Γιορτάζουμε με έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Τον Buena Vista από την Κολομβία

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι η δική μας γιορτή και θα την μοιραστούμε μαζί σου! Την 1η Οκτωβρίου όλοι οι coffee lovers έχουμε έναν ακόμα λόγο να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ρόφημα κι εμείς στα Coffee Island κάνουμε αυτή την ημέρα εξαιρετική μέσα από μια νέα μοναδική γευστική εμπειρία. Τον καφέ Buena Vista.

Άνθρωπος κοιτάει τις καλλιέργειες στα βουνά.

Αυτή τη φορά φτάσαμε στην πολύχρωμη Κολομβία και ανακαλύψαμε στα εξωτικά της τοπία αυτόν τον microlot καφέ με το πολύπολοκο προφίλ που τον κάνει να ξεχωρίζει και ο οποίος βαθμολογήθηκε με 90+ στην κλίμακα SCA. Τι άλλο θα μπορούσε να μας συνοδεύσει στη μεγάλη γιορτή του καφέ, εκτός από έναν specialty coffee που έχει υποστεί μια ιδιαίτερη μέθοδο επεξεργασίας για να προσφέρει το φρουτένιο γευστικό του προφίλ με την έντονη γλυκύτητα;

Άνθρωπος κρατάει καφέ.

O Buena Vista καλλιεργείται στην περιοχή Huila της Algeciras και δίνει μια μικρή συγκομιδή δύο φορές τον χρόνο, της ποικιλίας Caturra-Castillo. H ξηρή αναερόβια ζύμωση είναι αυτή που απογειώνει το γευστικό του προφίλ στο οποίο συναντάς passion fruit, μούρα και μέλι. Άλλωστε, ο Edwin Zambrano, ο μικροκαλλιεργητής που βρίσκεται πίσω από τον Buena Vista είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει αφιερωθεί στις εξαιρετικές μεθόδους επεξεργασίας και πειραματίζεται συνεχώς με τρόπους ζύμωσης που φτάνουν μέχρι και τις 200 ώρες.

Άνθρωπος δουλεύει για παραγωγή καφέ

Αυτόν τον καφέ με τα εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά καλωσορίζουμε σε όλα τα Coffee Island για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και τον σερβίρουμε αποκλειστικά σε reusable ποτήρι που ειδικά για την περίσταση στο προσφέρουμε δωρεάν. Κι αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσεις 4€ χρησιμοποιώντας το για 20 φορές, αφού κάθε φορά εξοικονομείς 0,20€, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τη γεύση του Buena Vista.

Barista ετοιμάζει καφέ.

Γιορτή σημαίνει δώρα. Γι’ αυτό εκτός από το ποτήρι πολλών χρήσεων, σου προσφέρουμε τη σπάνια εμπειρία του Buena Vista στην τιμή του καθημερινού σου καφέ, χωρίς έξτρα χρέωση είτε τον παραγγείλεις στο πιο κοντινό σου Coffee Island ή online στο My Coffee Island APP+WEB.

Η World Coffee Day έρχεται μια φορά τον χρόνο κι εμείς την τιμάμε με κάθε τρόπο. Σε όλους τους συσκευασμένους κωδικούς του Καφεκοπτείου κερδίζεις έκπτωση 25%. Με κάθε σου επίσκεψη σε κάποιο Coffee Island αποκτάς διπλάσιους πόντους μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης My Rewards Tap Me. Όλα τα προϊόντα της σειράς reusable που θα βρεις στην κατηγορία Home Barista προσφέρονται με έκπτωση 20%. Για κάθε καφέ που θα παραγγείλεις στο Espresso Bar σε κερνάμε τον δεύτερο – με εξαίρεση τον Buena Vista. Ενώ αυτές τις μέρες, 10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα sustainability kit μέσα από μια extra online ενέργεια που θα βρεις My Coffee Island APP+WEB.

Barista χαμογελάει ενώ δουλεύει

Στη φετινή μας γιορτή ο ξεχωριστός μας καλεσμένος είναι ο Buena Vista που έρχεται από την Κολομβία και φέρνει μαζί του μια νέα γευστική εμπειρία. Αυτή την εμπειρία θέλουμε να μοιραστούμε, με ποιον άλλον; Με όλους τους coffee lovers που ξέρουν καλά ότι κάθε καφές είναι και μια ιστορία!