Δώσε στη νηστεία σου γεύση

Απόλαυσε το cappuccino σου όλη τη Μ. Εβδομάδα. Γιατί, ποιος είπε ότι η νηστεία δεν μπορεί να είναι απολαυστική; Βάλε στο ρόφημά σου σόγια, αντί για γάλα και συνόδευσέ το με μια νηστίσιμη μπάρα δημητριακών, για να μη χάσεις τις αγαπημένες σου συνήθειες ούτε το Πάσχα!

Lactose-free διατροφή; Lactose-free ποιοτικά ροφήματα!

Μην ανησυχείς! Φέτος το Πάσχα, μπορείς να νηστέψεις ελεύθερα και να μη στερηθείς το αγαπημένο σου ρόφημα. Θέλεις cappuccino με το κρεμώδες του αφρόγαλα; Freddo Cappuccino με γάλα; Σοκολατένιο ρόφημα; Είναι απλό. Θα αντικαταστήσεις το γάλα με ρόφημα σόγιας. Έτσι, και δεν θα στερηθείς τίποτα και δεν θα χαλάσεις τη νηστεία σου. Ταυτόχρονα, η σόγια είναι ιδανική επιλογή για εσένα που αποφεύγεις τα γαλακτοκομικά από επιλογή, αλλά και για εσένα που έχεις δυσανεξία στη λακτόζη, αφού δεν περιέχει καθόλου γάλα. Το rnd τμήμα της Coffee Island, οι γευστικοί μας «επιστήμονες», έχουν φροντίσει να αντικατασταθεί το γάλα με ειδικό ρόφημα σόγιας που απογειώνει τη γεύση του καφέ σου και προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα!

three cups of cappuccino

Είναι γλυκό, αλλά όχι… αμαρτία!

«Φόρτισε» τις μπαταρίες σου με νηστίσιμες μπάρες δημητριακών! Το απόλυτο σνακ με διατροφική αξία, που προσφέρει boost ενέργειας και είναι το τέλειο συνοδευτικό για τον καφέ σου. Αυτό το Πάσχα, βρες τους γευστικούς συνδυασμούς που σου ταιριάζουν και ξεκίνα τη μέρα σου με όρεξη! Είτε έχεις δοκιμάσει ήδη τις μπάρες δημητριακών Coffee Island, είτε αναζητάς το τέλειο νηστίσιμο και υγιεινό σνακ, η Μπάρα Δημητριακών με μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι κλασική, ανάλαφρη και θρεπτική επιλογή! Έχει πολλούς «πιστούς», που συνοδεύουν κάθε τους ρόφημα με αυτή!

Άκουσες όμως για τη νέα νηστίσιμη συνταγή; Η Μπάρα Δημητριακών με σιρόπι αγαύης, φυστικοβούτυρο, σοκολάτα κουβερτούρα και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια πάει τις χειροποίητες μπάρες ένα step παραπέρα! Έντονη γεύση, γλυκό αποτέλεσμα, δυνατή δόση ενέργειας και νηστίσιμη! Τα έχει όλα και είναι healthy. Παράλληλα, το σιρόπι αγαύης και η στέβια είναι υγιεινά γλυκαντικά και δεν επηρεάζουν τα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα, ενώ το φυστικοβούτυρο περιέχει μαγνήσιο, που είναι απαραίτητο στον μεταβολισμό της γλυκόζης. Εκτός από τα διατροφικά οφέλη, το φυστικοβούτυρο και η σοκολάτα κουβερτούρα δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό αξεπέραστης γεύσης.

Στο καφεκοπτείο μας θα βρεις, εκτός από τις νηστίσιμες επιλογές, όλες τις χειροποίητες μπάρες δημητριακών που συνοδεύουν τέλεια τα ροφήματα CoffeeIsland. Μάθε τα πάντα για αυτές, για τα θρεπτικά συστατικά, τη διαδικασία παρασκευής, αλλά και όλες τις επιλογές που έχεις στο blog μας.

espresso and serial bars

Μην ξεχνάς…

Το Πάσχα μπορεί να σημαίνει νηστεία, αλλά στα Coffee Island σημαίνει και απολαυστικά specialty ροφήματα & ποιοτικά χειροποίητα σνακ! Μπες στο coffeeisland.gr, ενημερώσου για τις μπάρες δημητριακών και πάρε delivery τον νηστίσιμο καφέ σου, αντικαθιστώντας το αφρόγαλα, το φρέσκο και εβαπορέ γάλα με σόγια. Έχεις πάντα την επιλογή να επισκεφτείς ένα κατάστημα Coffee Island, να μάθεις ό,τι χρειάζεσαι από τους baristi μας και να βρεις τις επιλογές σου στο καφεκοπτείο μας.

Φέτος το Πάσχα, στη νηστεία δεν θα μείνεις νηστικός!