Mundial και ανατροπή πάνε μαζί

Κάθε ανατρεπτικός αγώνας Παγκόσμιου Κυπέλλου και μία ανατρεπτική εbeerία απόλαυσης στο σπίτι

Μπύρες στο ψυγείο

Ακόμα κι αν είσαι από εκείνους που αδιαφορούν για το ποδόσφαιρο και το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρασυρθείς από τους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για να μην αναφερθούμε σε όσους είναι έτσι κι αλλιώς ποδοσφαιρόφιλοι και κάθε τέσσερα χρόνια περιμένουν πώς και πώς να απολαύσουν back to back παιχνίδια με τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος.

Πώς να το κάνουμε; Είναι η αφορμή για συναντήσεις με φίλους, για απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα και για μια νέα συνήθεια που φέρνει την ανατροπή. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα της «γιορτής του ποδοσφαίρου» εμείς δημιουργούμε μια εντελώς ξεχωριστή εbeerία! Η Cold Brew Beer της Coffee Island έρχεται να συνοδεύσει τα απογευματινά και βραδινά ματς με τη μοναδική γεύση της, αλλά και με μια προσφορά που μοιάζει με γκολ από ανάποδο ψαλίδι! Έως τις 18 Δεκεμβρίου κερδίζεις 2+1 για να μοιραστείς με όλη την παρέα τη φανταστική, καινοτόμο, πρωτοποριακή γεύση που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την ελληνική μικροζυθοποιΐα Νήσος.

Μπύρες στο ψυγείο

Δεν την έχεις δοκιμάσει ακόμα; Τότε, αυτή είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να γνωρίσεις τον μοναδικό συνδυασμό specialty espresso με μαύρη μπίρα που σκοράρει με μια εντελώς διαφορετική γευστική απόλαυση. Ο αρωματικός παγωμένος καφές από μονοποικιλιακούς κόκκους που έχουν καβουρδιστεί medium dark στο artisanal roastery της Coffee Island, συναντά μια άκρως ιδιαίτερη μαύρη μπύρα τύπου porter. Το αποτέλεσμα είναι ένα ρόφημα με πλούσιο σώμα, έντονη φυσική γλυκύτητα, χαμηλή οξύτητα, φυσικό ανθρακικό, αλλά και πλούσιο αφρό που προκαλεί συνθήματα ενθουσιασμού. Η Coffee Cold Brew Beer βγάζει αρώματα καφέ, σοκολάτας και σκούρων φρούτων και γίνεται η νέα καθημερινή σου συνήθεια κάθε φορά που αναζητάς κάτι διαφορετικό.

Στα απογευματινά παιχνίδια που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, τον αγαπημένο σου καφέ ή τον ήχο από το άνοιγμα του μπουκαλιού της μπύρας ή στα βραδινά ματς που αναζητάς μια διαφορετική ελαφριά επιλογή για να μοιραστείς με τους φίλους σου, η Coffee Cold Brew Beer θα σου χαρίσει πλούσια γεύση με περιορισμένη ποσότητα καφεΐνης και χαμηλό βαθμό αλκοόλ σε ένα ρόφημα που συνδυάζει τις δυο πιο αγαπημένες γευστικές σου συνήθειες.

Χέρι κρατάει μπύρα

Ο κλασικός συνδυασμός μπαλίτσα – μπυρίτσα συμπληρώνεται με το άρωμα του λατρεμένου espresso που δεν αποχωρίζεσαι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, δημιουργώντας μια εbeerία που μόνο η Coffee Island μπορεί να προσφέρει. H Coffee Cold Brew Beer, αποδεικνύει τι μπορεί να πετύχει η σύμπραξη ανάμεσα σε δυο κορυφαίες ελληνικές εταιρίες και η γεύση της δίνει σε αυτό το Mundial ένα νέο γευστικό ενδιαφέρον.

Μπες στο My Coffee Island APP+WEB, ή έλα σε ένα κατάστημα και παράγγειλε μπύρες για όλη την παρέα κερδίζοντας 2+1 και απόλαυσε τον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου!