Λένε ότι τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια. Εμείς πάλι λέμε ότι… μπαίνουν σε κάψουλες, αφού τα αρώματα που απελευθερώνονται κατά την εκχύλιση του καφέ, είναι τόσο δυνατά που θα σε ξυπνήσουν!

Για εκείνους, λοιπόν, που θέλουν ζεστό, αχνιστό καφέ το πρωί στο σπίτι, πριν τη δουλειά, μπορούν να τον απολαύσουν με τις κάψουλες espresso της Coffee Island. Γιατί ο πρωινός καφές είναι και ο πιο σημαντικός!

Κάθε πρωί και ένα ταξίδι γεύσεων

Κάθε ποικιλία, κάθε κόκκος, κάθε καφές κάνει το δικό του, μοναδικό ταξίδι στην κούπα σου. Έτσι, και οι espresso capsules!

Πώς ξεκινούν τη διαδρομή τους; Με την επιλογή υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης. Και συνεχίζουν με την άλεση των κόκκων, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις κάθε ποικιλίας και χαρμανιού. Ο φρεσκοαλεσμένος καφές «σφραγίζεται» ερμητικά στις κάψουλες, αποτρέποντας έτσι την είσοδο οξυγόνου στο εσωτερικό τους. Με αυτόν τον τρόπο, τα αρώματα αιχμαλωτίζονται και απελευθερώνονται πια τη στιγμή της εκχύλισης, για να απολαμβάνεις κάθε πρωί φρέσκο και ποιοτικό καφέ που έχει διατηρήσει αναλλοίωτο το γευστικό του προφίλ.

Κάψουλες καφέ στο γραφείο

Εκεί που η ποιότητα συναντά την ποικιλία

Πέντε επιλογές. Πέντε διαφορετικοί τύποι καφέ για να διαλέξεις. Αν αγαπάς το signature χαρμάνι μας, μπορείς να απολαύσεις την κάψουλα Espresso Coffee Island, με έντονο άρωμα από εσπεριδοειδή, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς. Για ακόμα πιο δυνατή εμπειρία, το χαρμάνι Espresso Extra με νότες από άνθη, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και βότανα έχει ωραίο καϊμάκι.

Τώρα, δεν χρειάζεται να βγεις από το σπίτι για να γευτείς μονοποικιλιακό καφέ! Με τις κάψουλες Coffee Island μπορείς να έχεις δύο single origin ποικιλίες. Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στις χώρες του καφέ από τον καναπέ σου. Η Colombia Huila με άρωμα μούρων, μελάσας και μπαχαρικών έχει μακριά, απαλή επίγευση σοκολάτας και καραμέλας. Στην Ethiopia Yirgacheffe θα ανακαλύψεις νότες από μαύρο τσάι, λεμόνι και μέλι, καθώς και μια γλυκιά επίγευση λάιμ με μακρά διάρκεια. Διάλεξε τη δική σου!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η decaf απόλαυση με την Espresso deCO2ffεε κάψουλα! Ποιος είπε ότι ο ντεκαφεινέ δεν μπορεί να χαρίσει έντονα αρώματα; Με 99,9% αποκαφεϊνοποίηση και γλυκιά επίγευση με νότες ξηρών καρπών, θα σε συναρπάσει.

Κάψουλες καφέ στο σπίτι

Πραγματικός καφές με το πάτημα ενός κουμπιού

Το καλύτερο; Μπορείς να φτιάξεις αυτόν τον specialtyκαφέ στο σπίτι ή το γραφείο, χωρίς να έχεις τις εξειδικευμένες γνώσεις ενός barista. Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη:

Βήμα 1ο: Βάζεις την κάψουλα σε μηχανή τύπου Nespresso®.

Βήμα 2ο: Πατάς το κουμπί.

Βήμα 3ο: Απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ.

Τόσο απλά! Κερδίζεις χρόνο, παίρνεις ενέργεια και δοκιμάζεις specialtyκαφέ τη στιγμή που θέλεις και όπου θέλεις.

 

Και μην ξεχνάς…

Οι επιλογές σου δεν τελειώνουν εδώ! Μπορείς είτε να παραγγείλεις delivery την εσπρέσο κάψουλα που σου αρέσει ή να πάρεις όση ποσότητα θέλεις από το καφεκοπτείο, για απόλαυση κάθε στιγμή!

Specialty καφές στο σπίτι γίνεται; Γίνεται!

Κάψουλες καφέ Coffee island