Κάνε tap με κάθε σου επίσκεψη σε κάποιο Coffee Island και κέρδισε πόντους για δωρεάν καφέ!

Σου αρέσει να κάνεις like, share και comment; Με λίγα λόγια αγαπάς την τεχνολογία και τους τρόπους επικοινωνίας που σου προσφέρει; Ε τότε δε θα χορταίνεις να κάνεις Τap και να απολαμβάνεις τους πόντους που σου προσφέρει το πρόγραμμα My Rewards που έχουμε δημιουργήσει για όλους τους coffee lovers.

Tap me cube

Αν μέχρι τώρα οι πόντοι σου αυξάνονταν με κάθε ηλεκτρονική σου παραγγελία στο My Coffee Island APP+WEB, πλέον μπορείς να παίρνεις την επιβράβευση που σου αξίζει με κάθε επίσκεψή σου στο πιο κοντινό σου Coffee Island. Πριν τη δουλειά ή μετά από αυτή, για τον καθημερινό καφέ ή το αγαπημένο σου σνακ από τα Eats μας, για απογευματινό κοκτεϊλάκι ή για το λατρεμένο σακουλάκι με τον καφέ που απολαμβάνεις στο σπίτι ως αυθεντικός coffee maker, για όποιον λόγο κι αν βρεθείς σε κάποιο Coffee Island εμείς σε επιβραβεύουμε με 100 πόντους.

Tap me mobile

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις στο κινητό σου την εφαρμογή My Coffee Island App, να επιλέξεις το μενού Tap Me και να πλησιάσεις το κινητό σου στο Tap Me point που βρίσκεται δίπλα στο ταμείο. Συγκεντρώνοντας 1000 πόντους αποκτάς ένα κουπόνι αξίας 2€ για να το εξαργυρώσεις στην επόμενη αγορά που θα κάνεις ηλεκτρονικά ή σε φυσικό κατάστημα.

freddo cappuccino

Ναι, ναι το My Rewards δεν κάνει διακρίσεις. Είναι μια ενιαία εμπειρία επιβράβευσης που σε βρίσκει όπου κι αν είσαι. Αυτό σημαίνει ότι οι πόντοι του My Rewards TAP ME προστίθενται σε εκείνους που μαζεύεις από τις ηλεκτρονικές παραγγελίες στο My Coffee Island APP+WEB, ώστε να συγκεντρώνεις γρήγορα τους 1000 πόντους και να κερδίζεις συνεχώς το κουπόνι των 2€. Και μια και μιλάμε για πόντους, αυτή την Κυριακή 25/9, η επίσκεψή σου σε οποιοδήποτε Coffee Island επιβραβεύεται διπλά, αφού με κάθε Tap στο Tap Me point κερδίζεις 200 πόντους! Απλά μαθηματικά που σε φέρνουν πιο κοντά στον κερασμένο καφέ σου!

Μας αρέσει να σε συναντάμε καθημερινά στο αγαπημένο σου Coffee Island. Γι’ αυτό κάνουμε κάθε επίσκεψη ακόμα πιο ευχάριστη. Εσύ ακόμα δεν άρχισες να κάνεις Tap;