Tα ταξίδια ανακάλυψης νέων μοναδικών ποικιλιών καφέ φυσικά και δεν τελειώσανε. Αυτή τη φορά η νέα μας προσθήκη είναι ο India Valparai κι έρχεται από τις μικρές φάρμες της Anamallais, νοτιοδυτικά της Ινδίας. Σε αυτή μας την εξερεύνηση, περάσαμε μέσα από τα καταπράσινα δάση και τις μεγάλες εκτάσεις με καφεόδεντρα και φτάσαμε σε υψόμετρο 1070 μέτρων. Γύρω μας,  το σπίτι πολλών σπάνιων ειδών ζώων, σε μια ανοιξιάτικα ανθισμένη φύση. 

MAN HOLDING HIS CUP OF COFFEE

ΑΣΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ!

Η έντονη βλάστηση της περιοχής, σε συνδυασμό με την καμπύλη καβουρδίσματος του καφέ, δίνει στον κάθε κόκκο ονειρικά αρώματα από λάιμ, λολουδένιες νότες από άγριο τριαντάφυλλο, μία γλύκα σοκολάτας γάλακτος και την εξωτική αίσθηση από καβουρδισμένα κάσιους!

INDIA VALPARAI ROAD

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙ… 3

Στο ποιοτικό, γευστικό του προφίλ μπορείς να ανακαλύψεις τρεις διαφορετικές 100% Arabica ποικιλίες. Την Yellow Bourbon, την Catuai και την Chandragiri, οι οποίες δίνουν ένα λεπτό και πολύπλοκο αποτέλεσμα, που σου υποσχόμαστε ότι θα σε μαγέψει!

INDIA VALPARAI TREES

ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ…

Kαι για σένα που είσαι τύπος της λεπτομέρειας και σε ενδιαφέρει το αναλυτικό προφίλ της κάθε ποικιλίας που δοκιμάζεις, να ξέρεις ότι ο νέος India Valparai έχει:

ΣΩΜΑ 5

ΟΞΥΤΗΤΑ 7

ΕΠΙΓΕΥΣΗ 6

ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ 7

Επίσης, η υγρή μέθοδος επεξεργασίας του, ενισχύει και ενδυναμώνει όλα του τα αρώματα, δημιουργώντας μια γευστική πανδαισία, που θα σε ταξιδέψει στις βουνοκορφές της περιοχής Valparai Plateau, με την ολάνθιστη ανοιξιάτικη φύση.

Καφές συσκευασμένος πάνω σε κορμό δέντρου

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Και φυσικά, είναι διαθέσιμος για εσένα, τον Proud Coffee Maker μας, σε συσκευασίες 200g (κόκκοι) στο Καφεκοπτείο μας!

VALPARAI COFFEE CUPS

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

Μπορείς όμως να τον απολαύσεις και στο espresso bar, σε omni-roast προφίλ ψησίματος, που… όπως πλέον γνωρίζεις, τον καθιστά καβουρδισμένο για εκχυλίσεις Espresso και Φίλτρου. Στην επόμενή σου βόλτα λοιπόν θυμήσου να ζητήσεις τον νέο India Valparai και να χαρίσεις στον εαυτό σου την πιο γευστική ανακάλυψη.

INDIA VALPARAI FOREST

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…

Το ταξίδια μας σε νέες γεύσεις δεν τελειώνουν ποτέ! Μείνε συντονισμένος μαζί μας στο My Coffee Island APP+WEB και ενημερώσου για νέες ποικιλίες, διαγωνισμούς, προσφορές και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.