατάλληλα ταξιδιάρικα props, για να αποτυπώσεις με την παρέα σου κάθε στιγμή!

Έλα να συναντηθούμε

Για τρεις μέρες όσοι αγαπάμε τον καφέ συναντιόμαστε στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι και συμμετέχουμε σε ένα festival εξαιρετικά αφιερωμένο στο ρόφημα που δίνει γεύση στην κάθε μας μέρα.

 

 

** Mε κάθε αφορμή, εκφράζουμε την αφοσίωσή μας στο περιβάλλον και την ευθύνη μας απέναντι στον πλανήτη. Γι’ αυτό φροντίζουμε η συμμετοχή μας στο Αthens Coffee Festival να είναι low waste και με κάθε τρόπο να συμβάλλουμε στην ανακύκλωση και τη βιωσιμότητα.