Ποιότητα τώρα!

Η χρήση του καφέ σε κάψουλα γνώρισε μεγάλη έξαρση τα τελευταία χρόνια, κυρίως εξαιτίας του μεγαλύτερου ατού που παρέχει.. που είναι η ταχύτητα. Αλλά και η ευκολία! Γιατί τι είναι το πάτημα ενός κουμπιού;

Και όμως, εξαιτίας αυτού, οι κάψουλες αποτελούν και θέμα αντιπαράθεσης. Κάποιοι πιστεύουν ότι η ταχύτητα σημαίνει και προχειρότητα, ενώ κάποιοι άλλοι συμβιβάζονται με αυτό. Κάποιοι τις λατρεύουν και κάποιοι θεωρούν ότι χάνεται η τέχνη του καφέ, το μεράκι….

Η άνεση και η ευκολία είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που έκανε τόσο δημοφιλείς τις κάψουλες. Πλέον δε χρειάζεται να είσαι ένας εκπαιδευμένος barista, ώστε να βγάλεις ένα αξιοπρεπές ρόφημα. Και μάλιστα πετυχαίνεις το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα πάντα. Μπορεί να μην είναι περίπλοκο, να μην έχει ιδιαίτερες εντάσεις, ίσως να είναι τραχύς μερικές φορές, αλλά τουλάχιστον είναι καφές. Και ειδικά το πρωί στο σπίτι πριν φύγεις, που θες να πιεις ένα γρήγορο καφέ, προτιμάς αυτό που ξέρεις και ας είναι απλά ένας συμβιβασμός.

Ωστόσο είναι αυτό το ιδανικό? Υπάρχει λόγος ο πρώτος καφές της ημέρας να είναι ένας συμβιβασμός? Θα μπορούσε αυτός ο καφές να έχει τα περίπλοκα αρώματα, τη γλυκιά γεύση και τη μακριά επίγευση που έχει και ο αγαπημένος σου καφές?

Η απάντηση είναι ΝΑΙ και τα νέα είναι ευχάριστα. Βεβαίως και θα μπορούσε. H Coffee Island πρωτοπορεί και φέρνει τις πρώτες specialty κάψουλες, συμβατές με μηχανές τύπου Nespresso.  Και γιατί κάποιος να διαλέξει τις κάψουλες της Coffee Island?

 κάψουλες Coffee Island

6 Απλοί λόγοι:

Λόγος #1
Ο καφές! Ο καφές που βρίσκεται μέσα στις κάψουλες είναι specialty grade, εξαιρετικής ποιότητας και προσεκτικά καβουρδισμένος, ιδανικά για τη χρήση του σε κάψουλα. Είτε διαλέξεις τα single origin, είτε τα χαρμάνια, είτε ακόμα και τον decaf, η ποιότητα του καφέ είναι υψηλή και το γευστικό αποτέλεσμα μοναδικό.

Λόγος #2
Η σταθερότητα! Κάθε κάψουλα είναι προσεκτικά γεμισμένη με φρέσκο καφέ και με άλεση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της κάθε ποικιλίας ή χαρμανιού, ώστε να εξασφαλίζεται η ιδανική εκχύλιση και το βέλτιστο γευστικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Λόγος #3
Ο σχεδιασμός! Η ίδια η κάψουλα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να επιτρέπει την ομαλή και συνεχή ροή του νερού στο εσωτερικό της, φροντίζοντας να μην υπάρχουν σημεία που δεν εκχυλίζονται! Οι ραβδώσεις στο εσωτερικό της κάψουλας διευκολύνουν τη δημιουργία διαδρόμων στον καφέ και δε δημιουργούν σημεία συγκέντρωσης, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη ροή και την αποφυγή υπερεκχείλισης.

Λόγος #4
Το υλικό! Κατασκευασμένες από υλικό που δεν επιτρέπουν την είσοδο οξυγόνου στο εσωτερικό της, βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής της και διατηρούν αναλλοίωτα τα αρώματα και γευστικά χαρακτηριστικά!

Λόγος #5
Η συμβατότητα! Σχεδιασμένες έτσι ώστε να είναι συμβατές με όλες τις μηχανές nespresso, εφάπτουν ιδανικά στην υποδοχή και δεν επιτρέπουν την απώλεια νερού ή καφέ εξωτερικά της κάψουλας.

Λόγος #6
Το αποτέλεσμα. Ιδανικό. Ο πρώτος καφές της ημέρας μπορεί πλέον να είναι ο αγαπημένος σου…

Στα καφεκοπτεία Coffee Island θα βρεις πλέον 5 διαφορετικές επιλογές! Εσύ διαλέγεις..

  1. EspressoCoffeeIsland– ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ · ΣΟΚΟΛΑΤΑ · ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
  2. EspressoExtra– ΑΝΘΗ · ΣΟΚΟΛΑΤΑ · ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ · ΒΟΤΑΝΑ
  3. ColombiaHuila– ΜΟΥΡΑ · ΜΕΛΑΣΑ · ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
  4. EthiopiaYirgacheffe– ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ · ΛΕΜΟΝΙ · ΜΕΛΙ
  5. EspressodeCO2ffεε – ΣΟΚΟΛΑΤΑ · ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

 

Coffee Island. Μοναδικός Καφές για Μοναδικούς ανθρώπους.

Παράγγειλε τώρα τις αγαπημένες σου κάψουλες στο coffeeisland.gr