Ο πιο όμορφος και εορταστικός μήνας του χρόνου έφτασε! Ο Δεκέμβρης γεμίζει φώτα, στολίδια, χρυσόσκονη, Χριστουγεννιάτικα δέντρα, τραγούδια, μελομακάρονα, κάλαντα και χαμόγελα! Κι εμείς στα Coffee Island φέτος γιορτάζουμε την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου… στο έπακρο!

Xmas ροφήματα

Η μαγεία των γιορτών περνάει στο Coffee Island ποτήρι σου με μοναδικές, απολαυστικές προτάσεις!

Σοκολάτα Κανέλα – Μοσχοκάρυδο

Μια σοκολάτα, εμπνευσμένη από τα ελληνικά παραδοσιακά Χριστούγεννα. Αν σου αρέσει το μελομακάρονο η σοκολάτα κανέλα μοσχοκάρυδο θα σε ενθουσιάσει!

Σου προτείνουμε να προσθέσεις και πλούσια σαντιγί πάνω για την πιο τέλεια ζεστή σοκολάτα!

Χριστουγεννιάτικα Ροφήματα Καφέ

Αρωματικός καφές φίλτρου Κανέλα – Φουντούκι

Χριστούγεννα χωρίς ζεστό specialty καφέ φίλτρου, δεν γίνεται!  Δοκίμασε αρωματικό  καφέ φίλτρου με την κανέλα και το φουντούκι να μοσχομυρίζουν στο ποτήρι σου. Με τον εορταστικό καφέ στο χέρι και μουσική στους δρόμους, τα ψώνια για τους φίλους, οικογένεια και βαφτιστήρια σε περιμένουν.

Και μην ξεχάσεις… πάρε τον απαραίτητο καφέ φίλτρου κανέλα – φουντούκι και φρεσκοαλεσμένο για να τον απολαύσεις τις μέρες των γιορτών στο ταξίδι, στο χωριό σου, στο σπίτι με φίλους και συγγενείς!

Αρωματικός καφές φίλτρου Κανέλα – Φουντούκι

Εμείς είμαστε εδώ με μια πολύ απλή συνταγή! Δες τι θα χρειαστείς :

  • 20 gr φρεσκοκομμένο καφέ
  • French press (γαλλική πρέσα)

ΒΗΜΑΤΑ:

  1. Ρίχνουμε λίγο νερό (95ο C), περίπου 40 ml (δύο δάκτυλα) και προσθέτουμε τον καφέ.
  2. Συμπληρώνουμε με το υπόλοιπο νερό, φροντίζοντας να βρέξουμε όλο το καφέ, ανακατεύουμε ελαφρά και περιμένουμε για τριάντα δευτερόλεπτα.
  3. Τοποθετούμε το καπάκι και περιμένουμε 3 με 3,30 λεπτά προτού αρχίσουμε να κατεβάζουμε το έμβολο αργά και σταθερά, όχι απότομα.
  4. Στο ποτήρι προσθέτουμε ζάχαρη αν χρειάζεται, σερβίρουμε και ανακατεύουμε.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Coffee Island θα χαρίσει στιγμές γεμάτες απόλαυση, σοκολατένιες, με πολλή αγάπη… Και δεν είναι μόνο αυτές οι εκπλήξεις… Stay tuned!