Η αυθεντική σκούρα σοκολάτα τώρα στο ποτήρι σου…

Πραγματική. Έντονη. Bitter.

Οι λάτρεις της είναι εξοικειωμένοι με την αξεπέραστη ποιότητά της. Άλλωστε, η υψηλή περιεκτικότητά της σε κακάο κάνει τη γεύση της ακόμα πιο σοκολατένια και το άρωμά της απολαυστικά δυνατό!

Με μια κούπα νιώθεις ένα ευχάριστο αίσθημα να σε κατακλύζει, τη ζεστασιά που απελευθερώνεται από αυτό το σοκολατένιο ρόφημα με την εκρηκτική γεύση.

Για εμάς ένα είναι σίγουρο!

Η απόλαυση της specialty bitter σοκολάτας φτιάχνει τη διάθεση! Είναι μια καλή αφορμή να μοιραστείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και επιδρά με θετικό τρόπο στην ψυχολογία και το σώμα σου, μειώνοντας το άγχος και το στρες. Ένα απολαυστικό comfort food που δεν περιέχει μεγάλη ποσότητα ζάχαρης!

barista serving hot chocolate

Πώς έγινε, όμως, αγαπημένη απόλαυση;

Αν σήμερα κάθεσαι στον καναπέ σου και απολαμβάνεις ένα ζεστό ρόφημα bitter σοκολάτας, το οφείλεις στους Αζτέκους και τους Μάγια. Τη στιγμή που ανακάλυψαν τους καρπούς του κακάο, ανακάλυψαν και τις θεραπευτικές και απολαυστικές ιδιότητες του ροφήματος.

Ήταν τόσο ξεχωριστές που όταν δοκίμασαν οι Ισπανοί εξερευνητές αυτή την πρωτόγνωρη γεύση, αποφάσισαν να κρατήσουν μυστική την ανακάλυψη της «τροφής των θεών». Στην αρχή χωρίς γάλα και με λίγη ζάχαρη ή μέλι, το ρόφημα σκούρας σοκολάτας έγινε το πιο απολαυστικό ρόφημα της ισπανικής αυλής για περίπου έναν αιώνα! Μόνο όταν η κόρη του Ισπανού βασιλιά Φιλίππου ΙΙΙ παντρεύτηκε τον Γάλλο βασιλιά Louis XIII, πήρε η σοκολάτα πρωταγωνιστικό ρόλο στις απολαύσεις των αριστοκρατών της Ευρώπης.

Και καθόλου άδικα!

Η άγνωστη μέχρι τότε έντονη γεύση της σοκολάτας κατέκτησε την καρδιά τους! Από το Μεξικό και την κεντρική Αμερική ταξίδεψε στην Ισπανία, τη Γαλλία και από εκεί σε όλη την Ευρώπη. Μέχρι το 1800 είχε γίνει το αγαπημένο ρόφημα όλων!

 Η bitter σοκολάτα δεν είναι ένοχη απόλαυση, είναι σκέτη απόλαυση.

Σήμερα, πολλοί ερευνητές επιμένουν ότι πρόκειται για ένα υγιεινό σνακ! Μάλιστα, υποστηρίζουν πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την πιθανότητα εγκεφαλικού, κάνει καλό στο δέρμα και η λίστα συνεχίζεται…

chocolate and nuts

Για εσένα που δεν μπορείς να της αντισταθείς. 

Δημιουργήσαμε ένα specialty ρόφημα με υψηλή ποιότητα σε πρώτες ύλες, για να το απολαμβάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να αγχώνεσαι για θερμίδες! Η μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο και μικρή ποσότητα ζάχαρης δεν αλλοιώνει τη γνήσια σοκολατένια γεύση της.

Γι’ αυτό την αγαπάς!

 

Θέλεις να βυθιστείς στα έντονα σοκολατένια αρώματα της bitter σοκολάτας, όπως έκανες παιδί με το κακάο της μαμάς; 

Μπορείς να παραγγείλεις σκούρα σοκολάτα με delivery και θα φτάσει ζεστή από το κοντινότερο κατάστημα. 

Ή φτιάξε την όπως εσύ θέλεις παραγγέλνοντας από το καφεκοπτείο μας! Αφέσου στα αρώματα της σοκολάτας που ετοιμάζεται στην κουζίνα σου και απόλαυσε τη γεύση της στον χώρο σου.

Και μην ξεχνάς 

Η εμπειρία μας στη σοκολάτα σε καλεί να δοκιμάσεις τον bitter χαρακτήρα της. Ανακάλυψέ τη στο καφεκοπτείο μας και άσε τη να σε παρασύρει σ’ έναν κόσμο, όπου η έντονη γεύση είναι συνώνυμο της χαλάρωσης! 

Bitter Chocolate