Τα Χριστούγεννα μπήκαν για τα καλά στα Coffee Island! Γιορτινή ατμόσφαιρα, X-MAS διακόσμηση, Christmas Beverages με αρώματα που θα ζεστάνουν ακόμα και την πιο παγωμένη μέρα και φυσικά… χριστουγεννιάτικα δώρα. 

Christmas star cookies by Coffee Island

Δεν πρόκειται φυσικά για τρενάκια, αυτοκινητάκια ή κούκλες, αλλά για άφθονο specialty καφέ και απεριόριστη απόλαυση που θα πλημμυρίσει τις γιορτινές μέρες, αλλά θα συνεχίσει να σε συντροφεύει και τον νέο χρόνο. 

Πώς θα κερδίσεις; Μπαίνοντας στον ξεχωριστό διαγωνισμό που έχουμε ετοιμάσει μόνο για εσένα!

Coffee Island Christmas Contest poster 2019

Τα Χριστούγεννα έρχονται στην κούπα σου

Απόλαυσες το Gingerbread Latte ή την Gingerbread Σοκολάτα σου; Σκάναρε το QR που έχει το X-MAS ποτήρι ή μπες στο coffeeisland.gr, βάλε το email σου και δες αμέσως αν κέρδισες. Δεν ήσουν ανάμεσα στους τυχερούς; Δοκίμασε ξανά την επόμενη μέρα. 

Ο Άγιος Βασίλης φέτος, βάζει για εσένα ποδιά barista Coffee Island και έρχεται νωρίτερα! Και όχι μόνο για μία φορά, αλλά θα έρχεται κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Happy woman holding her Coffee Island Santa Christmas cup

Τι θα βγάλει από τον σάκο του;

Αρώματα και γεύσεις. Είτε αυτό είναι καφές είτε… ένα γεύμα για 4 στο Feedελ του Master Chef Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Πάρε την παρέα ή την οικογένειά σου και δειπνήστε σε ένα από τα πιο “Urban” εστιατόρια της Αθήνας. 

A man and a woman happily enjoying their Coffee Island Christmas beverages

Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Τρεις νικητές θα κερδίσουν τον καφέ τους για όλο το 2020! Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα παραγγέλνεις κάθε μέρα online τον καφέ σου από το espresso bar και αυτός θα φτάνει στην πόρτα σου χωρίς χρέωση. Ξεκίνα λοιπόν αυτή τη δεκαετία με άφθονο καφέ. 

Τέλος, 50 τυχεροί καθημερινά θα κερδίζουν – παραγγέλνοντας online – τον καφέ τους για τη μέρα που εκείνοι θα επιλέξουν! 

Baristi woman with Christmas spirit holding a Coffee Island Christmas cup

Κάθε χρόνο εμπνεόμαστε και “εφευρίσκουμε” διαφορετικούς τρόπους για να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα. Η ζεστασιά τους είναι αυτή που μας ταξιδεύει κάθε φορά ένα βήμα παραπέρα, ώστε να εμπλουτίσουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο τις γιορτές που εσύ ονειρεύεσαι. Άλλωστε ο καφές είναι παντού: στην καθημερινότητα, στο σπίτι, στη δουλειά, στη διασκέδαση. 

Γιατί όχι… και στις γιορτές; 

Coffee Island's HOHOHO and Santa Christmas cups

Μην ξεχνάς…

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τον διαγωνισμό στο coffeeisland.gr, καθώς και στην ειδική σελίδα του! Φέτος τα Χριστούγεννα, η απόλαυση δεν θα έχει τέλος. 

Woman happily holding her Coffee Island Santa Christmas Cup