Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και η ζέστη… ανυπόφορη! Κάθε έξοδος από το σπίτι ή το γραφείο γίνεται με δυσκολία, ενώ οι βόλτες σταδιακά περιορίζονται σε χαλαρά απογεύματα στο μπαλκόνι! Το μυστικό σου όπλο για να κάνεις πιο γευστικές αυτές τις στιγμές; Το σπιτικό Milkshake, Coffeeccino ή η Κρύα Σοκολάτα που θα φτιάξεις εσύ. Ναι, καλά διάβασες… εσύ! Οι φίλοι, τα παιδιά, ο σύντροφος, αλλά και εσύ ο ίδιος θα απολαύσετε ένα παγωμένο ρόφημα από τα χέρια σου!

Μάθε πώς!

Η μυστική συνταγή των Coffee Island για Milkshake, Coffeeccino ή Κρύα Σοκολάτα θα σε κάνει barista του σπιτιού σου! Ακολούθησε τη συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Το Milkshake και η Κρύα Σοκολάτα ήταν πάντοτε το καλοκαιρινό ρόφημα των παιδικών μας χρόνων, ενώ το Coffeeccino έγινε αγαπημένη ενήλικη συνήθεια! Τι κοινό έχουν; Την πιο απλή συνταγή και τα πιο ποιοτικά υλικά από το καφεκοπτείο μας. Με λίγο μπρίο, μια ωραία κούπα και κάποιο συνοδευτικό, έχεις ένα ρόφημα ισάξιο με αυτό των baristi μας για να το απολαύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι η διάθεση για «αλχημείες»!

cold_chocolate_recipie

Milkshake, Coffeeccino και Σοκολάτα: Τρία διαφορετικά ροφήματα, η ίδια συνταγή!
Πόσο πιο απλό;

Θα χρειαστείς:

60g Milkshake/Coffeeccino ή 40g Σοκολάτα

180ml γάλα πλήρες (3,6% λιπαρά)

5-6 παγάκια

 

Τι θα κάνεις:

Θα τοποθετήσεις τα υλικά στο μπλέντερ και θα τα χτυπήσεις μέχρι να ομογενοποιηθούν. Θα αφαιρέσεις το ρόφημα με προσοχή, θα το τοποθετήσεις σε ένα ποτήρι και τέλος, με ένα καλαμάκι ή και μια ομπρελίτσα είσαι έτοιμος να το απολαύσεις!

Extra Tip:Πρέπει το μπλέντερ να θρυμματίσει τον πάγο και όχι απλά να τον κόψει για ακόμα περισσότερη δροσιά.

Νόμιζες ότι θα είναι περίπλοκο;

 Στην Coffee Island κάνουμε τα πάντα πιο απλά, για να μπορείς να δοκιμάζεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου όπου κι αν βρίσκεσαι! Μπορείς να βρεις την πρώτη ύλη για το ρόφημα στο καφεκοπτείο ή να παραγγείλεις την ποσότητα που θέλεις με delivery.

Κάνε την εμπειρία σου ακόμα πιο όμορφη με τις κούπες Coffee Island, ιδανικές για κρύα και ζεστά ροφήματα όλες τις εποχές του χρόνου!

 

Καλό δροσερό καλοκαίρι από την Coffee Island.

couple_drinking_coffee