Την 1η Οκτωβρίου είναι η μεγαλύτερη γιορτή του καφέ, η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ (International Coffee Day). Γιορτάζουμε την αγάπη, το πάθος και το μεράκι μας για τον specialty καφέ. Αυτή τη χρονιά πραγματοποιήσαμε έναν διαγωνισμό και για δεκαέξι ημέρες “Ταξιδέψαμε στον Κόσμο του Καφέ”! Η δοκιμή των πέντε specialty 100% Arabica μονοποικιλιών ήταν προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό και μέσω κλήρωση θα διακρίνονταν οι τρεις νικητές.

Δεκαεπτά ημέρες μετά ανακοινώθηκαν οι τρεις νικητές και εμείς τους συναντήσαμε για να μας πουν πως νιώθουν που κληρώθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες.

ΣΑΠΙΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Ταξίδι στην Βραζιλία

*Ο καφές αγοράστηκε από το κατάστημα του Φοίνικα στην Θεσσαλονίκη. 

ΣΑΠΙΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Ταξίδι στην Βραζιλία

«Νιώθω ενθουσιασμένος και συνάμα πολύ τυχερός, που κάτι που επιθύμησα τόσο δυνατά από την πρώτη στιγμή που είδα τον διαγωνισμό, μία υπέροχη ιδέα της Coffee Island, το ταξίδι στην Βραζιλία, έγινε πραγματικότητα.  Χάρηκα όμως και για την μεθοδικότητά μου που συμπλήρωσα όλες τις λέξεις του διαγωνισμού.  Νοιώθω ότι κάτι υπέροχο μας περιμένει εκεί κάτω! (Θα γίνω αγρότης!!!) 

Υ.Γ. Πρόκειται να συνταξιδέψω με την πραγματική μου τύχη…την σύντροφό μου!  Πρέπει να σκαρφιστώ τρόπο να μεταφέρω τα τόσα ζευγάρια Havaianas που μου παρήγγειλαν!!!»

                                                                                                                                                                                Γιώργος

ΣΤΡΙΒΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ – ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

*Ο καφές αγοράστηκε από το κατάστημα Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη.

ΣΤΡΙΒΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ – ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

«Νιώθω υπέροχα που κέρδισα ένα όμορφο ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχω ξαναπάει.  Ανυπομονώ τόσο πολύ! Σας ευχαριστώ πολύ Coffee Island Oreokastro».

                                                                                                                                                              Περσεφόνη

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΧΑΡΑ – Ταξίδι στο Coffee Campus

*O καφές αγοράστηκε από το κατάστημα Βασιλέως Γεωργίου στην Θεσσαλονίκη, και η προώθηση έγινε μέσω εργαζόμενης στο κατάστημα στο delivery.

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΧΑΡΑ – Ταξίδι στο Coffee Campus

«Όταν μου πρότεινε η Ειρήνη, που μου φέρνει κάθε μέρα τον ζεστό μου καφέ στο γραφείο να συμμετάσχω στην κλήρωση, δεν περίμενα ποτέ ότι θα κέρδιζα!  Και λίγες ημέρες αργότερα… Διάβασα το όνομά μου ανάμεσα στους νικητές!  Coffee Island……ο πιο απρόβλεπτος καφές!  Ανυπομονώ να ζήσω το δώρο μου!»

                                                                                                                                                                          Χαρά

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος θα ταξιδέψει το Μάϊο στη φάρμα στη Βραζιλία, όπου θα μάθει τα πάντα για τον καφέ και θα «βοηθήσει» στη συγκομιδή (harvesting) του καφέ. Η Περσεφόνη θα επισκεφθεί τον Ιούνιο το Βερολίνο και το World of Coffee Festival, όπου θα δοκιμάσει τους καλύτερους καφέδες και θα δει από κοντά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καφέ. Η Χαρά θα γίνει η απόλυτη Coffee Expert, έπειτα από την εκπαίδευσή της στο Coffee Campus της εταιρείας.  Εμείς ευχόμαστε στους νικητές να περάσουν υπέροχα και να διασκεδάσουν την κάθε στιγμή του ταξιδιού!