ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… 

Έπειτα από το ταξίδι μας στην Αιθιοπία, προχωράμε πιο βαθιά στην Αφρική και βρίσκουμε τον νέο καφέ του Coffee Island Microfarm Project, Burundi Rimiro που θα ταράξει τους γευστικούς σου κάλυκες και θα σε ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη με τα αρώματά του.

A Coffee farm in Africa.

ΗΡΘΕΕΕ!

To Καφεκοπτείο μας υποδέχτηκε την 23η μικροφαρμιακή ποικιλία καφέ που θα σε συναρπάσει! Όταν τον δοκιμάσεις θα πεις «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ» και μετά από κάποιο διάστημα, θα πεις κυριολεκτικά, «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ» γιατί είναι limited και θα μείνει για λίγες μόνο εμφανίσεις.

Children in Africa smiling

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

Ο νέος Microfarm είναι ένας διαφορετικός καφές που κατάγεται από τους καταπράσινους λόφους του Burundi και ειδικότερα από την επαρχία Kayanza. Το δεύτερο όνομά του, Rimiro, το έχει πάρει από τον ομώνυμο σταθμό επεξεργασίας του. 

A bird in Africa sitting on top of coffee beans.

ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΣ

H περιοχή αυτή είναι φημισμένη για την παραγωγή μερικών από τους καλύτερους καφέδες στη χώρα. Το υψόμετρό της, τα πλούσια ηφαιστειακά εδάφη και οι έμπειροι καλλιεργητές είναι μερικά από τα στοιχεία που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει. 

Coffee Explorer, Panagiotis Konstantinopoulos.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Coffee Explorer της Coffee Island, σε ταξίδι του στις φάρμες καφέ.

ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ

Ο Burundi Rimiro λοιπόν, είναι 100% Specialty Arabica Red Bourbon καφές. Μία ποικιλία γνωστή για την πολυπλοκότητα και τη γλυκύτητα του γευστικού της προφίλ.

An African man observing coffee beans.

ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Είναι ένας «κομψός» καφές που ανάλογα με τον τρόπο προετοιμασίας, εμφανίζει νότες από μούρα, μαύρη σοκολάτα και γλυκόριζα. 

Coffee Island's coffee explorer, Pangagiotis Konstantinopoulos smelling coffee beans.

ΦΡΟΥΤΕΝΙΟΣ

Ένας light – medium artisan roasted με αρωματικό και γευστικό προφίλ πλούσιο σε φρουτένια αρώματα και ισορροπημένη οξύτητα. 

Coffee Island's cappuccino coffees.

ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ

Δημιουργεί μία μοναδικά βελούδινη αίσθηση στο στόμα και αφήνει μία παρατεταμένη γλυκιά επίγευση ολοκληρώνοντας την ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία!

COFFEE_BEANS

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ

Ανήκει στην υψηλής ποιότητας ποικιλία Bourbon, που άρχισε να καλλιεργείται τον 16ο αιώνα. Το Μπουρούντι έχει πολλούς λόφους, που βοηθούν στον σωστό καθορισμό της γης και ενισχύουν την παραγωγή. 

A woman enjoying her Coffee Island coffee.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…

Αν είσαι λοιπόν από τους μεγαλύτερους εξερευνητές καφέ, μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το ρόφημα σου με τον νέο μας Microfarm Project καφέ που θα αποτελέσει ένα twist στην ημέρα σου και θα σου φτιάξει τη διάθεση! Παράγγειλέ τον τώρα μέσω του site μας ή κατεβάζοντας το My Coffee Island APP.