TO LIFESTYLE ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Αν κάποιο lifestyle μας χαρακτηρίζει, αυτό θα λέγαμε πως είναι το coffee lifestyle! Έτσι ξεκινάμε την κάθε μέρα μας και βιώνουμε την τέχνη και την φιλοσοφία του καφέ σαν μία συνεχή αναζήτηση.

A Girl Eating her vegan acai bowl

ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ VEGAN

Kαι φυσικά, η vegan και vegetarian διατροφή δεν θα μπορούσε να λείπει από τη φιλοσοφία μας στα ροφήματα, αλλά και στα αλμυρά και γλυκά σνακ που ετοιμάζουμε αποκλειστικά για τη δική σου απόλαυση! 

Coffee Island coffee shop

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ…

Θέλουμε να μπορείς να γευτείς τον καφέ, τα ροφήματα, αλλά και τις λιχουδιές μας κι εσύ, που είσαι χορτοφάγος! Να μπορείς να πιείς την πιο λαχταριστή γουλιά freddo cappuccino με vegan κρέμα και να απολαύσεις κάθε μπουκιά από το σνακ σου, από την πληθώρα επιλογών για όλους τους καταναλωτές στα καφεκοπτεία μας. 

Vegan Cappuccino

ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΦΗΜΑΤΑ

Έτσι λοιπόν, δημιουργήσαμε καφέδες με εναλλακτικές επιλογές σε γάλα! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γάλα καρύδας, αμυγδάλου, σόγιας αλλά και lact free. Κι αν δεν είσαι του καφέ ή θέλεις ένα γλυκό ρόφημα, με τις ίδιες εναλλακτικές σε γάλα μπορείς εννοείται να απολαύσεις και τη σοκολάτα σου!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΝΑΚ;

Στο φαγητό και τα σνακ και πάλι δεν θέλουμε να μένεις ποτέ «στην απ’ έξω», γι’ αυτό σου  έχουμε ετοιμάσει super επιλογές στα… μέτρα σου! 

Vegan Milks

ΤΗΕ VEGAN VEGETARIAN VERSION

Όλα τα αγαπημένα σου φαγητά μπορούν να γίνουν vegan και το ξέρουμε! Επιλέξαμε λοιπόν, plant-based υλικά και σου φέραμε πεντανόστιμες συνταγές, που θα λατρέψεις.

Praline Pie and Mediterranean Koulouri

ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ

Κάποιες από αυτές είναι το κουλούρι με τομάτα και ελιά για αλμυρή και μεσογειακή, γευστική απόλαυση ή η φλογέρα με πραλίνα για να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Vegan Spinach pieVegeterian Italian Pizzarto

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ…

Η Ηπειρώτικη σπανακόπιτα ήρθε να σε ταξιδέψει στην παράδοση, μαζί με το vegetarian ιταλικό Pizzarto.

Vegan Hazelnut Chocolate

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΓΛΥΚΑ…

Και για το πιο λατρεμένο γλυκό σνακ όλων, η σοκολάτα με φουντούκι είναι φυσικά vegetarian, γιατί όλοι αξίζουμε ένα κομμάτι γλύκας μέσα στη μέρα μας!

Coffee Island App

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…

Αυτές λοιπόν, μπορεί να είναι οι εναλλακτικές vegan προτάσεις στα αγαπημένα μας φαγητά και ροφήματα, αλλά είναι εξίσου νόστιμες με τις «κανονικές» και εννοείται πως τις προτείνουμε και σε σένα που δεν ακολουθείς κάποιον συγκεκριμένο τρόπο διατροφής. 

Βρες τα όλα στα καταστήματά μας ή στο My Coffee Island WEB+APP. Συνεχώς θα ανακαλύπτεις νέες προτάσεις!