Για να βρίσκεσαι εδώ, είναι σίγουρο ότι λατρεύεις τον καφέ! Και φυσικά, ποιος μπορεί να αντισταθεί στο πρωινό πάτημα του κουμπιού στη Nespresso μηχανή, που ξεχειλίζει αρώματα Coffee Island και σε προετοιμάζει για την ημέρα σου;

FREDDO ESPRESSO COFFEE

ΠΟΛΛΕΕΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΕΣ, ΚΑΛΕΕΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ!

Και επειδή ο κάθε Proud Coffee Maker είναι μοναδικός, έχουμε κάψουλες για κάθε γούστο και κάθε γευστική προτίμηση.

Οι κάψουλες έχουν έρθει για να δέσουν την ευκολία και την ταχύτητα, με την ποιότητα! Θωρακίζουν τα αρώματα, διατηρούν την υφή και την φρεσκάδα του καφέ, είναι κατασκευασμένες από 100% αλουμίνιο και είναι ανακυκλώσιμες. 

COFFEE ISLAND BLISS

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ…

Πάμε να σου γνωρίσουμε τις ποικιλίες μας λοιπόν! 

Η κάψουλα Bliss είναι ο πιο κοντινός καφές στην κλασική Coffee Island εμπειρία με νότες σοκολάτας και φρούτων, μακρά διάρκεια και γλυκιά επίγευση!

AFFECTION CAPSULES

ΓΙΑ ΤΟN LUNGO ΣΟΥ!

Η κάψουλα Affection, είναι συνδυασμός Arabica & Robusta και αποτελεί την τέλεια επιλογή για lungo, με πλούσιο κρεμώδες σώμα και δυνατή επίγευση.

EUPHORIA FREDDO

ΓΙΑ ΤΟΝ FREDDO ΣΟΥ! 

Η Euphoria, είναι 100% specialty Arabica και σου υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία, ιδανική για τον λατρεμένο σου freddo espresso ή freddo cappuccino. Πρώτα, θα τον δεις να αγκαλιάζει υπέροχα το παγωμένο σου ποτήρι και μετά είναι έτοιμος να το απολαύσεις. Οι νότες ξηρών καρπών και σοκολάτας, το γεμάτο σώμα και η έντονη επίγευση την κάνουν ιδανική για κρύο καφέ και για απόλαυση που θα σε γεμίσει ευφορία!

EUPHORIA CAPSULES

ΓΙΑ DECAF!

Αν όμως θέλεις να απολαύσεις και τον decaf σου, φυσικά και υπάρχει η super επιλογή για σένα. Ο Compassion με γήινες νότες και νότες ξηρών καρπών, είναι η απόλαυση Coffee Island χωρίς καφεϊνη και σου φτιάχνει τη μέρα!

ESPRESSO COFFEE CAPSULES

ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΑ RISTRETTO!

Και πάμε τώρα στους δύο Single Origin μονοποικιλιακούς, Colombia και Peru. 

Ο Colombia, με νότες καραμέλας και ψημένων ξηρών καρπών αλλά και ο Peru με το ισορροπημένο σώμα και τη γλυκύτητα από τις νότες σοκολάτας, είναι λατρεμένοι και ιδανικοί για ροφήματα espresso και ristretto.

PERU CAPSULES

INTENSITY CAPSULES

ΑΦΡΟΓΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Και για το τέλος, σου αφήσαμε μια έκπληξη! Το Milk Frother σου λύνει τα χέρια στο να φτιάξεις αφρόγαλα με το πάτημα ενός κουμπιού, για Cappuccino ΚΑΙ Freddo Cappuccino.

MILK FROTHER

To shaker παρασκευάζει αποκλειστικά κρύο αφρόγαλα και είναι ο καλύτερος φίλος σου στο σπίτι αλλά και όπου το πάρεις μαζί σου, για να μην αρκεστείς σε τίποτα λιγότερο από τον αγαπημένο σου Freddo Cappuccino. 

MY COFFEE ISLAND APP

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…

Διάλεξε λοιπόν την 10άδα από κάψουλες που σου ταιριάζει και πάτα το κουμπί της απόλαυσης! Μπες στο My Coffee Island APP+WEB και βρες όλα όσα χρειάζεσαι.