ΡΟΦΗΜΑ + ΣΝΑΚ

H λατρεία για τον ποιοτικό καφέ, δεν υπερνικά την αγάπη για το φαγητό! Στην Coffee Island εκτιμούμε και τα 2 και γι’ αυτό προσπαθούμε πάντα να σου προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές γευμάτων για όλη τη μέρα. Για εμάς, κάθε ρόφημά μας μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με ένα σνακ και στο προτείνουμε για πιο ολοκληρωμένη απόλαυση.

morning coffee in bed

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ

Κάθε στιγμή της ημέρας ένα μικρό ελαφρύ γεύμα μπορεί να είναι σημαντικό για την υγεία σου και τον οργανισμό σου. Γι’ αυτό προσφέρουμε πληθώρα επιλογών για κάθε γούστο και κάθε ώρα της ημέρας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τη στιγμή που… ξυπνάς! Πετάγεσαι από το κρεβάτι, ντύνεσαι και ξεκινάς για τη δουλειά ή τη σχολή σου.

coffee island breakfast to go

BREAKFAST TIME

Πού πας χωρίς το πρωινό σου; Το πρωινό είναι από τα βασικότερα γεύματα! Σε γεμίζει ενέργεια για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, συνδυάζεται υπέροχα με τον αγαπημένο σου καφέ και αποτελεί μια ιεροτελεστία στην καθημερινότητά σου.

chicken sandwich with mustard

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΩΙΝΟΥ

Είτε είσαι του αλμυρού, είτε του γλυκού, είτε της σφολιάτας είτε της μπαγκέτας, όλες οι επιλογές για το πρώτο γεύμα βρίσκονται στα καταστήματά μας και σε περιμένουν να τα γευτείς. Από αφράτα muffin, κέικ και κρουασάν, τραγανά μπισκοτάκια και πίτες, σφολιάτες, γιαούρτι με μέλι και ανανά και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου!

peanut butter banana sandwich

SUPERFOODS

Κι αν είσαι λάτρης των superfoods breakfast, μπορείς πάντα να επιλέξεις ανάμεσα σε μπάρες, vegan Pizzarto, Τορτίγια ολικής με φυστικοβούτυρο, Τοστ με μέλι & φυστικοβούτυρο και πολλές ακόμη επιλογές, που θα σε τονώσουν!

lunch at the office

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Έπειτα, περνάμε στο μεσημεριανό σου! Πλέον η καθημερινότητά μας είναι στο τρέξιμο και συχνά επιλέγουμε ένα σχετικά ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι, ώστε να μη μας βαρύνει πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της δουλειάς. Οι σαλάτες το μεσημέρι ή οι διάφορες μπαγκέτες μπορούν να σε ανανεώσουν και να σου δώσουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι.

take away green salad

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Δοκίμασε μία Σαλάτα του Καίσαρα με ζυμαρικά ή χωρίς ή, αν είσαι πιο λιτοδίαιτος τύπος, μία σαλάτα με ρόκα και παρμεζάνα. Κι αν το λαχταράς πάντα και το επιδόρπιό σου, ένα soft cookie, ή ένα muffin διπλής σοκολάτας θα σε καλύψουν πλήρως και θα σε γεμίσουν με γλύκα για να συνεχίσεις τη μέρα σου.

lunch table

Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΝΑΚ

Ένα από τα πολλά οφέλη των πολλαπλών μικρών γευμάτων μέσα στη μέρα, είναι επίσης το ότι αποφεύγεις με αυτόν τον τρόπο να φας ένα μεγάλο γεύμα το βράδυ. Το βραδινό έχει συχνά ως αποτέλεσμα δυσκολία στην πέψη, ακόμα και στον ύπνο και καλό θα ήταν να περιορίζεις την ποσότητά του όσο μπορείς.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…

Tα Coffee Island EATS αλλά και οι καφέδες μας ανανεώνονται συνέχεια, δίνοντάς σου όλο και περισσότερες επιλογές, φτιαγμένες αποκλειστικά για τα δικά σου γούστα! Κατέβασε το My Coffee Island APP και μείνε updated για κάθε νέο προϊόν μας.