Αυτό το Gift Box έχει άρωμα καφέ, σοκολάτας και… Χριστουγέννων! Φέρνει στο μυαλό γιορτινές στιγμές γεμάτες χαρά, ενθουσιασμό, χρώματα, γεύσεις! Γιατί είναι καλή ιδέα το να προσφέρεις στα δικά σου άτομα το αγαπημένο τους ρόφημα; Κάθε φορά που θα πίνουν μια γουλιά από τον καφέ ή τη σοκολάτα και θα βιώνουν μικρές στιγμές απόλαυσης, θα σκέφτονται εσένα. 

Coffee Island barista offering Christmas gift box

Τα πιο γευστικά συναισθήματα

Η αγάπη και η ζεστασιά που χαρίζεις με το Gift Box έχουν μορφή και άρωμα ροφήματος. Σοκολάτα ή καφές; Αυτή είναι η επιλογή που πρέπει να κάνεις, ανάλογα με το γούστο των αγαπημένων σου. 

Πίνουν κάθε πρωί καφέ για να “ξυπνήσουν” στο σπίτι, on the go ή στο γραφείο; Μήπως προτιμούν να απολαμβάνουν μια ζεστή σοκολάτα το απόγευμα ή το βράδυ κάτω από τα παπλώματα, βλέποντας την αγαπημένη τους ταινία; Το Gift Box είναι το ιδανικό δώρο για όλους. 

Coffee Islands Christmas gift box and Jingle blend or Xmas Chocolate

Jingle Blend ή XMAS Chocolate; 

Δύο προτάσεις για να επιλέξεις τι θα χαρίσεις στους αγαπημένους σου. Και οι 2 συνοδεύονται από μια Χριστουγεννιάτικη κούπα, για να ολοκληρωθεί η απόλυτη XMAS σπιτική εμπειρία. Jingle Blend ή Salty Caramel Chocolate; Δίλημμα ή μήπως μια πολύ εύκολη απόφαση; Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις! 

Coffee Island's Jingle blend or Xmas Chocolate package

Jingle Blend Gift Box για τον λάτρη του καφέ

Ο πιο specialty seasonal καφές με αρωματικό προφίλ Μέλι – Μοσχοκάρυδο – Φουντούκι, θυμίζει μελομακάρονο και στιγμές από το πατρικό μας σπίτι! Ήδη από τη στιγμή της εκχύλισης μπορείς να πεις ότι… η κουζίνα σου “μμμ μύρισε Χριστούγεννα”.

Το όνομά του; Jingle Blend. Μαζί με την κούπα θα χαρίσεις όμορφες στιγμές στον παραλήπτη του δώρου σου που “δεν μπορεί” χωρίς καφέ, για να τον απολαμβάνει στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού εκείνος προτιμάει. Έτσι, θα βρίσκεται πάντα περιτριγυρισμένος από τα γιορτινά αρώματα του Jingle Blend. 

Coffee Island's Christmas Gift Box

XMAS Chocolate Gift Box, γιατί η γεύση των Χριστουγέννων είναι σοκολατένια

Η ομορφότερη εποχή του χρόνου ξεκινά πάντα με σοκολάτα. Τι καλύτερο από το να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα την αγαπημένη τους απόλαυση με ένα… twist? Μια γουλιά από τη Salty Caramel είναι ικανή να απελευθερώσει τα πιο γιορτινά αρώματα και γεύσεις.

Coffee Island's Gift box and Christmas mug

Ζεστή σοκολάτα σε Χριστουγεννιάτικη κούπα, χουχουλιάζοντας κάτω από τα κουβερτάκια πλάι στο στολισμένο δέντρο είναι σίγουρα μια εικόνα που όλοι ονειρευόμαστε. Βάζουμε στην άκρη την καθημερινότητα και τους απαιτητικούς της ρυθμούς, για να απολαύσουμε κάτω από τα φωτάκια τη ζεστασιά που προσφέρει το πιο γιορτινό σοκολατένιο ρόφημα Coffee Island. Έτσι θα νιώσει και το δικό σου άτομο, στο οποίο θα κάνεις δώρο αυτό το Gift Box. 

Coffee Island's git box places at a home barista.

Μην ξεχνάς…

Τα δύο Gift Box σε γιορτινό περιτύλιγμα θα βρίσκονται στα καταστήματά μας μέχρι τις 6/1. Κάνε το πιο ζεστό και γευστικό δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα!