Υπόθεση 1: Σηκώνεσαι πρωί. Χρειάζεσαι απεγνωσμένα καφέ και κάτι να τσιμπήσεις. Βιάζεσαι για να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου. Παραγγέλνεις online τον καφέ σου και αναζητάς σνακ ή πας στο κοντινότερο Coffee Island στον δρόμο σου για το γραφείο. Υπόθεση 2: Είναι 12 το μεσημέρι. Κάνεις διάλειμμα. Θέλεις κάτι να πιεις και κάτι να τσιμπήσεις (ξανά!). Όχι κάτι βαρύ, γιατί σε λίγο πρέπει να φας για μεσημέρι.

Τι επιλέγεις;

Κριτσίνια by Coffee Island. Ταιριάζουν άψογα τόσο στο πρωινό σου ξύπνημα, όσο και στο διάλειμμά σου, αλλά και στο συνεχές τσιμπολόγημα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Είναι η γρήγορη και υγιεινή λύση που καλύπτει τις διατροφικές σου ανάγκες!

5 + 1 λαχταριστοί λόγοι για να τα επιλέξεις

Coffee Island's new breadsticks with sesami seads.

1. «Είναι από τον φούρνο του χωριού;»

…θα αναρωτηθεί όποιος σε δει να τα κρατάς μαζί με τον καφέ σου. Δεν πρόκειται, επομένως, για τα standard κριτσίνια που όλοι γνωρίζουμε. Αντίθετα, θυμίζουν τα κριτσίνια που απολαμβάναμε σε κάποιον ξυλόφουρνο της επαρχίας ή έφτιαχνε η γιαγιά κι η μαμά μας στο σπίτι. Η φροντίδα και η προσοχή στην παρασκευή τους δεν φαίνεται μόνο εκεί, αλλά και στα…

2. Υψηλής ποιότητας υλικά

Το μαγικό συστατικό που τα κάνει πεντανόστιμα; Το extra παρθένο ελαιόλαδο. Απογειώνει τη γεύση τους και συμπληρώνει άψογα την προσεγμένη επιλογή των συστατικών τους. Είναι το “κερασάκι” στο… κριτσίνι!

Coffee Island's new breadsticks with carob and cranberry.

3. Βάζουν το V στο Vegetarian και στο Vegan

    …αλλά είναι ιδανικό σνακ για όλους

Είναι προσωπικό victory το να απολαμβάνεις κάτι τόσο healthy και ταυτόχρονα γευστικό. Διάλεξε ανάμεσα σε 3 vegetarian επιλογές και 1 vegan. Είτε είσαι χορτοφάγος είτε θέλεις το πρωινό και το δεκατιανό σου να περιλαμβάνουν κάτι θρεπτικό και light, αυτά τα κριτσίνια είναι το ιδανικό συνοδευτικό.

Coffee Island's new breadsticks with tomato.

4. Η ποσότητά τους

Δεν ψήνεσαι να φας πολύ και θες απλά κάτι να σε “ξεγελάσει”; Βιάζεσαι και θέλεις να βάλεις το σνακ σου στην τσάντα; Χρειάζεσαι ένα boost ενέργειας χωρίς να φουσκώσεις, γιατί σε λίγη ώρα θα φας μεσημεριανό; Η συσκευασία και το μέγεθος της μερίδας τους καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες σου!

Coffee Island's new breadsticks with kefalotyri.

5. Brunch & Breakfast

Πρωινό ή προμεσημεριανό; Θέλεις κάτι να συνοδεύσεις τον πρώτο, αλλά και τον δεύτερο καφέ της μέρας; Θέλεις να τσιμπήσεις, αλλά να μη σκάσεις; Διάλεξε τον τύπο του κριτσινιού που ταιριάζει στην όρεξή σου και πάρε το απαραίτητο boost που χρειάζεσαι, όποια στιγμή κι αν αποφασίσεις να το απολαύσεις.

Coffee Island's four new categories of breadsticks.

5… +1 στα κριτσίνια!

Ο bonus λόγος που σας υποσχεθήκαμε! Βγαίνουν σε 4 μοναδικές γεύσεις για να επιλέξεις ανάλογα με αυτό που αναζητάς στην καθημερινότητά σου, αλλά και τον τύπο της διατροφής σου! Διάλεξε κριτσίνια με σουσάμι, κριτσίνια με χαρούπι και cranberry, κριτσίνια με κεφαλοτύρι και κριτσίνια με τομάτα. Ποια ταιριάζουν σε εσένα; Συνέχισε να απολαμβάνεις (το κείμενο και τα κριτσίνια) για να μάθεις την απάντηση!

Διάλεξε κριτσίνια με…

Σουσάμι

Τραγανό κριτσίνι πασπαλισμένο με σουσάμι

Coffee Island's new

Δεν σ’ αρέσει να πειραματίζεσαι; Θέλεις μια προσγειωμένη, αλλά ποιοτική επιλογή που θα συμπληρώσει άψογα το ρόφημά σου; Αυτό το κλασικό σνακ που ξέρεις και αγαπάς, ταιριάζει άψογα σε κάθε στιγμή της ημέρας σου. Πρόκειται για μια vegetarian επιλογή, που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

Χαρούπι και Cranberry

Χαρουπάλευρο και μικρά λαχταριστά κομματάκια cranberry

Coffee Island's new

H healthy και λαχταριστή επιλογή! Ο κόκκινος καρπός του cranberry είναι γνωστός για τις θεραπευτικές, αλλά και προληπτικές του ιδιότητες, ενώ το χαρούπι θεωρείται από τις πλέον τονωτικές και θεραπευτικές τροφές. Ο συνδυασμός των δύο; Είναι σίγουρο ότι θα δώσει ένα τεράστιο energy kick στη μέρα σου με τον πιο υγιεινό τρόπο. Ένα vegetarian κριτσίνι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και… ασύγκριτη γεύση.

Κεφαλοτύρι

Κριτσίνι πασπαλισμένο με κεφαλοτύρι

Coffee Island's new breadsticks with kefalotyri served with coffee.

Τι ταιριάζει απόλυτα με το κριτσίνι; Το τυρί! Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα κατεξοχήν ελληνικό τυρί, το κεφαλοτύρι, που θα δώσει την αλμυρή νότα που χρειάζεσαι πλάι στον καφέ σου. Για εσένα που θέλεις μαζί με τον καφέ σου, να συνοδεύεις το δεκατιανό σου με ένα σνακ, αυτή η vegetarian επιλογή θα σου λύσει τα χέρια! Σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια.

Τομάτα

Τραγανά κριτσίνια με γεύση τομάτα

Coffee Island's new breadsticks with tomato served with coffee.

Η Μεσόγειος στο κριτσίνι σου! Όπως και να το κάνουμε, η γευστική τομάτα σε συνδυασμό με ένα αρτο…ποίημα, όπως το κριτσίνι, είναι μεσογειακή υπόθεση! Είναι η Vegan πρότασή μας για να μπορείς να τσιμπολογήσεις μαζί με τον καφέ σου όσο διαβάζεις, δουλεύεις, κάνεις διάλειμμα, ενώ σε κρατάει μέχρι το μεσημεριανό σου.

Μην ξεχνάς…

Το τέλειο συνοδευτικό για τον καφέ σου θα το βρεις στα καταστήματά μας! Πες τις γευστικές σου προτιμήσεις στον barista μας κι εκείνος θα σε καθοδηγήσει στο κριτσίνι που ταιριάζει άψογα στις διατροφικές σου συνήθειες, αλλά και το ρόφημά σου!