Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εσύ ψάχνεις μια όαση δροσιάς σε ένα κήπο μέσα στην πόλη, ή σε μια παραλία για δροσερές βουτιές. Η δροσιά όμως, περνάει και από τα χεράκια σου, το ξέρεις;

Αφιέρωσε λίγα λεπτά και δημιούργησε με φαντασία και τσάι κάτι δροσερό και γευστικό που θα σε γεμίσει ευεξία, το οποίο έρχεται, κατευθείαν από τη φύση, στο ποτήρι σου για να σου δώσει τη δροσιά που αναζητάς. Για πραγματικά αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες λοιπόν, ταξίδεψε στη γεύση με τις πιο δροσιστικές συνταγές με τσάι από την Coffee Island.

Κι επειδή ένας Home Barista είναι πάντα απαραίτητος, αρκεί να έχει τα κατάλληλο εργαλείο, εσύ το μόνο που χρειάζεσαι είναι το Hario FIB. Ήρθε από την Ιαπωνία, κατασκευάζεται από γυαλί κι έχει βραβευτεί ως το προϊόν με τον καλύτερο βιομηχανικό σχεδιασμό. Είναι το απόλυτο σκεύος παρασκευής φυσικού κρύου τσαγιού και βοτάνων που θα σου δώσει το πράσινο «φως» για να αποδείξεις τι Home Barista είσαι.

Δροσερές συνταγές με HARIO FIB

 

Spicy Blend με μαύρο τσάιSpicy Blend με μαύρο τσάι

Γιατί κανείς δεν νιώθει άνισος παρέα με… γλυκάνισο.

Πρόσθεσε 750ml νερό στο FIB με 10g μαύρο τσάι spicy, μισή κουταλιά του γλυκού γλυκάνισο, 1-2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη διαλυμένη σε ζεστό νερό και λίγες σταγόνες λεμονιού (προαιρετικά). Τοποθέτησε τα υλικά στο FIB και άφησέ το στο στο ψυγείο για 3-6 ώρες. Η γεύση του θα σε απογειώσει!

 Teajito με πράσινο τσάι

 Teajito με πράσινο τσάι

Ξέχνα το Mojito, μάθε το teajito.

Τea είναι αυτό; Δοκίμασε το και θα δεις!

Πρόσθεσε 750ml νερό / 5g πράσινο τσάι gunpowder mint / 3-4 φύλλα δυόσμο / 1-2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη διαλυμένη σε ζεστό νερό / λίγες σταγόνες λάιμ / 2 φέτες λάιμ. Τοποθέτησε τα υλικά στο FIB και άφησέ το στο ψυγείο για 3-6 ώρες. Ένα ρόφημα εξωτικό και ξεσηκωτικό για κάθε ώρα της ημέρας.

Herbal Mix με τσάι του βουνού & μέντα

Γεύση και ευεξία να την πιεις στo ποτήρι.

Γεύση και ευεξία να την πιεις στo ποτήρι.

Πρόσθεσε 600ml νερό με 6g φύλλα τσάι και μέντας.

Τοποθέτησε τα φύλλα στο FIB με νερό σε θερμοκρασία δωματίου (15-200C) για 1 1/2 ώρα, αφαίρεσε τα φύλλα και σέρβιρε με πάγο.

Για πιο παγωμένο αποτέλεσμα, τοποθέτησε το FIB στο ψυγείο για 3 ώρες. Στη συνέχεια αφαίρεσε τα φύλλα και σέρβιρε με πάγο. Τώρα η δροσιά περνάει πρώτα από μέσα σου.

Τώρα το καλοκαίρι, αν η ζέστη μας ξεπερνά, την ξεπερνάμε κι εμείς με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Τσάι για υγεία, γεύση, ευεξία… φυσικά από την Coffee Island.

Save