Είσαι στο σπίτι, θέλεις να πιεις καφέ και να δεις σειρά στο laptop; Είσαι στο γραφείο και θέλεις κάπως να ξυπνήσεις για να ξεκινήσεις τη δουλειά; Παλιότερα θα έπρεπε να βγεις έξω και να πας σε ένα κατάστημα με espresso bar για να απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα. Τώρα, με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να έχεις τον καφέ σου στην πόρτα σου, εύκολα και γρήγορα.

Το καλύτερο;

Στα Coffee Island, κάθε online παραγγελία σου επιβραβεύεται με το πρόγραμμα Loyalty: My Rewards. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με κάθε παραγγελία καφέ μαζεύεις πόντους και πόντοι=κουπόνια & προνόμια!

coffee skip the line

Πώς δημιουργήθηκε;

 Όταν κάναμε τα πρώτα μας βήματα στη βιομηχανία του καφέ, υπήρχαν άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα μας, δοκίμασαν τον καφέ μας και τον αγάπησαν! Αυτό μας έδωσε το κίνητρο να ταξιδέψουμε ακόμα πιο μακριά και να ανακαλύψουμε μοναδικούς specialty καφέδες, να εντάξουμε στο μενού μας ροφήματα και snacks ανάλογα με τις ανάγκες σου και τις νέες τάσεις! Παράλληλα, εμπλουτίζουμε διαρκώς τις γνώσεις μας, εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό μας και ενημερωνόμαστε για ό,τι καινούριο «παίζει» στον καφέ ώστε να είμαστε συνέχεια up-to-date!

Έτσι, η οικογένεια της Coffee Island σιγά-σιγά μεγάλωνε και η έμπρακτη αφοσίωση και στήριξη του καθένα από εσάς στην προσπάθειά μας, μας οδήγησε να πάμε ένα βήμα παραπέρα για να σας ευχαριστήσουμε. Εκτός από νέα προϊόντα, αναζωογονητικές συνταγές, limited edition καφέδες και πολλά άλλα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και την online υπηρεσία επιβράβευσης My Rewards.

onlin delivery coffee

Πώς λειτουργεί;

Με κάθε online παραγγελία καφέ ή άλλου ροφήματος κερδίζεις πόντους. Κάθε 200 πόντοι «γεμίζουν» ένα φύλλο από το Coffee Island λουλούδι. Μόλις συμπληρώσεις όλα τα φύλλα, παίρνεις αμέσως ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 3€ για την επόμενη παραγγελία σου.

Ταυτόχρονα, δημιουργείται ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ μας. Το πρόγραμμα My Rewards χτίζει μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, καθώς μπορείς να μας πεις τη γνώμη σου, να εκφράσεις τυχόν παράπονα, να κάνεις προτάσεις, αλλά και να ζητήσεις οποιεσδήποτε πληροφορίες, από την προέλευση ενός MicroFarm μέχρι τα συστατικά ενός Granita Tea. Με αυτόν τον τρόπο, μαθαίνεις πρώτος για τα νέα προϊόντα μας και εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου για τα classics μας!

Και φυσικά, κάνεις skip the line. Δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά, απλώς παραλαμβάνεις την παραγγελία σου από το κατάστημα!

online order coffee mobile

Στο δίλημμα take away ή delivery λέμε… online παραγγελία!

…γιατί εκτός από τα προνόμια του My Rewards, μπορείς να απολαύσεις και το αγαπημένο σου ρόφημα από τα χέρια του barista μας αλλά και να φτιάξεις τον καφέ σου παραγγέλνοντας online καφέ σε κόκκους από το Καφεκοπτείο, εύκολα και γρήγορα!

Θέλεις το πρωί το espressάκι σου αλλά έχει τελειώσει ο καφές ή οι κάψουλες; Παραγγέλνεις από το online καφεκοπτείο μας και καλή απόλαυση!

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σου και υποσχόμαστε να μη σταματήσουμε να παραδίδουμε το καλύτερο σε ποιότητα, τόσο προϊόντων όσο και υπηρεσιών!

delivery coffee