Εσύ νηστεύεις, εμείς βρισκόμαστε δίπλα σου. Όσο πλησιάζει το Πάσχα, σκέφτεσαι ότι η νηστεία είναι μια καλή λύση για να “αποτοξινωθείς” από το κρέας. Η καθημερινότητά σου ωστόσο, δεν σου αφήνει πολλές επιλογές. Θέλεις να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ το πρωί, να φας ένα πλήρες γεύμα το μεσημέρι και να πάρεις boost από ένα γρήγορο σνακ. Όμως πόσο εύκολο είναι να τα βρεις όλα αυτά και να είναι… νηστίσιμα;

A man pouring coffee in a mug.

Στα Coffee Island είναι πανεύκολο

Μάλιστα, μπορείς να νηστέψεις όποια στιγμή αποφασίσεις εσύ. Είτε το Πάσχα είτε όταν επιλέξεις να κάνεις detox είτε το καλοκαίρι, ακόμα κι όταν θελήσεις να αλλάξεις τη διατροφή σου, δηλαδή να γίνεις vegan. Βρες διέξοδο σε μοναδικές νέες γεύσεις ή στις ήδη αγαπημένες σου συνήθειες με… μικρές αλλαγές! 

Three cups of cappuccino coffee.

Εδώ, πάντα έχεις επιλογή!

Θες να… χορτάσεις την όρεξή σου με ένα κλικ; Εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Θέλεις πρωινό καφέ; Check! Μήπως κάτι να τσιμπήσεις; Check! Έφτασε μεσημέρι και θέλεις κάτι να φας; Check! Απογευματινή χαλάρωση – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό; Check!

Και όλα νηστίσιμα; Αυτό κι αν είναι CHECK! 

Φλογέρα ολικής αλέσεως με λαχανικά.

Μη νηστέψεις την απόλαυση

Φαντάσου να σε πιάσει μια ξαφνική πείνα ή λιγούρα. Και δεν διάβασες ακόμα το χειρότερο part: Νηστεύεις κιόλας! Ένας εφιάλτης που έχει όμως… αίσιο τέλος. Πώς; Μπαίνοντας στο coffeeisland.gr ή στο MyCoffeeIsland app. 

Φλογέρα με πατάτα.

Αν είσαι του γλυκού, επίλεξε το πραλινάτο κουλούρι, ενώ αν είσαι του αλμυρού διάλεξε ανάμεσα σε φλογέρα με πατάτα και φλογέρα ολικής με λαχανικά. Τόσο υγιεινά, τόσο γευστικά!

Vegetable whole-grain roll.

Θέλεις να συνοδεύσεις το αγαπημένο σου σνακ με ένα νηστίσιμο ρόφημα; Μη φοβάσαι, σου έχουμε τη λύση!

A woman enjoying her Coffee Island coffee.

Για τους πιστούς… Coffee Lovers

Όσο πλησιάζει το Πάσχα, εκτός από το κρέας περιορίζεις το αυγό, το λάδι και… τα γαλακτοκομικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείς τον καφέ σου! Πρόσθεσε ρόφημα σόγιας και είσαι έτοιμος. 

Coffee Island mug

Όχι μόνο για τον Freddo Espresso σου, αλλά και για όλα τα ροφήματα που έχουν γάλα. Cappuccino, Latte, Flat White, Macchiato, Freddo cappuccino και Iced Latte μπορούν πανεύκολα να γίνουν νηστίσιμα. 

A woman drinking Coffee Island hot chocolate.

Και… από 6/4 σε περιμένει μια νέα απόλαυση!

Το Freddo Cappuccino σου γίνεται ακόμα πιο δροσερό, ακόμα πιο vegan, ακόμα πιο light! Αντικατάστησε το αφρόγαλα με τη νέα φυτική πρόταση της Coffee Island κι απόλαυσε όλη τη γεύση του ροφήματός σου με 31.3% λιγότερες θερμίδες. 

Coffee Island's Freddy cappuccino.

Η ιδανική επιλογή για εσένα που νηστεύεις, είσαι vegan, θέλεις να “κόψεις” θερμίδες, έχεις αλλεργία στο γάλα ή δυσανεξία στη λακτόζη ή απλά ψάχνεις νέες διαφορετικές γευστικές προτάσεις!

Φυσικά, μπορείς με τον ίδιο τρόπο να απολαύσεις και τη ζεστή ή κρύα σοκολάτα σου. Στα Coffee Island ποτέ δεν ξεμένεις από επιλογές. 

Μην ξεχνάς…

Οι online… baristi μας είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το καλύτερο νηστίσιμο σνακ ή ρόφημα για σένα!