Γενναιοδωρία, αγάπη, ζεστασιά: αυτό σημαίνει Χριστούγεννα. Αν τα δώρα συμβολίζουν τη γενναιοδωρία και οι στιγμές που περνάμε με τους αγαπημένους μας, την αγάπη, τότε σίγουρα ο καφές προσφέρει απλόχερα τη ζεστασιά. Για αυτό κι εμείς, κάθε Χριστούγεννα, δημιουργούμε μοναδικά εποχιακά ροφήματα, ειδικά για τις γιορτές.

Two baristi men holding Coffee Island Christmas cups

Φέτος δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Από τα “εργαστήριά” μας έφτασαν στα καταστήματά μας το Gingerbread Latte για τους λάτρεις του καφέ και το Gingerbread Chocolate για τους λάτρεις της ζεστής σοκολάτας. Δύο μοναδικές συνθέσεις με βάση την αγάπη μας για τα Χριστούγεννα και το πάθος μας για specialty ροφήματα! 

Coffee Island Christmas cup in the coffee machine

Η μαγική γεύση του gingerbread στην… κούπα σου

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το ρόφημά σου έχει γεύση μπισκότου με πιπερόριζα! Πόσο πιο χριστουγεννιάτικο; Πόσο πιο μοναδικό;

Μετά από πολλά πειράματα, δοκιμές, συνταγές και έλεγχο κάθε μικρής λεπτομέρειας, οι ειδικοί μας δημιούργησαν δύο μοναδικά ροφήματα: το Gingerbread Latte και Gingerbread Chocolate.

Coffee Island hohoho Christmas cup

Το δικό μας θαύμα των Χριστουγέννων

Κάθε γουλιά και μια έκρηξη γεύσεων. Μια ζεστή ατμόσφαιρα απαιτεί ένα ζεστό χρώμα και ένα ακόμα πιο “θερμό” άρωμα. Ίσως ακούγεται κάπως παράδοξο, αλλά έτσι νιώθεις όταν δοκιμάζεις τον καφέ ή τη σοκολάτα Gingerbread. 

Κάνε λοιπόν τις ημέρες των γιορτών ακόμα πιο ξεχωριστές. Αντί για τον standard καφέ ή τη σοκολάτα σου ξεκίνα τη μέρα σου πιο… gourmet! 

Συνόδευσε την αναζήτηση του τέλειου δώρου για τους αγαπημένους σου, τα ψώνια για το άψογο outfit της Πρωτοχρονιάς, ακόμα και τις τελευταίες μέρες στο γραφείο με το ρόφημα που δεν μπορείς να αποχωριστείς. 

Woman drinking coffee in a Coffee Island Christmas cup

Οι γεύσεις των παιδικών μας Χριστουγέννων

Έμπνευση για αυτές τις γιορτές αποτέλεσαν οι παιδικές μας αναμνήσεις. Μελομακάρονα, κουλουράκια κανέλας, μπισκότα, η ζεστασιά της ατμόσφαιρας που πλημμύριζε το σπίτι, η γιαγιά που μέσα στην κουζίνα άλεθε και φούρνιζε για να δημιουργήσει τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα. 

Όλα αυτά μας συνοδεύουν ακόμα και σήμερα, που έχουμε τις δικές μας δουλειές, ακόμα και τις δικές μας οικογένειες, που οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής δεν μας επιτρέπουν να επιστρέψουμε εύκολα σε αυτή την περίοδο χαράς και αθωότητας.

Έτσι, αποφασίσαμε να φέρουμε πίσω τη γεύση εκείνων των Χριστουγέννων με τον δικό μας τρόπο.  

Santa and HOHOHO Coffee Island Christmas cups

Μοναδικό άρωμα για μοναδικές γιορτές

Η κανέλα και το μοσχοκάρυδο, που αποτελούν τη γευστική βάση του ροφήματος, συμπληρώνονται άψογα από το σιρόπι gingerbread και ginger. Το χριστουγεννιάτικο “θαύμα” δεν τελειώνει όμως εκεί, ολοκληρώνεται με τη μαγευτική προσθήκη σαντιγί για ακόμα πιο γιορτινή διάθεση! 

Baristi woman offering coffee in a Coffee Island Christmas cup

Μην ξεχνάς…

Ανακάλυψε τα ροφήματα Gingerbread Latte και Gingerbread Chocolate στο espresso bar των καταστημάτων μας. Και να θυμάσαι ότι η ζεστασιά εκπέμπει πάντα από μέσα μας.