Η Τεχνόπολις πλημμύρισε και φέτος με έντονα αρώματα και coffee lovers. Απ’ το ετήσιο αυτό ραντεβού στη μεγαλύτερη Αθηναϊκή γιορτή του καφέ, δεν θα μπορούσε να λείπει η Coffee Island! Στόχος μας ήταν να σε «παρασύρουμε» σ’ ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από τους Single Estate μας, τον Microfarm Ethiopia Damo και να δοκιμάσεις τις νέες συνταγές του Nitro Cold Brew.

women_drinking_nitro_acf

Τρεις μέρες κοντά σου, τρεις μέρες γεμάτες καφέ

Στο περίπτερό μας ο καφές έρεε άφθονος και η όρεξή μας να μιλήσουμε μαζί σου ξεχείλιζε. Κάναμε quizzes, βγάλαμε polaroid φωτογραφίες, πειραματιστήκαμε με συνταγές, απολαύσαμε specialty καφέ και είδαμε πώς να φτιάξεις το δικό σου ρόφημα με τον Home Barista εξοπλισμό.

team_coffee_grindery

happy_woman_acf

Τι έγινε στο Espresso Bar;

Απόλαυσες specialty ροφήματα δοκιμάζοντας τους Single Estate και φυσικά τον Microfarm Ethiopia Damo! Έναν limited καφέ που λίγοι πρόλαβαν να γευτούν.

single_estate_ethiopia_damo

baristi_holding_hands_happy_acf

happy_baristi_showing_name_tags

Ήπιες όμως και Coffee Cocktails από τα χέρια του Αργύρη και του Μάρκου, γιατί ο κόσμος του καφέ εκτός από ποιότητα και τεχνική, χρειάζεται και φαντασία!

baristi_making_coffee

drinks_baristi_acf

Οι baristi όμως δεν έφτιαχναν μόνο τον καφέ που απόλαυσες, αλλά έφεραν και το…

Coffee Campus στο Coffee Festival

Οι Coffee Campus Trainers ήταν εκεί για να σου μεταλαμπαδεύσουν τις δικές τους How to… γνώσεις και να σε μυήσουν στον μαγικό κόσμο του καφέ. Πώς θα φτιάξεις τον τέλειο φίλτρου ή ελληνικό με άψογο καϊμάκι;

woman_making_greek_coffee

Οι ειδικοί απάντησαν και τώρα, όλη η δύναμη βρίσκεται στα χέρια σου. Τα μυστικά σού αποκαλύφθηκαν και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φέρεις όσα έμαθες απ’ το Coffee Festival στο σπίτι σου.

woman_smelling_cofffee

Μια εικόνα = Χίλιες λέξεις

Γι’ αυτό κι εμείς απαθανατίσαμε τις καλύτερες στιγμές σου στο περίπτερό μας με Polaroid. Για να θυμάσαι εσύ τη μοναδική εμπειρία που έζησες μαζί μας και για να τη βλέπουμε κι εμείς στα social media. 

polaroid_picture_friends_acf

«Τι τύπος καφέ είσαι;»

Το quiz μας σε έφερε μπροστά σε μια αποκάλυψη, σε μια αλήθεια· ποιος είναι ο καφές που σου ταιριάζει. Με το quiz σού προσφέραμε και 100 γραμμάρια καφέ σε κόκκους για να τους αλέσεις σε ένα Καφεκοπτείο Coffee Island, για ακόμα περισσότερη απόλαυση στο σπίτι.

women_personality_coffee_quiz

Στο Καφεκοπτείο η απόλαυση έρχεται σε κόκκους

Μπορεί να έχεις τον δικό σου τύπο καφέ, αλλά σίγουρα θα βρεις κι άλλες γεύσεις και αρώματα να σου ταιριάζουν. Οι Coffee Campus Trainers σε ενημέρωσαν για τα χαρμάνια, τις ποικιλίες, τα διάφορα αρώματα ανάλογα με το γευστικό προφίλ που προτιμάς. Δοκίμασε και πειραματίσου με τις διαφορετικές επιλογές στο σπίτι, γιατί ο δικός σου καφές είναι σίγουρα μοναδικός.

coffee_beans_filter

Ο καφές είναι φιλοσοφία και τρόπος ζωής

Στη γωνιά του Home Barista, μπορούσες να βρεις από τον εξοπλισμό που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τον τέλειο καφέ στο σπίτι μέχρι και fashion κομμάτια με quotes για τον καφέ!

koudounaris_reusable_cup

Το σημαντικότερο; Η reusable κούπα από συμπιεσμένους κόκκους καφέ. Τώρα, μια κούπα που έχει φτιαχτεί από καφέ, μυρίζει καφέ και υποδέχεται τον καφέ σου είναι και φιλική προς το περιβάλλον.

reusable_cups_acf

Αν ο καφές είναι το ρόφημα που σου κάνει κλικ, πάτα κι εσύ το κλικ παρακάτω για να δεις το βίντεο από την 3ημερη γιορτή του καφέ!