Τώρα που τελειώνει η άνοιξη, βάζουμε τα μάλλινα στη ναφθαλίνη και βγάζουμε τα καλοκαιρινά μας. Έτσι, αλλάζουμε και τις καθημερινές μας συνήθειες, ώστε να ταιριάζουν με τον καιρό! Πατάμε παύση στον λαχταριστό μας cappuccino και στη ζεστασιά που μας κατακλύζει από μια κούπα καυτή σοκολάτα. Τη θέση τους παίρνουν τα κρύα ροφήματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση, μας δίνουν ενέργεια και μας δροσίζουν κάτω από τον καυτό ήλιο.
Πάμε να τα γνωρίσουμε!

Κρύοι Καφέδες

cold filter coffee

Πρέπει να αντέξεις συναδέλφους που γκρινιάζουν, απαιτητικούς πελάτες και την πρωινή κίνηση; Κανένα πρόβλημα! Πάρε ενέργεια, διώξε τη νύστα και ετοιμάσου για μια απαιτητική ημέρα με έναν κρύο καφέ!

Freddo Espresso

Επίλεξε ανάμεσα στο δικό μας Coffee Island χαρμάνι, το Extra και το Classic! Για εσένα που προτιμάς τις σπάνιες και εκλεκτές γεύσεις μπορείς να δοκιμάσεις τις μονοποικιλίες μας από την Κένυα, τη Νικαράγουα, την Αιθιοπία, την Κολομβία ή το Ελ Σαλβαδόρ! Εξωτικές γεύσεις και απίστευτη ποιότητα. Καφές χωρίς καφεΐνη = deCO2ffεε. 100% Arabica ντεκαφεϊνέ με αυθεντικό άρωμα και γεύση.

Freddo Cappuccino

Κάνε την επιλογή σου σε χαρμάνι ή ποικιλία και πρόσθεσε κρύο αφρόγαλα ή απολαυστική κρέμα. Διάθεση και δροσιά στο ποτήρι σου!

Iced Latte

Specialtyκαφές με γάλα! Παγωμένος και τονωτικός, θα σου φτιάξει τη μέρα.

Espresso Tonic

Η απόλυτη απογευματινή απόλαυση! Αυτό το CoffeeCocktailθα ανεβάσει τη διάθεσή σου και θα σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Καφές Φίλτρου

Γίνεται ο καφές φίλτρου να είναι παγωμένος; Φυσικά! Κλασικός και αρωματικός; Εννοείται! Είναι ο Iced Filter. Και επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 5 διαφορετικά χαρμάνια ή να διαλέξεις από τις μονοποικιλίες, ανάλογα με το γούστο σου!

Tip: Σ’ αρέσει ο καφές αλλά θέλεις μια ιδιαίτερη, σπάνια και limited γεύση; Ζήτα από τον barista να σου ετοιμάσει έναν κρύο Microfarm project καφέ!

 

Κρύα ροφήματα

Είναι απογευματάκι και θέλεις κάτι δροσιστικό; Μόλις τελείωσες το jogging σου; Επίλεξε παγωμένο ρόφημα, διάλεξε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και ιδιαίτερες συνταγές και… καλή απόλαυση.

Granita Tea Orange

Granita Tea

Μετά το γυμναστήριο, στην παραλία, στη βόλτα σου με τα πόδια ή το ποδήλατο, πλάι σε κάθε σου δραστηριότητα βρίσκεται το αγαπημένο σου Granita Tea. Ανακάλυψε τις 3 προτάσεις μας, Exotic Harmony, Lime Balance και Strawberry Twist και κάνε την επιλογή σου!

3 Granita Tea Flavours

Sorbetto

Η κλασική γρανίτα, χωρίς καθόλου λιπαρά, για γεύση χωρίς τύψεις!

Κρύα Σοκολάτα

Φρέσκο γάλα και σοκολάτα. Η πιο κλασική συνταγή που αγαπήσαμε από παιδιά και θα μας ακολουθεί πάντα! Γιατί; Γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση ακόμα και στις πιο κουραστικές μέρες!

Milkshake

Διάλεξε τη δική σου αγαπημένη γεύση και κάνε στον εαυτό σου ένα παγωμένο και λαχταριστό δώρο! Και αν σ’ αρέσει να δοκιμάζεις ιδιαίτερους συνδυασμούς, επίλεξε το Milkshake Cheesecake.

Iced Coffeeccino

Για εσένα που χρειάζεσαι σε κάθε ρόφημα τη γεύση του καφέ! Παγωμένο και ελαφρύ, είναι η καλύτερη συντροφιά δίπλα στην ξαπλώστρα!

Και μην ξεχνάς…

Μπορείς να βρεις το αγαπημένο σου ρόφημα στο καφεκοπτείο μας ή να φτάσει στην πόρτα σου με delivery! Specialty καφές, παγωμένες επιλογές και λαχταριστά healthy ροφήματα που θα σε συντροφεύσουν σε κάθε στιγμή της ημέρας σου!

Chemex summer coffee

Το καλοκαίρι έφτασε. Ας το απολαύσουμε!