Microfarm Jingle Blend

Η σκέψη ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες… Η δημιουργία ενός ιδιαίτερα εορταστικού καφέ που θα θυμίζει Χριστούγεννα και θα είναι limited, δηλαδή περιορισμένης ποσότητας. Ταξιδέψαμε, λοιπόν, σε τρεις μικροφάρμες στη Βραζιλία (Fazenda Matinha), στη Ρουάντα (Gihombo) και στην Κολομβία (Ibague), και ανακαλύψαμε τρεις μοναδικές specialty ποικιλίες. Η ένωσή τους δημιούργησε ένα μοναδικό χαρμάνι καφέ, με σπάνια γευστικά χαρακτηριστικά, που δεν θα ξαναυπάρξει.

Το ταξίδι μας…

Το ταξίδι μας στη Βραζιλία

Η Βραζιλία, χαρακτηρίζεται από δύο πολύ καλά καθορισμένες εποχές: έναν ξηρό χειμώνα και ένα βροχερό καλοκαίρι. Το υψηλό ποσοστό οργανικής ύλης στα εδάφη της, την καθιστούν ένα πραγματικό καταφύγιο για την παραγωγή υψηλής ποιότητας Arabica καφέ. Το ταξίδι μας ήταν όμορφο, δοκιμάσαμε πολλούς καφέδες, όμως καταλήξαμε στον καλύτερο!

Η Ρουάντα είναι ευλογημένη με ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας καφέ που περιλαμβάνουν μεγάλο υψόμετρο, τακτικές βροχοπτώσεις και ηφαιστειακά εδάφη. Περιπετειώδες και βροχερό το ταξίδι μας εκεί, αλλά άξιζε γιατί μας έδωσε ένα φανταστικό καφέ.

Στην Κολομβία, η ηφαιστειακή καλλιέργεια του εδάφους και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας καθιστούν την περιοχή εξαιρετική για την καλλιέργεια καφέ. Μία μέρα πριν την επιστροφή μας στην Ελλάδα, δοκιμάσαμε έναν καφέ έντονο που μας κέρδισε από το πρώτο cupping.

Το καβούρδισμα – Artisan Roasting

Το καβούρδισμα – Artisan Roasting

Στις εγκαταστάσεις μας στην Πάτρα, καβουρδίσαμε τον καφέ μας με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια! Ο ειδικός Artisan Roaster μας, έβαλε όλη του την τέχνη και την αγάπη για τον καφέ και με την κατάλληλη καμπύλη ψησίματος, ανέδειξε το Νούμερο 1 εορταστικό καφέ με το ανεπανάληπτο γευστικό προφίλ: Αρώματα σοκολάτας, κάστανου και καρυδιού…

Η εκχύλιση από τα μαγικά χέρια του Barista μας

Microfarm project jingle blend

Οι baristi στα καφεκοπτεία μας είναι έτοιμοι και άριστα καταρτισμένοι, ώστε με τη σωστή εκχύλιση να προσφέρουν τον πιο απολαυστικό, εορταστικό και ανεπανάληπτο Microfarm! Αυτές τις γιορτές χαρείτε τις ξεχωριστές σας στιγμές με τους αγαπημένους σας και  τον Microfarm Jingle Blend!

Γευστικό προφίλ

Άρωμα Σοκολάτα, Κάστανο και Καρύδι, πλούσιο σώμα και μακρά σοκολατένια επίγευση.

Microfarm espresso

Tip

Τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του Microfarm Jingle Blend αναδεικνύονται στο έπακρο σε ένα ρόφημα Cappuccino!

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ!

Εάν θέλετε να μάθετε για το Microfarm Project®, πατήστε εδώ.

Εάν θέλετε να μάθετε για το Direct Trade, πατήστε εδώ.