Αγόρασε τα αγαπημένα σου προϊόντα Καφεκοπτείου με και φτιάξε με τη βοήθεια των
How to videos τις πιο απολαυστικές freddo απολαύσεις home-made!

Το καλοκαίρι έχει τις δικές του απολαυστικές συνήθειες. Αυτές που περιμένεις όλο τον χειμώνα για να τις ξαναβρείς σαν ένα αγαπημένο T-shirt που μένει στην ντουλάπα όσο κάνει κρύο και ανυπομονείς να το ξαναφορέσεις για να σου φτιάξει τη διάθεση. Αυτό συμβαίνει και με τον αγαπημένο σου παγωμένο καφέ που ετοιμάζεις στο σπίτι για εσένα και τους φίλους σου ρουφώντας – κυριολεκτικά – τις στιγμές του καλοκαιριού!

Ok, υπάρχoυν τα παγωμένα ροφήματα που θα παραγγείλεις στο Espresso Bar των Coffee Island, με τα οποία καλωσορίζεις την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου – τουλάχιστον για τους περισσότερους – αλλά αν είσαι αυθεντικός coffee lover, τότε θα είσαι και φανατικός coffee maker!

Και, αλήθεια, όταν φτιάχνεις καφέ με τα χεράκια σου, η απόλαυση έχει μια άλλη γεύση. Μια γεύση που σε κάνει να χαμογελάς όχι μόνο από ικανοποίηση αλλά και από υπερηφάνεια!

Πρωινός Freddo Espresso για το ξεκίνημα της ημέρας. Freddo Cappuccino που δροσίζει κάθε καλοκαιρινή στιγμή. Παγωμένη Σοκολάτα για όλα εκείνα τα ζεστά απογεύματα που θέλεις μια γλυκιά δροσιστική γεύση. Παγωμένο Coffeeccino όταν δεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε
σοκολάτα και καφέ και τα θέλεις και τα δυο στο ίδιο ποτήρι. Όλα όσα σε κάνουν τον απόλυτο barista στην κουζίνα του σπιτιού, γίνονται μια εμπειρία απόλαυσης που χαρίζεις καθημερινά στον εαυτό σου ή μοιράζεσαι με όλη την παρέα.

Τα μοναδικά blends της Coffee Island μετατρέπονται σε αρωματικούς Freddo Espresso και Freddo Cappuccino που μαγεύουν με το γευστικό τους προφίλ. Δοκίμασε όσα περισσότερα μπορείς δημιουργώντας μια home made γευσιγνωσία που θα λατρέψεις. Αν αναζητάς ακόμα πιο ιδιαίτερες γεύσεις κάνε την επιλογή σου ανάμεσα στους ταξιδιάρικους Single Estate ή νιώσε τη γευστική απόλαυση του Microfarm Guatemala Waykan.

 

Αν είσαι chocolate lover, φτιάξε παγωμένη Σοκολάτα επιλέγοντας ανάμεσα σε αγαπημένες προτάσεις που όλες έχουν λαχταριστή γεύση και γίνονται η must δροσιστική απόλαυση του καλοκαιριού. Διάλεξε την κλασική Sweet Melody ή τη light εκδοχή της για ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα ή δοκίμασε τις αρωματικές Hazelnut, Fig & Honey, Strawberry και Salted Caramel.

Το παγωμένο Coffeeccino που συνδυάζει τη γεύση της σοκολάτας και του καφέ είναι το ρόφημα που θα σε κάνει να ξεχάσεις τη ζέστη και θα σε παρασύρει με τα αρώματά του και την παγωμένη γεύση του. Έτοιμο στη στιγμή για να το χαίρεσαι μόνος ή για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου!

Όχι, αυτά που έχει να σου προσφέρει η Coffee Island για να χαίρεσαι παγωμένο καφέ και ροφήματα στο σπίτι, δε σταματούν εδώ. Μπορεί να έχεις στα χέρια σου τα φανταστικά προϊόντα που διάλεξες, αλλά πώς θα αναδείξεις καλύτερα όλα τους τα γευστικά χαρακτηριστικά; Στη σειρά videos How to που ετοιμάσαμε θα βρεις τις κατάλληλες συμβουλές για να απογειώσεις τη γεύση των παγωμένων ροφημάτων made by you!

Δες πώς να φτιάξεις Freddo Espresso και Freddo Cappuccino χρησιμοποιώντας κάψουλες Euphoria ή όποιο άλλο blend έχεις αγαπήσει, από τη σειρά του Καφεκοπτείου μας. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να εκχυλίσεις δύο δόσεις Ristretto για να δώσεις ακόμα πιο έντονη γεύση στο παγωμένο σου ρόφημα. Κι επειδή στο cappuccino όλα παίζονται στο σωστό αφρόγαλα, με το Latte Shaker που θα βρεις στην κατηγορία Home Barista μπορείς να ετοιμάζεις γρήγορα και εύκολα το σωστό αφρόγαλα που κάνει το Freddo Cappuccino σου επαγγελματικού επιπέδου!

Το Coffeeccino έxει τα δικά του μυστικά κι εμείς τα μοιραζόμαστε όλα μαζί σου σε ένα video που πρέπει να δεις αν θέλεις να απολαύσεις το καλύτερο παγωμένο ρόφημα με γεύση καφέ και σοκολάτας!

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις να φτιάχνεις Κρύα Σοκολάτα όπως πρέπει; Στο How to που έχουμε ετοιμάσει, θα μάθεις τις σωστές αναλογίες και όλες τις απαραίτητες συμβουλές ώστε η παγωμένη σοκολάτα στο σπίτι να είναι μια λαχταριστή, δροσιστική απόλαυση. Εσύ το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι ποια γεύση θα διαλέξεις από τις προτάσεις του Καφεκοπτείου. Αυτό από μόνο του είναι μια σημαντική απόφαση!
Δες τη σειρά με τα How to videos που έχουμε ετοιμάσει στο κανάλι μας στο YouTube και δροσίσου όλο το καλοκαίρι με τα παγωμένα ροφήματα της Coffee Island που θα φτιάξεις σπίτι με τα χεράκια σου!