Όχι, κανείς δεν είναι μεγάλος για τα Χριστούγεννα. Αυτή είναι μια θεωρία που πρέπει να διαγραφεί άμεσα από τους άτυπους κανόνες του xmas spirit και τα Coffee Island κάνουν την αρχή για να αλλάξει μια για πάντα αυτή η παρεξήγηση. “Never too grown up for Christmas!” Το λέμε, το πιστεύουμε και το φωνάζουμε με κάθε τρόπο για να θυμίζουμε ότι οι γιορτές είναι για όλους, μικρούς και μεγάλους, μεγάλους που νιώθουν μικροί και μικρούς που βιάζονται να μεγαλώσουν.

Εμείς φέρνουμε το γιορτινό πνεύμα στην καθημερινή αγαπημένη μας συνήθεια και το μοιραζόμαστε με όλους τους coffee lovers που απολαμβάνουν ακόμα τη γεύση των λαχταριστών μελομακάρονων, που φοράνε κόκκινες χριστουγεννιάτικες κάλτσες και παίζουν επιτραπέζια με τους φίλους τους, που θέλουν να δοκιμάσουν τα πιο χουχουλιάρικα αρώματα στον καφέ τους, που ανυπομονούν να στολίσουν το σπίτι με στολίδια, να πιουν τον καφέ τους και να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι τους.

Τα Χριστούγεννα είναι η ευκαιρία να νιώσουμε παιδιά απολαμβάνοντας τα seasonal προϊόντα που έρχονται σε γιορτινές συσκευασίες και μας γεμίζουν με το πνεύμα των ημερών. Κάθε γωνιά στα Coffee Island έχει τις δικές της χριστουγεννιάτικες γεύσεις. Στο Καφεκοπτείο μας σε περιμένει ο Καφές Φίλτρου με άρωμα ρούμι, οι Κάψουλες espresso με άρωμα buttersweet cream και το φετινό μας Jingle Blend που όπως κάθε χρόνο φέρνει με το μοναδικό specialty γευστικό του προφίλ τη μαγεία των Χριστουγέννων σε ένα φλιτζάνι espresso.

Οι baristi μας ετοιμάζουν στο Espresso Bar τα πιο χαρούμενα, γευστικά ροφήματα. Latte Gingerbread, Σοκολάτα Τεντούρα και Σοκολάτα Gingerbread σκορπούν τα γιορτινά τους αρώματα και τα απολαμβάνεις στα seasonal ποτήρια που σε κάνουν να νιώσεις και πάλι παιδί. Και ως παιδί που περιμένει τα γλυκίσματα των ημερών δε γίνεται να αντισταθείς στις λιχουδιές Eats των Coffee Island: cinnamon roll που μυρίζει Χριστούγεννα, λαχταριστές μπουκιές σοκολάτας γάλακτος και λευκής με αλατισμένη καραμέλα – ένα σακουλάκι που περιέχει παιδική λαχτάρα – μπισκοτάκια βουτύρου για να συνοδεύσεις τον καφέ σου και φυσικά τα λατρεμένα μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας που κάθε χρόνο ξυπνούν παιδικές αναμνήσεις. Aν πάλι είσαι πιστός Ηome Barista θα βρεις στη δική σου γωνιά μια γιορτινή συσκευασία με χριστουγεννιάτικες κάλτσες για να νιώσεις τη ζεστασιά αυτών των γιορτών.

Kανείς δε μεγάλωσε αρκετά για να παίζει στον τροχό της τύχης και να περιμένει το δικό του δώρο. Ο δικός μας Χmas Wheel γυρίζει κάθε φορά που κάνεις μια παραγγελία online στο My Coffee Island APP+WEB ή με κάθε Tap στον κύβο TapMe όταν επισκέπτεσαι το πιο κοντινό σου Coffee Island. Αυτόματα κερδίζεις ένα κουπόνι αξίας 1€ για την επόμενη αγορά σου, που ισχύει μέχρι την επόμενη μέρα. Τα δώρα των γιορτών για όσους πιστεύουν ακόμα στον Αη Βασίλη, δεν τελειώνουν εδώ. Αυτόματα λαμβάνεις έναν μοναδικό κωδικό για να παίξεις και να δεις αν κέρδισες τα πιο τέλεια, υπερφανταστικά, γιορτινά δώρα!!

Στα Coffee Island καλωσορίζουμε τη γιορτινή περίοδο με κάθε τρόπο και σε καλούμε να τη ζήσεις μαζί μας με τον πιο αυθόρμητο, παιχνιδιάρικο τρόπο κάνοντας και την καλή πράξη των γιορτών. Κάθε φορά που γυρνάς τον τυχερό τροχό με τα δώρα, μαζί προσφέρουμε 0,10€ στο “Μαζί για το παιδί” βοηθώντας και χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός. Αυτό το χαμόγελο είναι η δική μας ευχή για όσους δεν μεγαλώνουν ποτέ και ξέρουν ότι τα Χριστούγεννα είναι η δική τους γιορτή.