Κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια.. Στο εξωτερικό είναι must! Έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού.. Το Espresso Tonic αποτελεί μία δροσερή, γευστική πρόταση που σίγουρα θα μας τονώσει, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Ξαφνικά βλέπουμε να ξεκινάει δειλά – δειλά την είσοδο του στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για μια τάση των τελευταίων 3 ετών που μπορεί να αποτελέσει και τη νέα αγαπημένη σου καλοκαιρινή και όχι μόνο συνήθεια.

Βασική προϋπόθεση, τί άλλο? Να σου αρέσει το τόνικ. Γιατί όπως λέει και το όνομα του, τα βασικά συστατικά είναι ο espresso και το τόνικ.

Coffee Island Tonic

Espresso TonicΕμείς έπειτα από αρκετούς ελέγχους και συνεχείς δοκιμές, καταλήξαμε στην παραγωγή δικού μας τόνικ (Coffee Island), ώστε να “παντρευτεί” με τον Coffee Island espresso ή τον εκάστοτε Microfarm και να αναδειχθεί το μεγαλείο του ιδιαίτερου αυτού ροφήματος.

To τόνικ δένει αρμονικά με τον καφέ μας και δημιουργεί την αίσθηση ενός παγωμένου cocktail, αναδεικνύοντας τα αρώματα του καφέ. Και έτσι ο specialty Εspresso μας συναντά το ιδανικό tonic για το απόλυτο Coffee Cocktail του καλοκαιριού!

Εάν θέλεις να απολαύσεις αυτή τη νέα τάση, μπορείς με ένα κλικ