Ο 24ος Microfarm Project καφές κατέφτασε στα Καφεκοπτεία μας και αποφασίσαμε να τον γιορτάσουμε με αληθινές ιστορίες και εικόνες από αυτό το μαγευτικό ταξίδι ανακάλυψης!

ACACIA FOREST

ΦΑΡΜΑ

Ο Tanzania Acacia πήρε το όνομα του από την ομώνυμη φάρμα στην οποία καλλιεργήθηκε και είναι ένας καφές artisan roasted και φυσικά, limited edition! Η φάρμα Acacia Hills βρίσκεται στο χείλος του Νγκορονγκόρο, του μεγαλύτερου ηφαιστειακού κρατήρα στον κόσμο. Η φάρμα Acacia Hills αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα κτήματα καφέ στον κόσμο, διαθέτοντας φυσικό αμύθητο πλούτο.

FOREST WITH WOODEN DESTROYED HOUSES

ΚΑΤAΓΩΓΗ

Η ονομασία του προέρχεται όπως καταλαβαίνεις από την Tanzania (Τανζανία), η οποία βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το Burundi (Μπουρούντι), όπου κάναμε την τελευταία μας microfarm στάση.

ELEPHANTS ON SAFARI TRIP

AΓΡΙΑ ΖΩΗ

Εκεί κοντά ο φημισμένος, πελώριος κρατήρας Νγκορονγκόρο εμφανίστηκε μετά την κατάρρευση ενός μεγάλου ηφαιστείου περίπου πριν 2,5 εκ. χρόνια.

ANIMALS CROSSING MARA RIVER

Η περιοχή φημίζεται για τα γκνου, αλλά και πολλά ακόμη άγρια ζώα, τα οποία φιλοξενεί στην πορεία της μετανάστευσής τους. Δίπλα στον κρατήρα Νγκορονγκόρο συναντά κάποιος ζέβρες, λιοντάρια, ελέφαντες και λευκούς ρινόκερους.

ACACIA GREEN FOREST

Οι εξερευνητές του καφέ μας, προχωρούν στα βάθη της Τανζανίας και μαγεύονται από τα εξωτικά φυσικά τοπία που τους περιβάλουν και τον καφέ που καλλιεργείται στα 1850Μ περίπου πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

ACACIA PACKAGE

O ΝΕΟΣ MICROFARM

Κάπου εκεί λοιπόν, ανακάλυψαν τη νέα 100% Specialty Arabica ποικιλία μας, τον Τanzania Acacia! Συλλέξαμε τους σπάνιους κόκκους καφέ του συγκεκριμένου Microfarm, τους οποίους καβουρδίσαμε στις εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα για να απολαύσουν οι καθημερινοί καταναλωτές του specialty καφέ.

RED COFFEE SEEDS

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Η επεξεργασία του είναι υγρή ακολουθώντας κάθε στάδιο πιστά και το καβούρδισμα του Medium-to-Dark, ώστε να αναδειχθούν τα ιδιαίτερα γευστικά του αρώματα! Και ποια είναι αυτά;

SUNSET SAFARI

ΑΡΩΜΑΤΑ

Οι νότες από Λεβάντα, Σταφύλι, Λίτσι και Μέντα δημιουργούν τον απόλυτο και πολύπλοκο συνδυασμό που θα θέλεις να απολαύσεις ξανά και ξανά.

FRIENDS DRINKING ACACIA COFFEE

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ

Οι περιπέτειες των coffee explorer μας σου φέρνουν συνέχεια νέες προτάσεις που σε παρασύρουν στα γευστικά τους ταξίδια. Κατέβασε το My Coffee Island APP και γίνε μέρος της Coffee Island εμπειρίας.