Όταν σου λέει κάποιος «ταξίδι» τι σου έρχεται στο μυαλό; Ξένες χώρες; Διακοπές; Βουνό; Θάλασσα; Καφές; Φαγητό; Ή μήπως… όλα αυτά μαζί;

COFFEE WITH A FOREST VIEW

ΟΙ ΕΞΕΡΕΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Τα ταξίδια της Coffee Island έχουν πολλούς προορισμούς και έγιναν η ευκαιρία να γνωρίσουμε μαγικούς πολιτισμούς. Όλα αυτά ξεκίνησαν από την ανάγκη μας να εξερευνήσουμε τις ρίζες του καφέ, να γνωρίσουμε κάθε κόκκο, από κάθε μέρος και να ανακαλύψεις φυσικά κι εσύ, μαζί μας, αρώματα που θα σε ταξιδέψουν.

FOREST

ΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΜΑΣ

Από ξακουστές γεύσεις Αιθιοπίας, μέχρι νότες Ινδίας, οι εξερευνητές της Coffee Island ανακαλύπτουν την κουλτούρα, όχι μόνο των μικροκαλλιεργητών, αλλά όλης της χώρας. Ταξιδεύουν σε θρησκείες, σε μεγαλεπήβολους ναούς και τροπικά δάση. Ο καφές αγκαλιάζει και συνοδεύει κάθε ταξίδι μας μέσα από εικόνες και χρώματα.

ΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ

Και φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τα δικά σου ταξίδια! Έχεις σκεφτεί πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στις περιπλανήσεις σου ο καφές; Για να το σκεφτούμε λίγο..

ITALY COFFEE SHOP

ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ

Μία επίσκεψη στην Ιταλία για παράδειγμα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κουλτούρα του καφέ. Το ιταλικό lifestyle σου γνωρίζει τον espresso με τρόπο που θα τον λατρέψεις ακόμα περισσότερο, ανάμεσα σε Μεσαιωνικά κτήρια και μυρωδιές από pasta και Italian pizza. Ακόμα και η ιταλική προφορά, να παραγγέλνει έναν “espresso ristretto”, θα αντηχεί μαγικά στις μνήμες σου.

COFFEE SHOP PARIS

ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ

Και φυσικά, δεν μιλάμε μόνο για την Ιταλία. Στη Γαλλία ο αγαπημένος μας, καφές φίλτρου συνοδεύει τις κρύες βόλτες σου στα πιο ρομαντικά σοκάκια, με μυρωδιές από βουτυρένια κρουασάν και ζεστά φώτα να αχνοφαίνονται από τα παράθυρα των σπιτιών. H πρωτεύουσα της μόδας λοιπόν, δεν θα μπορούσε να έχει τίποτα λιγότερο από τη δική της καφέ κουλτούρα. Άλλωστε τα bistro πουθενά αλλού δεν μοιάζουν πιο ειδυλλιακά, από το αγαπημένο Παρίσι.

THESSALONIKI

ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ

Και για να σε φέρουμε πίσω στα… πάτρια εδάφη, η Θεσσαλονίκη μας με τον ξακουστό στιγμιαίο καφέ (έλα ναι, τον φραπέ εννοούμε), έχει αφήσει ιστορία κι έχει χαρακτηρίσει την πιο φοιτητική, χαλαρουίτα κουλτούρα της συμπρωτεύουσα, που όλοι αγαπήσαμε.

PAROS ISLAND

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ

Μιας και μπήκαμε στο καλοκαιράκι, ας θυμηθούμε και όλες τις εξορμήσεις στα νησιά, με τους δροσερούς freddo μπροστά στη θάλασσα. Και φυσικά, το camping και τον diy espresso που φτιάχνεις με τα χεράκια σου κι έχει άλλη χάρη, ειδικά αν έχεις διαλέξει το αγαπημένο σου χαρμάνι ή έναν Single Estate από το Καφεκοπτείο μας.

AIRPLANE CORSSING THE SKY

ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 

Μιας και μας έπιασε λοιπόν νοσταλγία να ταξιδέψουμε, ήρθαμε να σου θυμίσουμε ξανά, τη συνεργασία μας με το πρόγραμμα επιβράβευσης Miles+Bonus της AEGEAN και της Olympic Air, το οποίο μετατρέπει τις ηλεκτρονικές παραγγελίες σου, σε πτήσεις! 

Ναι, ναι καλά άκουσες.

MAP OF THE WORLD

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

Μπες εδώ για να μάθεις περισσότερα για το πρόγραμμα Miles+Bonus και αν απλά λιγουρεύτηκες μία καφεδάρα μετά από αυτό το blog, παράγγειλέ το μέσω του My Coffee Island APP+WEB.