Ετοιμάσαμε πέντε κλασικές μίξεις με ένα twist που συνδυάζει 100% φυσικά εκχυλίσματα,
με υλικά του τόπου μας και εξωτικά αρώματα

Το καλοκαίρι έχει γεύση. Μια αρωματική, δροσιστική γεύση που μένει στο στόμα και γίνεται η ανάμνηση που σε κάνει να χαμογελάς όλο τον χειμώνα. Τα cocktail είναι η γεύση του καλοκαιριού που πίνεται στο ποτήρι με μπόλικο πάγο και σε παρασύρει σε τροπικά μέρη.
Μπορείς να σκεφτείς πιο απολαυστικό τρόπο για να κλείσεις την ημέρα από ένα after office ποτάκι με τις πιο αγαπημένες κλασικές μίξεις;

Γιατί, αν κάποτε τα cocktail συνδέονταν με core βραδινή βόλτα, τώρα όλοι όσοι δεν μπορούμε τα καθημερινά ξενύχτια παίρνουμε την εκδίκησή μας με τα απογευματινά drinking sessions που ήρθαν για να μείνουν σαν συνήθεια που κάνει τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα και σίγουρα πιο διασκεδαστική.

Τα cocktails λοιπόν! Οι πολύχρωμες αρωματικές μίξεις που εδώ και χρόνια έχουν κερδίσει την καρδιά και την προτίμησή μας και που τώρα τελευταία έχουν αποσυνδεθεί από χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς. Οι παρέες που βρίσκονται με τα δροσερά, χρωματιστά ποτά στο χέρι είναι παντού. Στον δρόμο, στις πλατείες, ακόμα και στα μπαλκόνια των σπιτιών που μετατρέπονται σε μικρά αυθόρμητα tiki στέκια όπου μαζεύεται όλη η παρέα και παραγγέλνει ο καθένας το δικό του αγαπημένο cocktail.

Στην Coffee Island καλωσορίζουμε τη νέα αυτή συνήθεια δημιουργώντας μια σειρά από φανταστικές μίξεις που μπορείς να απολαύσεις όπως εσύ θέλεις. Στο Espresso Bar του κοντινού σου Coffee Island, με take away ή με delivery στον χώρο σου, εσύ επιλέγεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει να περάσεις τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές παρέα με το αγαπημένο σου ποτό. Εμείς πάντως, βάλαμε τα δυνατά μας και δημιουργήσαμε τις μίξεις που θα σε συνοδεύσουν όποια στιγμή έχεις όρεξη για μια καλοκαιρινή γευστική εμπειρία. Σε αυτό το ταξίδι συνδυάσαμε εξωτικές συνταγές με premium υλικά του τόπου μας για να σου προσφέρουμε το δικό μας twist στην καθημερινότητα.

Mojito
Το πιο αγαπημένο cocktail του καλοκαιριού. Αν ως παιδί μετρούσες τα παγωτά, ως ενήλικας μετράς Mojito! Φλούδες από φρέσκο lime και δροσερός δυόσμος εκχυλίζονται στο premium Ρούμι προσφέροντας μοναδικά αρώματα.

Margarita
Σε ταξιδεύει σε μεξικάνικες χασιέντες με την λατινοαμερικάνικη ταυτότητά της. Δροσερή και ξινή ταυτόχρονα, με φυσικό εκχύλισμα από lime, λικέρ Triple Sec, Κάστρο Χάχαλης και premium Tequila.

Amaretto Sour
Οι λάτρεις του πικραμύγδαλου έχουν το δικό τους cocktail. Γλυκόξινo με έντονα αρώματα πικραμύγδαλου και το λικέρ Αmaretto Κάστρο από 100% φυσικά εκχυλίσματα πικραμύγδαλων να πρωταγωνιστεί. Η γεύση απογειώνεται με το φυσικό εκχύλισμα lime και bitters αρωματικών βοτάνων.

Negroni
Το δικό μας Negroni έχει ελληνικό χαρακτήρα! Τα πρώτα και μοναδικά ελληνικά bitters περγαμόντου προσθέτουν τη δική τους ιδιαίτερη νότα σε αυτό το γλυκόπικρο αλλά και ισορροπημένο cocktail. O μοναδικός συνδυασμός Vermouth Rosso, premium Gin και bitter από ρίζα γεντιανής δημιουργούν μια γεύση ανεπανάληπτη!

Strawberry Caipiroska
Το άρωμα από τις φρέσκες φράουλες υπερισχύει στη γλυκόξινη γεύση του. Premium Vodka, Λικέρ Φράουλα, Κάστρο Χάχαλης, φυσικό εκχύλισμα από φρέσκες φράουλες και lime είναι η δική μας εκδοχή σε αυτό το αγαπημένο cocktail!

Η Ποτοποιία Χάχαλης, μία από τις πιο γνωστές οικογενειακές ποτοποιίες της Πάτρας, η οποία συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των αλκοολούχων ποτών (εκχύλιση – απόσταξη) με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, βάζει τη δική της υπογραφή στα cocktails της Coffee Island. Μια υπογραφή που διατηρεί τη σταθερή της αξία, αφού σήμερα, η 4η γενιά τηρεί πιστά τις μυστικές συνταγές της οικογένειας Χάχαλη, ενώ, παράλληλα, με τη χρήση 100% φυσικών εκχυλισμάτων, δίνει άριστη ποιότητα και ιδιαιτερότητα στα αποστάγματα, βερμούτ, bitters και λικέρ που δημιουργεί. Το νερό από τις φυσικές πηγές Ρωμανού της Αχαΐας και τα premium αποστάγματα συμπληρώνουν τις συνταγές των πέντε cocktail μας που ήρθαν για να γίνουν καθημερινή συνήθεια.

Μπορείς να τα απολαύσεις στο νέο ξεχωριστό summer breeze ποτήρι 12oz, που σερβίρεται με θρυμματισμένο πάγο και γαρνιτούρα από φρέσκα υλικά ή στο γυάλινο μπουκάλι 200 ml που σερβίρει δυο ποτά και χρειάζεται να προσθέσεις μόνο πάγο. Ό,τι κι αν επιλέξεις, όπου κι αν το απολαύσεις, ετοιμάσου για μια γευστική εμπειρία που θα σημαδέψει το καλοκαίρι σου – και μάλλον δεν θα μπορέσεις να αποχωριστείς ούτε τον χειμώνα!

Και επειδή θέλουμε να τα δοκιμάσεις όλα… Έως τις 24/7, με τον κωδικό cocktail20 έχεις έκπτωση 20% σε όλα μας τα cocktails για παραγγελίες στο My Coffee Island APP+WEB!