Στην Coffee Island, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μετατρεπόμαστε όλοι σε μικρά «ξωτικά» που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις γιορτές. 

Christmas spirit at Coffee Island's production department

Οι εγκαταστάσεις μας δεν είναι στη Λαπωνία, αλλά στην Πάτρα και δεν ετοιμάζουμε παιχνίδια αλλά…

X-Mas Blends, διάφορα specials, διαγωνισμούς και ξεχωριστές ενέργειες, που φυσικά χρειάζονται φαντασία, διάθεση και πολλή δουλειά! 

Ανακάλυψε πώς φέρνουμε τα Χριστούγεννα στα Coffee Island, παίρνοντας μια μικρή γεύση από τα behind the scenes της προετοιμασίας μας από τον Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα.

Christmas spirit at Coffee Island's marketing department

Όλα ξεκινούν μέσα από το γραφείο

Δεν πρόκειται όμως για ένα απλό γραφείο. Εκεί μέσα, σχεδόν μυσταγωγικά, συναντιούνται άνθρωποι που αγαπούν τον καφέ… εμείς. Σαν ένα άτυπο πλέον έθιμο βρισκόμαστε κάθε χρόνο έτοιμοι, με τα ντοσιέ, τα χαρτιά και τις σημειώσεις μας, για να φέρουμε για ακόμα μια φορά στιγμές απόλαυσης σε εσάς και τους αγαπημένους σας. 

Βάζουμε κάτω τις ανάγκες των καταστημάτων, τα δικά σας «θέλω» και «στύβουμε» το μυαλό μας, για να «κατεβάσει» γευστικές ιδέες. Πώς να φτιάξουμε ένα ρόφημα ειδικά για εσάς, πώς να σας κάνουμε να το μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, πώς να δημιουργήσουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα στα καταστήματά μας και πολλά πολλά ακόμα που θα δείτε να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας. 

Christmas spirit at Coffee Island's R&D department

Χριστούγεννα σε συσκευασία… κούπας

Σ’ αυτή τη διαδικασία, RnD και παραγωγή είναι οι πρωταγωνιστές μας. Μυρίζουν, πειραματίζονται και δημιουργούν, μέσα από τα «εργαστήριά» τους, μικρά γευστικά θαύματα. 

Coffee Island's Christmas cups spilled on a table

Οι «επιστήμονές» μας προετοιμάζουν δείγματα, τα οποία εμείς δοκιμάζουμε για να αποφασίσουμε ποια θα φτάσουν ως ροφήματα μέχρι τα καταστήματά μας. Παράλληλα, κάνουμε αλλαγές, χαρίζουμε στα ροφήματα τσαχπινιά με σιρόπια ή προσθέτοντας σαντιγί, κάνουμε μετατροπές στην ποσότητα του καφέ ή της σοκολάτας και γενικότερα τελειοποιούμε τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

Μόλις «κλειδώσουμε» στο ποια θα είναι τα ροφήματα που θα σηματοδοτήσουν για φέτος τον ερχομό των Χριστουγέννων, προχωρούμε στην παραγωγή. 

Christmas spirit at Coffee Island's production department

Όλοι δουλεύουμε αδιάκοπα

Η παραγωγή καβουρδίζει ασταμάτητα για να παραχθεί η απαραίτητη ποσότητα καφέ, που θα γεμίσει τα ράφια μας και… την καρδιά μας με τη ζεστασιά του. 

Τέλος, το Coffee Campus εκπαιδεύει τους baristi, μαθαίνοντάς τους τα πάντα για τα νέα ροφήματα και την ιστορία τους μέσω της e-learning πλατφόρμας. Έτσι, οι ειδικοί μας είναι πανέτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε απορία σας για…

το μοναδικό Jingle Blend και τα Christmas Beverages που απολαμβάνετε στο Καφεκοπτείο και το Espresso Bar μας. 

Coffee Island Christmas cup at Coffee Campus

Από το «έλκηθρο» της Coffee Island στα χέρια σας 

Φυσικά, μιλάμε για τα activations που ετοιμάζουμε για εσάς online και offline! Διαγωνισμοί, χριστουγεννιάτικες φωτογραφίσεις, δώρα και πολλά ακόμα θα αρχίσουν να προσγειώνονται όχι μέσα στην καμινάδα σας, αλλά στα καταστήματά μας και… στις οθόνες σας! 

Christmas spirit at Coffee Island's coffee campus

Βάλε τον καφέ… κάτω από το δέντρο

Χάρισε στους αγαπημένους σου την καθημερινότητά τους. Τι σημαίνει αυτό; Κάνε τους δώρο το απόλυτο gift box by Coffee Island, για να απολαμβάνουν specialty καφέ τον νέο χρόνο, που θα τους δίνει διάθεση και όρεξη να αντιμετωπίσουν την κάθε μέρα. 

Πού θα το βρεις; Στην gift corner που θα δημιουργηθεί ενόψει του στολισμού των καταστημάτων! 

Christmas cookie house at the marketing department

Μην ξεχνάς…

Όλα αυτά που σου περιγράφουμε θα τα δεις να ζωντανεύουν μπροστά σου μπαίνοντας σε ένα από τα καταστήματά μας. Απόλαυσε το ρόφημά σου, βγάλε φωτογραφίες με φόντο το στολισμένο μας κατάστημα και μοιράσου το με τους φίλους σου, γιατί όλοι αξίζουμε φέτος να μοιραστούμε τα Χριστούγεννα με αυτούς που αγαπάμε! 

Καλά Χριστούγεννα και… Jingle Blend!