Ένας ακόμα specialty coffee που διηγείται μια ιστορία γραμμένη από τη φύση

Η αναζήτηση μιας νέας κάθε φορά γεύσης στον καφέ, είναι μια εμπειρία που αν τη γνωρίσεις δύσκολα την αποχωρίζεσαι. Αυτή είναι που μετατρέπει την καθημερινή συνήθεια σε μια απόλαυση, η οποία σε ταξιδεύει κάθε φορά σε ένα άλλο μέρος της γης. Εκεί όπου όλα ξεκινούν από την ίδια τη φύση και καταλήγουν στο φλιτζάνι που κρατάς.

Στην Coffee Island είμαστε γνήσιοι εξερευνητές του καφέ και ανακαλύπτουμε συνεχώς μια νέα ξεχωριστή ποικιλία που θα σε ενθουσιάσει. Η συλλογή των Single Estates  μεγαλώνει με τον Brazil Alta Mogiana που υπερήφανα παρουσιάζουμε σε όλους τους coffee lovers!

Για να φέρουμε την ανεπανάληπτη γεύση του στο Espresso Bar και το Καφεκοπτείο μας, φτάσαμε πολύ μακριά. Ταξιδέψαμε στην νοτιοανατολική Βραζιλία, περάσαμε από πεδιάδες και βουνά και καταλήξαμε στην περιοχή Alta Mogiana, της πολιτείας Sao Paulo. Εδώ, η παραγωγή του καφέ αποτελεί μια ολόκληρη παράδοση που βασίζεται στις φυσικές συνθήκες, ιδανικές για την καλλιέργεια των πολύτιμων κόκκων. Το υψόμετρο που φτάνει τα 1000μ, οι βροχοπτώσεις και φυσικά η ποιότητα του εδάφους είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν το αρωματικό και το γευστικό προφίλ του νέου μας Specialty Coffee.

Η φροντίδα που προσφέρει το ίδιο το περιβάλλον της περιοχής συμπληρώνεται από τη φυσική, ξηρή επεξεργασία από την οποία περνάνε οι κόκκοι του καφέ και ολοκληρώνεται με το δικό μας medium – dark καβούρδισμα που αναδεικνύει όλα τα αρώματα αλλά και τα γευστικά χαρακτηριστικά του Brazil Alta Mogiana. Στο αρωματικό του προφίλ θα συναντήσεις σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και σταφίδα για να απολαύσεις μια εμπειρία εντελώς διαφορετική. Άλλωστε, τι νόημα θα είχε η καθημερινή συνήθεια αν κάθε τόσο δεν έπαιρνε ένα διαφορετικό twist ίσα για να σου θυμίζει πως κάθε καφές έχει τη δική του ιστορία;

Coffee-Island-Single-Estate-Brazil-Alta-Mogiana

Στην ιστορία του Brazil Alta Mogiana τον πρώτο λόγο έχει η φύση μιας περιοχής που είναι παγκοσμίως γνωστή για τους εξαιρετικούς κόκκους 100% Specialty Arabica με το πλούσιο σώμα, την ισορροπημένη οξύτητα και την υπέροχη φυσική γλυκύτητα. Αυτοί οι κόκκοι ως κομμάτι ενός μακρινού τόπου έρχονται σε όλα τα Coffee Island και στο My Coffee Island APP+WEB για να τους απολαύσεις στο αγαπημένο σου ρόφημα από το Espresso Bar ή στο σπίτι μέσα από τις συσκευασίες των 200gr που θα βρεις στο Καφεκοπτείο μας. Ιδανικός για espresso ή καφέ φίλτρου, χάρη στο omni-roast καβούρδισμά του – ζήτησε στους baristi μας το αντίστοιχο άλεσμα – o νέος Brazil Alta Mogiana είναι η νέα μας γευστική ανακάλυψη και τη μοιραζόμαστε μαζί σου.