I FEEL IT IN MY FINGERS… I FEEL IT IN MY TOES!

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, σιγοτραγουδάμε τα αγαπημένα μας τραγούδια και νιώθουμε λίγο περισσότερο παιδιά! Η θαλπωρή, τα μεγάλα τραπέζια, τα αρώματα, οι γιορτές και φυσικά τα δώρα, έρχονται να μας θυμίσουν πόσο λατρεύουμε αυτή την εποχή!

A man enjoying Coffee Island's Christmas beverage.

ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Φέτος όμως, θα είναι μια χρονιά… διαφορετική. Πολλοί αναπολούμε τις περσινές γιορτές και προσπαθούμε να βιώσουμε το γιορτινό συναίσθημα, όσο μπορούμε, παρά τις συνθήκες. 

A woman preparing a Coffee Island jingle blend coffee.

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η ελπίδα να ζήσουμε αυτές τις γιορτές όπως έχουμε συνηθίσει, παραμένει σε όλους μας. Γι’ αυτό, τα δώρα της Coffee Island ήρθαν να μας ταξιδέψουν στα κλασικά Χριστούγεννα, όπως τα ξέραμε. Έτσι, δεν θα χάσουμε καμία επαφή με τις παραδόσεις και τα έθιμα, που όλοι αγαπάμε. 

A man offering a Coffee Island's Christmas gift to a woman.

ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ακόμα και στις ονομαστικές γιορτές των κοντινών μας ανθρώπων, είμαστε εκεί για να τους κάνουμε εκπλήξεις. 

Coffee Island's Santa clause mug and jingle blend.

ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ

Προσφέρουμε λοιπόν, πολλούς συνδυασμούς δώρων είτε ψάχνεις για κάτι χρηστικό, όμορφο, χριστουγεννιάτικο, είτε και κάτι απλά γιορτινό και προσιτό! Και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι χριστουγεννιάτικες γεύσεις από αυτές τις μαγικές εκπλήξεις! 

Coffee Island's chocolate and kourampiedes packaging.

ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Κουραμπιέδες, Μελομακάρονα, Μπισκότα και Βασιλόπιτα συμπληρώνουν τα must EATS των Χριστουγέννων και πλημμυρίζουν τα σπίτια μας με αρώματα κανέλας, σοκολάτας, φουντουκιού, gingerbread, βανίλιας και… ναι το ξέρουμε, θες τώρα να τα γευτείς όλα! 

A man showing to his friends through his laptop Coffee Island's jingle blend.

ΚΑΦΕΔΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Στα γιορτινά ντύνεται και ο καφές μας, με τον αρωματικό Jingle Blend φίλτρου ή τον Microfarm Jingle Blend να πρωταγωνιστούν αυτές τις μέρες. 

A woman preparing a Coffee Island hot chocolate.

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ

Οι στιγμές με τους αγαπημένους μας δίπλα στο τζάκι, συνοδεύονται από μία αχνιστή κούπα με παχύρευστη σοκολάτα κι έτσι οι γλυκές αυτές στιγμές γεμίζουν με την πιο γλυκιά γεύση!

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;

Κι επειδή… «Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά!» και θα μας λείψουν μέχρι και τα «τρίγωνααα-κάλανταα» της γειτονιάς… (ακόμα κι αν μας ξυπνούσαν πρωί-πρωί), γεμίζουμε ακόμα περισσότερο τις Coffee Island στιγμές σας με γιορτινή λάμψη! 

Coffee Island's Christmas carrot cake.

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!

Τα προϊόντα μας αποκτούν χρώμα, στολίζονται με χρυσά στοιχεία, μαζί με τον λατρεμένο μας χιονάνθρωπο, τον Άγιο Βασίλη και φυσικά γίνονται και gift box για να ξετυλίξεις την πιο super έκπληξη!

Coffee Island's Christmas beverages.

BEVERAGE & CHILL

Συνοδεύουμε την κάθε σου μέρα με σαντιγί, χρυσόσκονη και flakes καραμέλας στα αγαπημένα σου ροφήματα καφέ και σοκολάτας, Caramel Bond Latte και Caramel Bond Chocolate, για να νιώσεις και πάλι παιδί, βλέποντας χριστουγεννιάτικες ταινίες και παίζοντας επιτραπέζια!

Delivery boy holding Coffee Island's Christmas bag.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…

Το Coffee Mates, του coffeeisland.gr και του My Coffee Island APP, περιμένει να το
χρησιμοποιήσεις για να μοιραστείς όλη αυτή τη μαγεία με όσους αγαπημένους σου δεν μπορείς να δεις από κοντά αυτές τις γιορτές! Και ναι… φυσικά και μπορείς να τους στείλεις ξεχωριστά Δώρα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκονται. Καλές Γιορτές λοιπόν!