Οργανώνεις τη λίστα για μετά τα Χριστούγεννα; Ξεστόλισμα δέντρου: Check. Να μοιράσεις στους γείτονες όσα μελομακάρονα έμειναν: Check. Τα “καλά σου” στο καθαριστήριο: Check. Likes στις φωτογραφίες από τις διακοπές: Check. Αποτοξίνωση από τα οικογενειακά τραπέζια, όμως έκανες; Μάλλον το έχεις ήδη αναβάλει αρκετά! 

Τα εορταστικά εδέσματα, από τα γλυκά και τη γαλοπούλα μέχρι τη σαμπάνια ή το κρασί, ήταν ένα από τα highlights των γιορτών. Τώρα όμως που επιστρέφεις στην καθημερινότητά σου, πρέπει να επιστρέψεις και στις διατροφικές σου συνήθειες και να “καθαρίσεις” τον οργανισμό σου από τις χριστουγεννιάτικες… “αμαρτίες”. 

Woman drinking Coffee Island's Ginger Blend Tea

Η λύση είναι τα νέα Coffee Island Teas

Είναι specialty, είναι 5 και έχουν έρθει στα Coffee Island. Πλούσια σε αρώματα, με ξεχωριστή γεύση και διαφορετικό γευστικό προφίλ, είναι εντελώς plant-based και άρα… detox! 

Βάλε στο πρόγραμμά σου το τσάι και τα βότανα που ταιριάζουν στις ανάγκες σου και μετάτρεψέ τα σε αγαπημένη συνήθεια. Ανακάλυψε ποιος τύπος tea drinker είσαι από το blog μας και μάθε να φτιάχνεις το δικό σου ξεχωριστό ρόφημα τσαγιού στο σπίτι, για να το απολαμβάνεις όποια στιγμή της ημέρας εσύ προτιμάς.

Tea Press

Από tea drinker… tea maker

Για να φτιάξεις το τέλειο τσάι, δεν αρκεί απλώς να βράσεις το νερό και να ρίξεις μέσα το σακουλάκι του τσαγιού. Πρέπει να προσέξεις τη δοσολογία καθώς και τον χρόνο εκχύλισης. Μια άψογη κούπα τσαγιού θέλει 1 κοφτή κουταλιά Earl Grey, English Breakfast, Green Tea και Cinnamon Spicy, ενώ θέλει 1 και μισή κουταλιά Ginger Blend. Προσθέτεις 250 ml βραστό νερό και αφήνεις για 5 λεπτά, όχι περισσότερο γιατί το ρόφημά σου θα πικρίσει. 

Είσαι του iced tea; Βάλε στο ποτήρι σου 5-7 παγάκια, σέρβιρε το ζεστό τσάι από πάνω κι έπειτα ανακάτεψε μέχρι να λιώσουν. Βάλε στο τέλος ένα τελευταίο παγάκι χωρίς να ανακατέψεις και… καλή απόλαυση. 

A woman pouring tea in a Coffee Island cup

Το δικό σου detox έχει γεύση τσάι

Green Tea

Το Νο 1 τσάι με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Εάν προτιμάς το τσάι σου με μέλι ή ζάχαρη, το συγκεκριμένο έχει ελαφριά και ήπια γεύση που ενθαρρύνει τις δικές σου προσθήκες και… αλχημείες! 

English Breakfast Tea

Κάνε την αποτοξίνωσή σου, κρατώντας την ενέργειά σου στα ύψη. Μια κλασική επιλογή από μείγμα μαύρων τσαγιών που θα δώσει γεύση και “ρυθμό” στη μέρα σου!

Earl Grey 

Στον ίδιο “παλμό” χτυπά και το τσάι Earl Grey με άρωμα… περγαμόντο. Το classic black tea με τη γνωστή κι αγαπημένη – για τους λάτρεις του τσαγιού – ήπια πικράδα, είναι τονωτικό και βοηθά στην πέψη! 

Coffee Island mugs

Ginger Blend Herbal Tea

Τσάι με λεμόνι… στον καναπέ και στα ζεστά. “Χώνεψε” το γιορτινό δείπνο, χαλαρώνοντας στο σπίτι σου με το Ginger Blend. Τι… μαγικό μείγμα από βότανα είναι αυτό; Περιέχει πιπερόριζα, λεμονόχορτο, φλούδα πορτοκαλιού, γλυκόριζα, κανέλα, λεμονομυρτιά, χαμομήλι, φύλλα βατόμουρου, άνθη τριανταφυλλιάς και πιπέρι. 

Cinnamon Spicy Herbal Tea

Κάνε την αναζωογόνησή σου πιο spicy. Relaxάρησε με τα αρώματα της κανέλας, της ψητής ρίζας πικραλίδας, της πιπερόριζας, του κάρδαμου, του γαρίφαλου και του μαύρου πιπεριού. Μια έκρηξη γεύσεων που δύσκολα θα μπορέσεις να αποχωριστείς!

A man and a woman holding Coffee Island's reusable cups with tea

Μην ξεχνάς…

Την ανανεωμένη γκάμα τσαγιών και βοτάνων θα βρεις στα Καφεκοπτεία μας. Απόλαυσε μια ζεστή κούπα τσάι είτε από το espresso bar μας είτε από τα δικά σου χεράκια στο… σπίτι!