Λαχταριστές, τραγανές, φρουτώδεις… μοναδικές!

Δουλειά, σχολή, φίλοι, οικογένεια, υποχρεώσεις. Ένα από αυτά ή και όλα μαζί απαιτούν την προσοχή και την ενέργειά σου. Πάρε το boost που χρειάζεσαι με τον πιο γευστικό τρόπο από τις χειροποίητες μπάρες δημητριακών Coffee Island, συνοδεύοντας τον πρωινό σου καφέ, το απογευματινό σου τσάι ή τη ζεστή σου σοκολάτα. Τώρα, κάθε μέρα ξεκινά δυναμικά!

Σπιτικές και τραγανές μπάρες δημητριακών Coffee Island

Η ποιότητα και η γεύση συνδυάζονται για να σου χαρίσουν λαχταριστά, χειροποίητα σνακ με υψηλή διατροφική αξία. Κάθε συστατικό έχει επιλεχθεί με φροντίδα, καθώς χρησιμοποιήσαμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας δοκιμάζει πολλές συνταγές, για να καταλήξει σε εκείνες που δημιουργούν τον τέλειο γευστικό συνδυασμό με τα ροφήματα Coffee Island.

Κάθε cereal bar ανταποκρίνεται στις δικές σου προσωπικές απαιτήσεις σχετικά με τη γεύση, τις συνήθειες, αλλά και την ιδιαιτερότητα της κάθε μέρας σου.

Μπορείς κάθε φορά να κάνεις διαφορετική επιλογή, ανάλογα με το ρόφημα, τις δραστηριότητες, αλλά και την όρεξή σου ή και γιατί όχι… να επιμένεις στην αγαπημένη σου συνήθεια.

BARS ON PAPER

4 διαφορετικές μπάρες, 4 ξεχωριστές επιλογές

Καινούρια και τολμηρή

Για όσους πειραματίζονται με τις γεύσεις και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι ιδιαίτερο, τραγανό και φρουτώδες που δεν περιλαμβάνει σοκολάτα, μπορούν να βρουν στο καφεκοπτείο μας την Μπάρα Δημητριακών με Τραγανό Μπισκότο, Μαρμελάδα Φρούτα του Δάσους και Ρόδι.

Τόσο μπισκοτένια όσο και υγιεινή, αφού τα φρούτα του δάσους εκτός από το απολαυστικό ταξίδι γεύσεων που προσφέρουν, είναι ιδανικά για την τόνωση της μνήμης. Σε συνδυασμό με το ρόδι, τον «κόκκινο χρυσό», αυτή η λαχταριστή μπάρα δημητριακών σε κρατά συγκεντρωμένο στις δραστηριότητες σου, για να μη χάνεις καμία σημαντική στιγμή της ημέρας σου.

Boost ενέργειας

Εκείνοι που αγαπούν τη γεύση της σοκολάτας, αλλά ταυτόχρονα θέλουν τα σνακ τους να ανταποκρίνονται στο healthy lifestyle τους, πρέπει να δοκιμάσουν την Μπάρα Δημητριακών με Γεύση Σοκολάτας και Ξηρούς Καρπούς.

Αφού ξηροί καρποί = superfoods. Απαραίτητοι στη διατροφή, δίνουν ενέργεια και είναι πλούσιοι σε θρεπτικά στοιχεία που χαρίζουν μακροπρόθεσμα οφέλη στον οργανισμό. Μια μπάρα που ταιριάζει σε κάθε ώρα της μέρας και σε κάθε δραστηριότητά σου!

Γλυκιά απόλαυση χωρίς ενοχές

Αν αγαπάς τη σοκολάτα και είναι η βασική πηγή της ενέργειάς σου, τότε η Μπάρα Δημητριακών Με Cranberries Και Στρώση Μπισκότου Πραλίνας θα σου φτιάξει τη μέρα.

Μιλάμε για τον απόλυτο συνδυασμό γλυκού και θρεπτικού σνακ. Συν, ότι η σοκολάτα είναι μια απολαυστική συνήθεια που μειώνει το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα, τα cranberries θωρακίζουν τον οργανισμό σου και καταπολεμούν την κούραση.

Η healthy επιλογή

Ακολουθείς τα health trends, θέλεις κάτι νηστίσιμο, χωρίς ζάχαρη, lactose-free και είσαι γενικά υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής; Πάρε μια γεύση από την Μπάρα Δημητριακών Με Μέλι και θα… κολλήσεις.

Το μέλι είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και για την υψηλή διατροφική του αξία ήδη από την αρχαιότητα. Σήμερα, είναι αγαπημένο τρόφιμο, αφού – μεταξύ άλλων –  προσφέρει τόνωση και ενέργεια στον οργανισμό με φυσικό τρόπο, ενώ αυξάνει τον ρυθμό λειτουργίας της καρδιάς. Ετοιμάσου για το ιδανικό πρωινό ξεκίνημα!

bars fruits nuts

Το αγαπημένο σου ρόφημα χρειάζεται και το αγαπημένο σου σνακ!

Μπες στο καφεκοπτείο και συνδύασε το αγαπημένο σου ρόφημα με τις χειροποίητες cerealbars, για ολοκληρωμένο σπιτικό πρωινό!

Είσαι βιαστικός; Παράγγειλε τον καφέ και την μπάρα δημητριακών σου και θα φτάσουν γρήγορα στην πόρτα σου με delivery. Η θρεπτική τους αξία, η ενέργεια που σου δίνουν και η γεύση τους θα απογειώσουν τη μέρα σου!

Και μην ξεχνάς…

Άσε μας να σε βοηθήσουμε για να επιλέξεις την μπάρα δημητριακών που ταιριάζει στο γούστο σου. Ρώτησέ μας με ποιο ρόφημα συνδυάζεται καλύτερα, αλλά και τι επιλογές έχεις σε κάθε κατηγορία σνακ. Υπάρχουν επιλογές για όλους, ακόμα και για εσένα που νηστεύεις.

bars on wooden board