Η αγαπημένη μας γιορτή είναι εδώ! Τα λαμπάκια φωτίζουν τα σπίτια μας, η κουζίνα γεμίζει αρώματα και όλοι απολαμβάνουμε, περισσότερο από ποτέ, τα αγαπημένα μας ζεστά ροφήματα.

A woman unboxing Coffee Island's Milk Frother.

JINGLE JINGLE

Πλησιάζοντας λοιπόν στην «καρδιά» του Δεκέμβρη, που σημαίνει φυσικά τον ερχομό των Χριστουγέννων και του αγαπημένου Άγιου Βασίλη, το συναίσθημα μας κατακλύζει και τι μας ολοκληρώνει; 

Μα φυσικά η ανταλλαγή δώρων και τα χαμόγελα που μοιράζει το άνοιγμά τους! Τα δώρα είναι μια αξία διαχρονική κι εμείς θέλουμε να την κρατήσουμε ζωντανή.

Coffee Island's coffee grindery Christmas poster.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ

Γι’ αυτό λοιπόν με τον τρόπο μας, θέλουμε φέτος να σε βοηθήσουμε να μοιράσεις αγάπη και δώρα, όπως κάθε άλλη χρονιά! Γιατί εκτός από τα Χριστούγεννα, έχουμε και τόσες ονομαστικές εορτές που δεν αξίζει να περάσουν απαρατήρητες και στα Coffee Island φροντίζουμε γι’ αυτό.

Coffee Island's Coffee Mates Christmas edition.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ

Αχ ένας ζεστός καφές κερασμένος από τον κολλητό ή μια ζεστή σοκολάτα που θα φτιάξει το κέφι της αδερφής σου, θα φάνταζαν ιδανικά… και ΘΑ ΕΙΝΑΙ! 

Πώς; Στείλε στους αγαπημένους σου, μέσω Coffee Mates, ένα Xmas ρόφημα μαζί με ένα λαχταριστό σνακ και φτιάξε τους τη μέρα!

Coffee Island's chocolate kourabiedes and almond kourabiedes.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΑ

Κι αν θες κάτι πιο grande… σου έχουμε ετοιμάσει πληθώρα επιλογών! Συνδυασμοί γεύσεων και αρωμάτων που ξεκινούν μόνο από 10,80€, μπορούν να μπουν στο κουτί δώρου και να σταλούν με Coffee Mates ή με courier σε όποιον θες, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας!!! 

Coffee Island's bliss capsules.

ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ

Κι αν έχεις και την ευχή στο μυαλό σου, συμπλήρωσέ τη στα comments και θα τη γράψουμε στην ειδική κάρτα ευχών. Τέλειο;

Coffee Island's chocolate strawberry melody packaging.

ΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ;

Οι επιλογές είναι πολλές αλλά εσύ μπορείς να δημιουργήσεις αυτό που θεωρείς ότι ταιριάζει στον αγαπημένο σου παραλήπτη. Είναι λάτρης του καφέ, της σοκολάτας ή μήπως του τσαγιού; 

Coffee Island's Santa Claus mug.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ

Η φετινή κούπα Άγιος Βασίλης είναι το απόλυτο γιορτινό must κι έπειτα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από καφέδες, ροφήματα, τσάγια, κουραμπιέδες, μπισκοτάκια με μαρμελάδα κάστανο, αλλά και τις Xmas εκπλήξεις που ετοιμάσαμε. 

Τι;; Δεν τις έχεις ακουστά;; Συνέχισε να διαβάζεις…

Coffee Island's jingle blend.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΡΩΜΑ

Αρωματικός Jingle Blend φίλτρου ή Microfarm Jingle Blend; Αρωματικός Φουντούκι, Κανέλα και βανίλια… ή συλλεκτικός Microfarm που θα τους ξετρελάνει όλους με Gingerbread, Κακάο και Γλυκόριζα;

Coffee Island's Santa Claus mug and child eating Coffee Island's cookie bites.

ΔΩΡΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ

Και αν το δώρο απευθύνεται σε κάποιον λιχούδη… σου προτείνουμε χριστουγεννιάτικες και λαχταριστές επιλογές!

Coffee Island's almond kourabiedes and Coffee Island's Santa Claus mug.

Γευστικά Mπισκοτάκια με Μαρμελάδα Κάστανο ή μήπως Κουραμπιεδάκια με Αμύγδαλο ή Σοκολάτα;

Coffee Island's caramel bond latte and caramel bond chocolate.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

Έτσι δημιουργούνται όμορφες αναμνήσεις όσο μακριά κι αν είμαστε, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Ανέβασε κι ένα story και κάνε μας tag, για να χαρούμε κι εμείς που συμβάλαμε στην πιο μοναδική σου έκπληξη!

Delivery boy holding Coffee Island's Christmas bag.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…

Τα Χριστούγεννα μπορεί να θεωρούνται απλώς μία γιορτή, αλλά στην πραγματικότητα σημαίνουν πολλά περισσότερα για όλους μας. Είναι στιγμές που μοιράζεσαι. Κι εμείς είμαστε χαρούμενοι που γινόμαστε μέρος αυτών, των δικών σας στιγμών.